Bezplemnikowcy - TESE/mTESE
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi czas znowu zaprzyjaźnić sie z termometrem
Jak to sie zmusić do budzenia o 4:30 ?
Tak mysle czy zawsze tak jest ze pierwsze IUI robi sie na cyklu naturalnym. Bo ja to wolalabym od razu na stymulowanym.Ania_84 lubi tę wiadomość
Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
Lena w Novum dr mi poweidziala ze piewrsze IUI na 100% bede miala rozpisana stymulacje ale to moze z racji tego ze po pirserwsze bralam dwa cykle clo kiedy szykowali mnie do IUI z "nasnieniem meza" nasi nieudolni lekarze o ledwo reagowalam pokazal dr wyniki i powiedziala ze nie ma sensu na naturalnym.
a dwa ze pierwszy cykl po histero podobno najlpeszy wiec chce wykorzystac najlpeiej sprzyjajaaca okazje
w Novum z opisu IUI kroa dostalismy do oni podaja CLO lub Tamoxifen -
Pewnie dlatego ze przez prawie rok nie mialam okresu ze wz na nie leczona tarczyce
podejrzewam ze CLo podudzalo moje jajniki.. i ajakby startowaly od poczatku ..
co nie zmienia faktu ze dr stwierdzila ze ona by nie ryzykowala bo moje wyniki hormonow wspolczynik FAI i inne moga wskazywac na to ze do owulacji nie dochodzi -
ami87 wrote:jeszcze jedno pytanie:może ktoś z forum był u genetyka - dr Kępczyński?
bardzo mily i sympatyczny.. zapytal sie nas jakie chcemy badania zrobic wszytsko o co poprosilismy dal bez problemu na tej samej wizycie pobrali nam krew
fakt dosc dlugo sie czekalo na wynik.. 10 tyg ale my robilismy wszytsko Kariotypy ja i maz, on dodatkow AZF i CFTR , teraz zaluje bo dr chcial mi dac wszytskie te mutacje MHTRF i innne i nie zrobilam bo myslalamwtedy ze tylko musimy spr mezaami87 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny!
Mam najlepszego faceta na swiecie.
Nie produkuje plemników ale nie zamieniłabym go nawet na najbardziej plemnikotworczego ogiera na swiecie .....
Nic lepszego niz nasza historia nie mogla mi sie trafić w zyciu.Ania_84, Lianna lubią tę wiadomość
Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
Lena_83 wrote:Dziewczyny!
Mam najlepszego faceta na swiecie.
Nie produkuje plemników ale nie zamieniłabym go nawet na najbardziej plemnikotworczego ogiera na swiecie .....
Nic lepszego niz nasza historia nie mogla mi sie trafić w zyciu. -
nick nieaktualny
-
Kochana spokojnie .. dr tylko napisal ze musi byc calkowicie poddany diagnostyce.. i nie jest to dziwne w koncu jest malo nasienia.. wiec trzeba to zdiagnoozwac i poddac dokladnemu leczeniu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiktoria rzymam kciuki ku pokrzepieniu
znajoma miala pikeny wzrost pozniej beta po 48 h byla tylko o 2 jednostki wyzsza.. stwierdzila ze juz nic z tego nastepnie wystrzelila w gore ..okazalo sie ze byly dwa zarodeczki jeden po porstu nie przetrwal a ten drugi juz 3 miesiace temu przyszedl na swiat zdrowy chlopiec