Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Bardzo kiepskie wyniki nasienia a happyend :)
Odpowiedz

Bardzo kiepskie wyniki nasienia a happyend :)

Oceń ten wątek:
  • Alina Malina Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sikoreczkaaa wrote:
    Kochane doskonale wiemy jak to jest w życiu w zawieszeniu. Ja sama ciągłam prace którą dawno bym zmieniła bo a może sie uda. Jest to cholernie ciężkie bo zarówno życie codzienne nas dociska i walka w staraniach o malucha. I nikt nie jest w stanie tego zrozumieć. Przytulam Was mocno. 🫂 nie mam dobrej rady do tego stanu rzeczy, ciężko mi gdy czytam to co piszecie bo wiem jak to bardzo jest dla człowieka rozwalające i jak sama tkwilam w tym i nie wiedziałam co zrobić..

Otóż to 😔 ale mówię sobie że z pracą - póki co nie znalazłam oferty która by mnie powaliła na kolana dla której bym ryzykowała czy dla której warto by było odroczyć cokolwiek. Więc żyje i pracuje i głowa już jestem w IVF. Tylko czasem się denerwuje ale myślę sobie że no praca praca praca ale jednak ciąża to ważniejsza misja.

👸🏼 AMH: 4.5 👍🏻, drożność 👍🏻, Łagodne PCOS (własne owulacje, dobra odpowiedź na letrozol), IO, pod kontrolą. Tarczyca super 👍🏻, Cytologia, wymazy, wszystko super 👍🏻. Kariotyp, KIRy ⌛️ czas zrobić

🤴🏽Ilość 👎🏻, ruchliwość 👎🏻, morfologia 0% 👎🏻, HBA 35% 👎🏻, Fragmentacja 👍🏻 15%, kariotyp 👍🏻, chromosom Y 👍🏻, CFTR 👍🏻, USG 👍🏻, tarczyca 👍🏻, wysoka prolaktyna prawdopodobnie psuje nam spermatogenezę 🫩 męskiego leczenia nie wdrożono, wymazy, wirusy, bakterie 👍🏻

Stymulowane cykle: 👎🏻 nie wyszło
    IUI: 👎🏻 nie wyszło

Dzieci: 0️⃣
    Ciążę na koncie: 0️⃣

🚀 IVF styczeń 26 start
    Luty - punkcja 💉🥚🪺
  • Chmurka21 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach dziewczyny… też mi przykro czytać o waszych pracach… byłam w tym samym miejscu, masakra. Chyba to też jest tak, że obecnie w większości firm jest takie traktowanie…nawet na naszym wątku to na palcach policzyć kto ma spoko szefa, jak np Adirella 😂

Rozumiem Cię Fler, że szukasz jakiegokolwiek punktu zaczepienia. Raczej po prostu kwestia tego czy u was IMSI by jakoś znacząco poprawiło ilość zarodków, a tego to w sumie nigdy niewiadomo 🫣 jeszcze to czekanie na wyniki biopsji… ech: w ciągłym zawieszeniu. Rozumiem Cię doskonale i przytulam zdalnie.

Alina Malina lubi tę wiadomość

👩31l.
    👱‍♂️34l.
    👩🏻‍🤝‍👨🏼od 2015r.
    👰🤵2021r.

Starania od 06.2023
    27cs

Ona: hormony, usg- wszystko w normie
    On: ciężki OAT

beta 9dpt: 248,1. 11dpt: 735,4 🥰

preg.png
‹‹ 149 150 151 152 153
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ