Macie już imię dla dziecka na 100%?
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie teściowa jest tylko niezadowolona stwierdziła, że Sebastian cóż to za imię jak takie dziecko wołać Seba ? Ja jej odpowiedziałam Sebastianek. Stwierdziła, że tyle pięknych imion jest Maruś, Jasiu, AndrzejAniołek 9tc (*) 10.02.2017
Kochany synuś Sebastian 07.12.2018 :*:*:*
-
U mnie niby nikt sie nie wtraca, ale kazdy nasz pomysl jest skomentowany co wplywa na moja decyzję i mam później wątpliwości. Oglnie juz pare imion juz przerobilam ,obecnie chcialabym Lene ale wiem zevto bardzo popularne imię w ostatnich latach i to mnie zniecheca, chodz janie zbam zadnej Leny i w mojej okolicy nie ma.
-
edwarda20 wrote:U mnie tylko moja mama byla oburzona i probowala ingerowac, a reszcie sie podobalo lub nie mowili nic.
ciężko tak wszystkim dogodzić. Moim zdaniem to powinna być decyzja tylko i wyłącznie rodziców. Mi by nie przyszło do głowy, żeby się wtrącać do kogoś w takiej kwestii -
julka_kulka wrote:ciężko tak wszystkim dogodzić. Moim zdaniem to powinna być decyzja tylko i wyłącznie rodziców. Mi by nie przyszło do głowy, żeby się wtrącać do kogoś w takiej kwestii
Ja moja mame olewalam za kazdym razem jak marudzila i wymyslala dziwne imiona ;p To nasze dziecko, nasza decyzja i koniecinaa lubi tę wiadomość
-
Domiluk wrote:Nam lekarz dopiero w 32 tygodniu powiedział, że to PRAWDOPODOBNIE dziewczynka..musimy mu uwierzyć i zastanawiamy się między Aleksandrą, a Zosią jeśli jednak okaże się chłopiec to będzie Gabriel lub Filip.
Witam
I jaka decyzja padła w kwestii imienia dla córeczki ? Ja chciałam Aleksandrę a mąż Zosię ale ostatecznie oczekujemy Alicji -
My długo zastanawialiśmy się nad imieniem dla córeczki.... Ja chciałam Aleksandrę, mąż upierał się przy Zosi. Ja brałam pod uwage również inne imiona.
Na 1,5 tygodnia przed terminem wspólnie z dziećmi wybraliśmy imię dla córeczki i będzie Alicja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dla chłopca chciałam Jaś, Filip albo Julek (Julian). Mój mąż upierał się przy (o zgrozo! I przepraszam wszystkich ewentualnych immieników) Kazimierzu. Wojna byłaby straszna, ale na szczęście na 100% będzie dziewczynka. Tu od razu byliśmy zgodni, będzie Marianna.
-
U nas prawie od początku Tymuś, Tymek - czyli Tymon20.12.2018 - urodził się Tymuś! 3980g
22.05.2020 - urodził się Nikoś! 4270g
12.2016 - 8tc [*] zabieg
05.2017 - 9tc [*] zabieg
02.2018 - cb
po poronieniach problem z owulacją, plamienia od owulacji do@
MTHFR C677T
MTHFR A1298C
V-Leiden ujemny
Kariotypy ok
Zespól antyfosfolipidowy ok -
U nas będzie Weronika. Chłopak miał być Wojtek
A co do wtrącania się - u nas wie tylko moja mama i brat Tż z żoną więc nawet nie słuchamy czyjegoś gadania. Jak ktoś pyta o imię to mówimy że niespodzianka a jak bardzo nalega żeby zdradzić to mówimy że DżesikaCóreczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Lilly_Ana wrote:U nas będzie Weronika. Chłopak miał być Wojtek
A co do wtrącania się - u nas wie tylko moja mama i brat Tż z żoną więc nawet nie słuchamy czyjegoś gadania. Jak ktoś pyta o imię to mówimy że niespodzianka a jak bardzo nalega żeby zdradzić to mówimy że Dżesika
hahahahaha"Tam gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba" ❤️ -
nick nieaktualny
-
My wczoraj podjęliśmy ostateczną decyzję po rodzinnej burzy mózgów. Nasze Twixy to miały być Alicja i Aleksandra,ale jednak będą Zofia i Aleksandra. Teściowa kręci nosem,bo już w wyobraźni ubierała jednakowo Olę i Alę a my chcemy,żeby jednak podkreślać ich indywidualizmWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Katarinka1987 wrote:Hej, a u mnie będzie Leon. Rodzina nie była zachwycona ale już się oswoili i jest ok.
Jestem nowa i pozdrawiam wszystkie mamusie
nie ma co słuchac opinii innych, Wam musi się podobac"Tam gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba" ❤️