Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
stokrotka666 wrote:Dziewczyny ratunku. Jesteśmy u teściów jeszcze nie wiedzą i nie wiem jak się wykręcić od picia. Teściowa mi wierci dziurę w brzuchu ze tylko lampkę wina. tłumacze jej ze mam leki a ona dalej swoje ze tylko jedna lampkę!Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
M się za mną wstawił i dała sobie spokój. najchętniej wróciłabym do domu. Siedzi damesa z taką zniesmaczona ze juz mam jej po dziurki w nosie. Jak chłopaki sprzątali samochod to podczas rozmowy subtelnie zasugerowala ze za duża presję wywieram na M na dziecko i on chodzi zestresowany. Jak mu później powiedziałam to powiedział żebym jej nie słuchała bo pier**** głupoty jak zawsze:-D
-
nick nieaktualnyMamusie się wpierdzielają zawsze - mniej lub bardziej.
U mnie mamy spokój, ale też było nieciekawie czasami.
U mnie już po owulacji, tak sobie owulnęłam. Trzeba czekać, dopiero 5 dzień po owulacji. Jeszcze tydzień i będę sikać wszędzie.
To już przypomina kocie zachowanie, tak wszędzie sikać.stokrotka666, czekajacanacud1, Bella_Bella, 19Biedroneczka91 lubią tę wiadomość
-
Czikosz wrote:Mamusie się wpierdzielają zawsze - mniej lub bardziej.
U mnie mamy spokój, ale też było nieciekawie czasami.
U mnie już po owulacji, tak sobie owulnęłam. Trzeba czekać, dopiero 5 dzień po owulacji. Jeszcze tydzień i będę sikać wszędzie.
To już przypomina kocie zachowanie, tak wszędzie sikać.
Jeśli przyniesie to oczekiwany skutek to sikaj wszędzieCzikosz lubi tę wiadomość
-
Kolejna wizyta za nami. Bobasek ma już 7,44cm i waży 83g Na prenatalnych, które miałam w zeszły wtorek miał 2 dni do przodu a dzisiaj jest już 6 dni do przodu Rośnie jak na drożdżach ten mój Maluszek Poza tym wszystko jest dobrze. Jedyne co to wyszedł mi stan zapalny w cytologi Mam zrobić posiew i zobaczymy co wyjdzie. Dostałam już wstępnie lek.
czekajacanacud1, Kim87, MMadziula, stokrotka666, pola89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heeej
Już po usg pierwszego
trymestru dzidziuś zdrowy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dfce86a154df.jpg
Wyniki jeśli chodzi o wady genetyczne ok niestety przepływy i białko pappa wskazują na dość duże ryzyko stanu przedrzucawkowego i porodu przed 37 tygodniem:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/43bbaf0d1bf0.jpg
Mam jednak nadzieję, że wszystko będzie dobrze zażywać acard i kontrolować ciśnienieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 04:20
czekajacanacud1, Kim87, stokrotka666, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Heeej
Już po usg pierwszego
trymestru dzidziuś zdrowy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dfce86a154df.jpg
Wyniki jeśli chodzi o wady genetyczne ok niestety przepływy i białko pappa wskazują na dość duże ryzyko stanu przedrzucawkowego i porodu przed 37 tygodniem:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb47e886c997.jpg
Mam jednak nadzieję, że wszystko będzie dobrze zażywać acard i kontrolować ciśnienieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 22:30
-
czekajacanacud1 wrote:Polcia myslalam dzis o Tobie! ciesze sie bardzo! chetnie zobaczylabym 2zdj ale mi sie nie otwiera to z pappy dobra pobralo mi sie ale rozmazane
Wrzuciłam zdjęcie z wynikami jeszcze raz. Może teraz będzie ok
Jakby co to cały czas tu zaglądam ale możesz dodatkowo poopowiadać co tam u CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 05:04
czekajacanacud1 lubi tę wiadomość
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Ty czrowinico! I mnie wywołałaś hehe dzięki co do zdjęcia 3d, jakby co, to takie cuda robią w rzeszowie w galenie (dr jacek śliwa u mnie) i wszystko przez brzuch nie musiałam bez majtek paradować hehe
Wrzuciłam zdjęcie z wynikami jeszcze raz. Może teraz będzie ok
Jakby co to cały czas tu zaglądam ale możesz dodatkowo poopowiadać co tam u Ciebie
-
czekajacanacud1 wrote:super ze wszystko oki ja czekam na wyniki moze beda przed swietami a u mnie stara bieda nadal chce sie spotkac w Rze
czekajacanacud1 lubi tę wiadomość
30 lat
Hej sorka ze mnie mało ale mammgosci przez 2 tygodnie.
Gratuluję pięknych badań;*
Bellus ja liczylam 2 trym od 14tc. Jednak i tak gratuluję juz z gorki ;*Bella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Bella_Bella wrote:Zaczęłam 14tc ciąży dzisiaj więc myślałam, że to już Belly też mi tak powiedziało Właściwie to mi wszystko jedno
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
stokrotka666 wrote:Dziewczyny jak wydobywa sie ze mnie ostatnio duzo bialego sluzu to chyba dobrze...?;-/Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy