Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Ja wczoraj byłam u lekarza. W sumie tylko po duphaston i zwolnienie ale zrobił mi usg i mówi że wszystko przebiega książkowo. Tak weszlam na forum i stwierdzam że Wy jakieś strasznie zestresowane jesteście. ..
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
stokrotka666 wrote:Hej. Ja wczoraj byłam u lekarza. W sumie tylko po duphaston i zwolnienie ale zrobił mi usg i mówi że wszystko przebiega książkowo. Tak weszlam na forum i stwierdzam że Wy jakieś strasznie zestresowane jesteście. ..Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
czekajacanacud1 wrote:czekam na wizyte lwkarz juz jest przed czasem
. jaki mlody... moj maz galy zrobil bo mlody i ladny haha. dobrze ze to przez brzuch bo bym sie zawstydzilaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nie prosil dzidzius zdrowy nt 1.5 na usg dr mowil ze wsio okej. nie bardzo chcial wspolpracowac hehe chwile to trwalo. obstawia chlopaka ale mowi ze to wczesnie jeszcze. stary sie cieszy ale mowil ze mial zawal jak mierzyl tak w skupieniu
Caro, pola89 lubią tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:nie prosil dzidzius zdrowy nt 1.5 na usg dr mowil ze wsio okej. nie bardzo chcial wspolpracowac hehe chwile to trwalo. obstawia chlopaka ale mowi ze to wczesnie jeszcze. stary sie cieszy ale mowil ze mial zawal jak mierzyl tak w skupieniu
czekajacanacud1 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Wiesz ja do.1 prenatalnych miałam tzw wyjebke teraz mi się włączyło. Może dlatego że przeszły mi objawy ciąży co jest normalne w 2 trym a dziec mało daje znać o sobie
-
stokrotka666 wrote:Rozumiem:-) ja też się z jednej strony martwie bo długo czekaliśmy i pierwsze dwie noce nie mogłam spać bo jak wstawalam siku miałam skurcze i juz wlaczalo się ze o matko czy wszystko ok, ale stwierdzilam ze teraz dużo zależy ode mnie, od mojego nastawienia. Trzeba wierzyc ze wszystko będzie dobrze i dbać o siebie
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Mój Bobo ma nt 1,3 dobrze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 19:25