Bezplemnikowcy - TESE/mTESE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWłaśnie wróciłam z usg lekarz jak na razie wykluczył ciążę pozamaciczna i biochemiczna. Możliwe ze jest pęcherzyk ciazowy ale mam przyjść na kontrole w poNiedziałkowskiego. A jutro jeszcze raz beta. Sama już nie wiem co myśleć. Jedni lekarze sugerują się beta inni mniej i bądź tu człowieku mądry.
Babyboom lubi tę wiadomość
-
Woktorka bo na pewne rzeczy nie mamy wpływu.
Ja jestem wierzaca i uwazam ze pomimo tej całej medycyny i nauki to i tak wszystko nie jest dla nas wytłumaczalne. Przeciez nawet nauka i lekarze nie wiedza wszystkiego.
Wiem, ze łatwo mowic i doskonale rozumiem Twoje obawy ale skoro nie masz na to i tak wpływu to obsesyjne zamartwianie sie i czarnowidztwo nic nie pomogą. Zatem moze wybierzesz fajny weekend ze zrobieniem czegos dla siebie (kąpiel, spa, dobry film, spacer czy co tam jeszcze lubisz)? To przynajmniej cos da czyli taki plusami87 lubi tę wiadomość
Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co strzeliła straszna gafe, dopiero wczoraj zauważyłam że te badania które robie to nie beta hcg tylko zwykłe hcg. Dziś zrobiłam betę w innym laboratorium. Trochę się wkurzyłam bo za każdym razem mówiłam ze chodzi o Betę. Napisałam do lekarza o 11 ale nic nie odpisuje. . Pewnie się wkurzyl:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiktoria trzymam kciuki zeby wszytsko bylo ok
a Ty robilas sobie progesteron ..?? bo iwidze ze temp ci spada
ja kochane mam ta histeroskopie 16 listopada jednak moja dr powiedziala ze to za pozno bedzie to 18 dc
a powinno sie robic w I fazie ..
dala mi orgametriil moze uda sie przedluzyc.. trzymajcie kciuki oby 2 przyszla min 2 listopada a nie za 3 dni choc juz dzis tak mnie naparza ze nie wiem czy da rede to przedluzc -
nick nieaktualny
-
Wiktoria i jak tam ??
Ami ehh mam nadzieje ze sie opozni
mój przez czas kuracji nie tknal ani grama alkoholu czyli przez 7 miesiey
genelanie po porstu zdrowo sie odzywial -
nick nieaktualnyU mnie dziwnie... Po pierwsze, odkąd napisałam lekarzowi o tej pomyłce z hcg i b-hcg w ogóle nie odpisał. Myślałam, że może odczytał wiadomość i zapomniał czy coś w tym stylu, bo przecież oni są jednak trochę zalatani. Od soboty miałam silne bóle w podbrzuszu, ale bałam się do lekarza napisać więc stwierdziłam, że nie będę zawracała mu gitary. Ale bóle nie ustały, a do tego wczoraj zaczęłam plamić. Znowu napisałam do lekarza - cisza, więc poszłam do jakiegokolwiek. Pęcherzyk jest, prawidłowej wielkości jak na ten tydzień ciąży, mam kontrolę 7.11. Najgorsze jest to, że kazał mi odpoczywać w domu do końca tygodnia, ale zwolnienie ma mi dać mój prowadzący, bo on nie może ingerować. Moje hcg piątkowe to 192, a beta sobotnia 292. Gdyby to było to samo, to już bym się cieszyła, ale wiem, że są różnice i dzisiaj mam wynik ostateczny. Ale jak mi lekarz nie odpisze to nie będę wiedziała, czy odstawić leki i czekać na poronienie, czy dać szansę ciąży się rozwijać. Co Wy byście zrobiły w takiej sytuacji?
-
No właśnie Wiktorka może zadzwonić do niego? Bo wiesz jak jest z lekarzami- może odczytał i zapomniał odpisać, bo jest tak zalatany. Ja bym spróbowała zadzwonić
Dziewczyny w czwartek mam tego genetyka? Doradźcie jeszcze jakie badania warto wziąć z sobą? mamy wyniki badań kariotyp, azf i cftr emka i mój cftr. Ale czy brać np. wynik badania nasienia, wynik biopsji emka, wyniki badań hormonów? Poradźcie proszęJesteśmy rodzicami cudownego synka
Wracamy i walczymy dalej... -
Wiktoria down i nekaj go tel
Ami wszytsko co macie bierzcie im wiecej tym lepiej
u mnie pierwszy termin spodziewnej @ od teraz licze aby nie przyszla przez jakis tydzien ..moze uda sie wydluzyc