Sikoreczkaaa wrote:
Kochane doskonale wiemy jak to jest w życiu w zawieszeniu. Ja sama ciągłam prace którą dawno bym zmieniła bo a może sie uda. Jest to cholernie ciężkie bo zarówno życie codzienne nas dociska i walka w staraniach o malucha. I nikt nie jest w stanie tego zrozumieć. Przytulam Was mocno. 🫂 nie mam dobrej rady do tego stanu rzeczy, ciężko mi gdy czytam to co piszecie bo wiem jak to bardzo jest dla człowieka rozwalające i jak sama tkwilam w tym i nie wiedziałam co zrobić..
Otóż to 😔 ale mówię sobie że z pracą - póki co nie znalazłam oferty która by mnie powaliła na kolana dla której bym ryzykowała czy dla której warto by było odroczyć cokolwiek. Więc żyje i pracuje i głowa już jestem w IVF. Tylko czasem się denerwuje ale myślę sobie że no praca praca praca ale jednak ciąża to ważniejsza misja.
👸🏼 AMH: 4.5 👍🏻, drożność 👍🏻, Łagodne PCOS (własne owulacje, dobra odpowiedź na letrozol), IO, pod kontrolą. Tarczyca super 👍🏻, Cytologia, wymazy, wszystko super 👍🏻. Kariotyp, KIRy ⌛️ czas zrobić
🤴🏽Ilość 👎🏻, ruchliwość 👎🏻, morfologia 0% 👎🏻, HBA 35% 👎🏻, Fragmentacja 👍🏻 15%, kariotyp 👍🏻, chromosom Y 👍🏻, CFTR 👍🏻, USG 👍🏻, tarczyca 👍🏻, wysoka prolaktyna prawdopodobnie psuje nam spermatogenezę męskiego leczenia nie wdrożono, wymazy, wirusy, bakterie 👍🏻
Stymulowane cykle: 👎🏻 nie wyszło
IUI: 👎🏻 nie wyszło
Dzieci: 0️⃣
Ciążę na koncie: 0️⃣
🚀 IVF styczeń 26 start
Luty - punkcja 💉🥚🪺
👸🏼 AMH: 4.5 👍🏻, drożność 👍🏻, Łagodne PCOS (własne owulacje, dobra odpowiedź na letrozol), IO, pod kontrolą. Tarczyca super 👍🏻, Cytologia, wymazy, wszystko super 👍🏻. Kariotyp, KIRy ⌛️ czas zrobić
🤴🏽Ilość 👎🏻, ruchliwość 👎🏻, morfologia 0% 👎🏻, HBA 35% 👎🏻, Fragmentacja 👍🏻 15%, kariotyp 👍🏻, chromosom Y 👍🏻, CFTR 👍🏻, USG 👍🏻, tarczyca 👍🏻, wysoka prolaktyna prawdopodobnie psuje nam spermatogenezę męskiego leczenia nie wdrożono, wymazy, wirusy, bakterie 👍🏻
Stymulowane cykle: 👎🏻 nie wyszło
IUI: 👎🏻 nie wyszło
Dzieci: 0️⃣
Ciążę na koncie: 0️⃣
🚀 IVF styczeń 26 start
Luty - punkcja 💉🥚🪺