Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Parsleyek wrote:Prawdopodobnie za tydzień o tej porze będę w trakcie laparo. Teraz chciałabym żeby czas szybciej płynął żeby po prostu mieć to za sobą! Boję się, że po okaże się że endomenda w wysokim stopniu. Ale staram się nie zamartwiać na zapas!!
aaa klapki też kupiłam ale kurcze z tego co się orientuje nie ma tam w ogóle tv okaże się! Robiłam kiedyś grupę krwi więc poszukam w papierach Dziękuję za rady :* :* :*Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cześć Aniu wieki Cię tu nie było
Pietruszka
Dasz radę! Wszystko będzie ok ale szybko zleciałoAniaŁ123, Kim87, Tuliska, Parsleyek lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Bardzo dziękuję za miłe przywitanie
Na jak długo tutaj zostanę, sama nie wiem to zależy od tego ja przebrnę przez kolejną @
Niestety ostatnio jest kiepsko. Koleżanka z pracy, która jest w ciąży już jest bardzo w ciąży i stale coś gadają, zachwycają się. Dzisiaj zaczęły rozmawiać o ubraniach ciążowych, musiałam wyjść z pokoju Czasem mi tu ciężko, ale jakoś muszę wytrzymać, chociaż coraz częściej myślę o zmianie pracy.
Kim gratuluję
W ogóle gratuluję wszystkim mamuśką, że wszystko idzie super
Pietruszka trzymam kciuki, żebyś powtórzyła historię Poli :*
Tuliś, a Twoja faza urojeniowo-ciążowa niech się przemieni w tylko ciążowąTuliska, Kim87, pola89, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
Aniu zostań z nami :* każda z nas ma "gory" i "niziny", wzloty i upadki... każda raz się cieszy, za chwilę marudzi ja jestem tego najlepszym przykładem U mnie jak jedno się rozwiązało choć trochę to znowu mojego jajka bolą...w piątek okaże się co jest grane, mam nadzieję.
Z urojen mam tylko wielkieee aaaaa psik a tego do objawów nie zaliczamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 15:10
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:A właściwie to ja życzę wszystkim wszystkiego najlepsiejszego z okazji wydrukowania jubileuszowej trzysetnej stronnicy ☆☆☆☆☆300☆☆☆☆☆
pola89, Tuliska, Violet146 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dzień dobry!
W ten piękny dzień witam się ja i moja @. Spodziewałam się, tylko wredota przylazła za szybko o 3 dni i w szpitalu będę miała 9-11dc. -
Tuliska wrote:Ujjj Aniu @ to ja nie cierpie! Jak by to smerf Maruda powiedział
Ale mam nadzieję że w badaniach to nie przeszkodzi, owu masz chyba i tak kilka dni po 11dc, prawda? Będzie ok
Właśnie owu ostatnio miałam 10dc więc chyba będę musiała dołapać tam jakiegoś doktorka
Kim będę miała hormony więc lepiej od razu po @, początkowo miałam zahaczyć o 5dc, ale coś mi się przyspieszyło. -
czesx dziewczyny dopadl mnie dol. pokazalan zdj w pracy kolezanki mnie nastraszyly ze dziwny mam pecherzyk (zdj dolne z 28.02) ze nie regularny poszarpany z boku i tak poczytalam na necie i faktycznie moj jakis dziwny z boku jednego taki ma dziubek. na necie owszem sa rozne splaszczone ale takiego nie widzialam lekarz nic nie mowil kazal przyjsc za miesiac. kurde troche sie martwie.
na zdj u gory ladny pecherzyk 5+6 a na zdj nizej 7+2
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b099848cafe.jpg
-
AniaŁ123 wrote:Właśnie owu ostatnio miałam 10dc więc chyba będę musiała dołapać tam jakiegoś doktorka
Kim będę miała hormony więc lepiej od razu po @, początkowo miałam zahaczyć o 5dc, ale coś mi się przyspieszyło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 12:28
-
czekajacanacud1 wrote:czesx dziewczyny dopadl mnie dol. pokazalan zdj w pracy kolezanki mnie nastraszyly ze dziwny mam pecherzyk (zdj dolne z 28.02) ze nie regularny poszarpany z boku i tak poczytalam na necie i faktycznie moj jakis dziwny z boku jednego taki ma dziubek. na necie owszem sa rozne splaszczone ale takiego nie widzialam lekarz nic nie mowil kazal przyjsc za miesiac. kurde troche sie martwie.
na zdj u gory ladny pecherzyk 5+6 a na zdj nizej 7+2
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b099848cafe.jpg
Po pierwsze koleżanki to nie lekarze
Po drugie nie pokazuje się takiego usg bo któraś zawsze skomentuje ze jest dziwny.
Po trzecie pęcherzyk określa się ze jest nieregularny póki nie ma zarodka bo jak jest to on się zmienia.
Po czwarte zależy jak lekarz zlapie przez usg. Może wyglądać dziwnie. Ale jak lekarz nic nie mówi to się nie martwić.
Po piąte zostaw te internety!!!!!!!
Violet146, Lubię_czekoladę, AniaŁ123, czekajacanacud1 lubią tę wiadomość