Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
czekajacanacud1 wrote:ja wiem najpierw przejmowalam sie ze w ciazy nie jestem a teraz jak jestem to ze cos sie dzieje. ehh jak to mowia zawsze cos i babie nigdy nie dogodzi
czekajacanacud1 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
czekajacanacud1 wrote:ja wiem najpierw przejmowalam sie ze w ciazy nie jestem a teraz jak jestem to ze cos sie dzieje. ehh jak to mowia zawsze cos i babie nigdy nie dogodzi
My tu potrzebujemy ciężarówki z pozytywnym nastawieniem i już! Bo będziemy niedobre babyczekajacanacud1 lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:haha jak bedzie mialo cos po mnie to i tak bedzie niedobre w sensie z charakterku
czekajacanacud1 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!!! Jeszcze tylko 6h i 37min do weekendu
Miłego dniaKim87, Tuliska, Violet146 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySię macie dziewczyny!
U mnie chęci wielkie, więc wiecie. Serduszka się tworzą.
Olałam ostatnimi czasy Ovufriend i w ogóle staranie, a teraz mam pierdolca, że to będzie teraz z bóg wie jakich powodów. Ktoś tak miał?
W ogóle hej wszystkim!Tuliska, Parsleyek, AniaŁ123, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Czikosz wrote:Się macie dziewczyny!
U mnie chęci wielkie, więc wiecie. Serduszka się tworzą.
Olałam ostatnimi czasy Ovufriend i w ogóle staranie, a teraz mam pierdolca, że to będzie teraz z bóg wie jakich powodów. Ktoś tak miał?
W ogóle hej wszystkim!Czikosz lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualnyAle mnie dawno nie było! Ciężko wrócić do żywych, ale ostatecznie Czikosz wróciwszy.
Zżeram żelazo, Falvit, kwas foliowy i zestaw witaminek B. Oczywiście jem warzywka i owoce.
Przy okazji się sekszę, bo jakoś chęć nastała.
Nawet wykresik sobie czynię.Kim87, Tuliska, czekajacanacud1, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Czikosz wrote:Ale mnie dawno nie było! Ciężko wrócić do żywych, ale ostatecznie Czikosz wróciwszy.
Zżeram żelazo, Falvit, kwas foliowy i zestaw witaminek B. Oczywiście jem warzywka i owoce.
Przy okazji się sekszę, bo jakoś chęć nastała.
Nawet wykresik sobie czynię.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny