Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Stoktotka gratki. Teraz niech pięknie rośnie
-
stokrotka666 wrote:Nie dziękuję narazie (podobno żeby nie zapeszac) ile wy czekalyscie na 1 wizytę? Ja się umówiłam na NFZ na 13 go ale chyba pojde jutro prywatnie bo kończy mi się duphaston. Myślicie że będzie coś widać?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
My już po badaniach. Wszystko jest dobrze Maluszek ma 5,7 cm Pięknie się ruszał, jestem zachwycona tym widokiem Niestety nie chciał pokazać co ma między nóżkami A tak wygląda buziolek kochany...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b0c8dfc5a3e.jpg
pola89, MMadziula, czekajacanacud1, Parsleyek, Caro, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:My już po badaniach. Wszystko jest dobrze Maluszek ma 5,7 cm Pięknie się ruszał, jestem zachwycona tym widokiem Niestety nie chciał pokazać co ma między nóżkami A tak wygląda buziolek kochany...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b0c8dfc5a3e.jpgBella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
czekajacanacud1 wrote:Bella a Ty nie mialas miec w czw prenatalnych jak ja?
btw jak tam sie czujesz i jak Twoje objawy ciazowe? ja cichutko licze ze coraz lepiej bedzie:)
usg mialas przez brzuch?
Przelozyli mi badania bo lekarza w czwartek nie będzie, dlatego miałam wczoraj. Ja już mdłości praktycznie nie mam, piersi nie bolą tylko jak chodzę bez stanika to brodawki bardzo wrażliwe. Spie nadal długo Tak, usg było przez brzuch -
Bella_Bella wrote:Przelozyli mi badania bo lekarza w czwartek nie będzie, dlatego miałam wczoraj. Ja już mdłości praktycznie nie mam, piersi nie bolą tylko jak chodzę bez stanika to brodawki bardzo wrażliwe. Spie nadal długo Tak, usg było przez brzuch
-
Dziewczynki pomóżcie, bo się przeraziłam... robiłam test pappa i wolne bhcg i oto moje wyniki (nie ma żadnych norm i żadnych przeliczeń!):
Wolne bhcg 63,51 lU/l
Białko pappa 908,9 mlU/l (0,9 lU/l) (zaznaczono tu, że badanie powtórzono 2 krotnie)
Powiedzcie co to oznacza... Boję się, że maluszek może być chory...
Usg dopiero w pobiedziałek...Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Dziewczynki pomóżcie, bo się przeraziłam... robiłam test pappa i wolne bhcg i oto moje wyniki (nie ma żadnych norm i żadnych przeliczeń!):
Wolne bhcg 63,51 lU/l
Białko pappa 908,9 mlU/l (0,9 lU/l) (zaznaczono tu, że badanie powtórzono 2 krotnie)
Usg dopiero w pobiedziałek... -
pola89 wrote:Dziewczynki pomóżcie, bo się przeraziłam... robiłam test pappa i wolne bhcg i oto moje wyniki (nie ma żadnych norm i żadnych przeliczeń!):
Wolne bhcg 63,51 lU/l
Usg dopiero w pobiedziałek...
-
czekajacanacud1 wrote:Pola a nie wrzucaja ci tego w program i razem z parametrami usg nie szacuje sie prawdopodobienstwa? u mnie tak to wyglada. nie stresuj sie na zapas :*
W MoM: wolne bhcg = 1,46, a pappa = 0,4Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 12:32
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Nie wiem nic... Usg w poniedziałek może wtedy się dowiem...
W MoM: wolne bhcg = 1,46, a pappa = 0,4
-
czekajacanacud1 wrote:Czekolada widze Twoj podpis. zdecydowalas sie na ivf a nie iui?
Tuliska, czekajacanacud1 lubią tę wiadomość
-
Wolne bhcg 63,51 lU/l
Usg dopiero w pobiedziałek...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Lubię_czekoladę wrote:Tak Mamy pod koniec tego cyklu wizytę orzekającą i kwalifikację Wtedy podpisujemy papiery i klinika wysyła wniosek do UM o dofinansowanie. Mają max 4 tygodnie na rozpatrzenie, więc mój lekarz już pewnie zacznie mnie stymulować od nowego cyklu- stymulacja może trwać od 2 do 6 tygodni Potem punkcja, transfer i dwie kreski Taki właśnie scenariusz sobie wybraliśmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 14:15
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat