Macie już imię dla dziecka na 100%?
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas od początku miała być Magdalena lub Bartosz. Jednak skoro ma być chłopiec to od czasu kiedy wiemy to Bartuś...jednak ze 2 miesiące temu wpadło nam w ucho imię Oliwier i strasznie nam się spodobało i teraz mamy dylemat. Chyba jak już przyjdzie na świat to zdecydujemy w ostatniej chwili !
-
Zapomniałam dodać, że Leon piękne imię. Na imię Kaja też ludzie reagują dziwnie. Mam to gdzieś i z uwagi na to, że mieszkamy w Niemczech chcieliśmy wybrać takie imię, które w obu krajach będzie brzmiało tak samo.W De Kacper wymawia się "Kaspa". Więc będzie Kaspa i Kaja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szotka wrote:A u mnie Iza i zostało wybrane jeszcze zanim zaczęliśmy planować dzidzię
nie dość, że rodzimy w tym samym czasie to będziemy miały córeczki Izunie u nas będzie Isabella- mieszkamy w uk stąd ta pisownia. Imię wybraliśmy w 20 tyg po poznaniu płci synek miał być DavidSzotka lubi tę wiadomość
Aniołek [*] [8/08/2014] 10tc
Aniołek [*] [9/11/2017] 6tc
Isabella nasze szczęscie urodzona 25/04/2016 waga 3700g -
kamenkaa wrote:a u mnie Amelka lub Nie wiem jezcze
A co do imion w ogóle, to mało które mi się podoba. Ale uwielbiam różnorodność i w życiu nie miałabym w sobie na tyle czelności, żeby komuś sugerować, że źle wybrał imię dla swojego dziecka! Albo ostentacyjnie mówić, że brzydkie! -
malgo31 wrote:nie dość, że rodzimy w tym samym czasie to będziemy miały córeczki Izunie u nas będzie Isabella- mieszkamy w uk stąd ta pisownia. Imię wybraliśmy w 20 tyg po poznaniu płci synek miał być David
Bardzo dobry wybor
U nas bedzie Natalka, troche mnie denerwuje rodzina meza, bo im sie ten wybor nie podobaButter, iluzja lubią tę wiadomość
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
nick nieaktualny