Bezplemnikowcy - TESE/mTESE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JOASZO GRATULACJE.
MY ZDECYDOWALISMY SIE JEDNAK NA MTESE.PISALAM Z DOKTOREM WOLSKIM I JAK SIE UDA TO W DRUGIEJ POLOWIE WRZESNIA MOJ MAZ BEDZIE MIAL ZABIEG.TERAZ TYLKO MUSIMY SIE MODLIC ZEBY STYMULACJA HORMONALNA POSZLA Z PLANEM.Joaszo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?f=77&t=90499&start=1590
ty;lko musisz sie zarejestrowac na nszzym bocianie tam jest watek kobiety bezplemnikowców i jest tam spora rzesza
Joaszo nic nie d asie zorbic ..
jedyne co poki co to bedziemy probowac IUI AIDWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 22:19
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Niestety nie zakwalifikuja nas do badan klinicznych ze wzgledu na moja epilpesje
Moja kolezanka kiedys powiedziala mi kiedys ze jak sie czegos bardzo pragnie i sie w to wierzy to sie to ma.Ja sie tego trzymam.Wiara czyni cuda.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
ehhh wiecie z tymi gorkami pagorkami to juz mi sie smiac chce.. bo co myslalam dobra juz chyba osiagnelismy szczyt marszu pod gore.. i jak juz myslama ze jest z góki to nastepny pagóek ..
mysle ze dosc planowania.. bo co zaplanuje to G z tego wychodzi..
wiec na spontana pojde na HSG ,, pozniej na iUI .. pozniej na kolejne i kolejne a jak cos to nie wiem..mzoe zlozymy drazu papiery do osrodka.. -
Cześć dziewczynki, podczytuję Was nadal. Trzymam kciuki za wszystkie.
W poniedziałek idę do szpitala i zostanę tam dopóki nasze bliźniaki nie pojawią się na świecie
Mąż i synek są baaardzo szczęśliwi, mi też humor już troszkę się poprawił. Dopiero przez to forum dowiedziałam się, że możemy szukać plemników u mojego M, ponieważ wszystkie wyniki ma dobre (hormony, genetyka itp.). No ale cóż, widocznie Bóg tak chciał a nie inaczej, tak teraz o tym sobie myślę. I tak nie wiadomo czy cokolwiek by znaleźli.
A tak mamy już wspaniałego AID-kowego synka a teraz rodzeństwo dla niego już pcha się na świat (korzystaliśmy z tego samego dawcy więc będzie to prawdziwe rodzeństwo). Modlę się teraz oby byli zdrowi!!
No i mogli by być choć troszkę do nas podobni, hihi. Bo synek nie jest wcale. I właśnie tylko przy komentarzach typu "ale do kogo on jest podobny?" przypomina nam się "nasza historia", bo tak to w ogóle się nie pamięta...
W naszym przypadku nie wie nikt poza nami (tak chciał mój M a ja uszanowałam jego decyzję), mam nadzieję, że nie będziemy musieli kiedyś tego odgrzebywać...Zresztą moim zdaniem nie ma sensu opowiadać tego komukolwiek, skoro dawca i tak jest anonimowy i dziecko nigdy go nie ma szans go poznać (korzystaliśmy z Cryosa).
No to jak zwykle się rozpisałam. Pozdrawiam Was wszystkie, życzę powodzenia i trzymam kciuki.
Ps. Czytam na bieżąco
Ania_84, Joaszo lubią tę wiadomość
-
Martkna supe rpowodzeni i trzymam kciuki za zdrowe rodzenstwo
mam pytanie odnosnie cyrosa z jakim MOT braliscie nasienie -
Ania_84 wrote:Martkna supe rpowodzeni i trzymam kciuki za zdrowe rodzenstwo
mam pytanie odnosnie cyrosa z jakim MOT braliscie nasienie
AID udało się za 3 razem - MOT-30
IVF za drugim MOT-5
ps. my nie zamawialiśmy sami tylko przez klinikę, w której leczyliśmy się