HBA
-
WIADOMOŚĆ
-
hannah_92 wrote:Podpinam się pod pytanie Fruzi. Sylvia Ty pisałaś, że udało wam się podnieść HBA do 82%, możesz napisać coś więcej, jak się wam to udało?
Hej:) Opisałam całą suplementację wyżej w postach:) Rozpisane nawet na pory dnia i dawki. Suplementy wszystkie osobno, nie kupowaliśmy gotowych typu: profertil bo po nich parametry spadały.endometroza 3st.
niedoczynność tarczycy,
lewego jajowodu brak- przez wodniaka,
Amh 3.5
I. Listopad 2022 Transfer świeżeczka nieudany blastka 4aa:(
Sztuczna menapauza grudzień22 -luty2023,
II. Ostatnia blastka 3aa (transfer maj2023)
Transfer maj 2023
Podany 3aa❄️ udany❤️ -
Podaję jeszcze raz ponieważ mogło zagubić się nasze suplementowanie pod HBA.
Wit C 1000 na czczo
Q10 rano 100mg
Wit. E 400mg 3x dziennie
Resveratrol 250mg 3x dziennie ( podobno on właśnie podnosi HBA.
Wit. D na noc
To było od lekarza, ja dodałam od siebie jeszcze:
Czarnuszkę 2x dziennie
Omega 3 ( jakieś takie z ryb)
Astaxantin i Ashwagandha
No i prawie zero alkoholu tylko raz w miesiącu piwko. Pakowane do pojemniczka na leki z 4 przegrodami aby łatwo było co wieczór uzupełniać suple na kolejny dzień. Opisane godziny na pojemnikach: 8.00, 12.00, 17.00 i 20.00. Tylko Wit. C na czczo więc przed pracą około 6.00 brane. Suplementy ze swansona przystępne cenowo.Czarnuszka666 lubi tę wiadomość
endometroza 3st.
niedoczynność tarczycy,
lewego jajowodu brak- przez wodniaka,
Amh 3.5
I. Listopad 2022 Transfer świeżeczka nieudany blastka 4aa:(
Sztuczna menapauza grudzień22 -luty2023,
II. Ostatnia blastka 3aa (transfer maj2023)
Transfer maj 2023
Podany 3aa❄️ udany❤️ -
My z mezem staramy sie o 2 dziecko od 2 lat. Odebralismy wyniki testu HBA i jestesmy zalamani - 18%. Lekarz zaleca przyjmowanie Ovaleap. Czy slyszalyscie o tym leku? Jedno opakowanie kosztuje ponad 900zl wiec to bardzo droga terapia! Zastanawiam sie czy cos pomoze....Starania o 2 dziecko od 2020
ANA1, ANA2 i ANA3 dodatnie
MTHFR_1298A C - hetero
PAI-1 4G - homo
AMH 2,3
HSG- Ok -
Megi'87 wrote:Wynik HBA z 12.08.2020: 62%.
Wynik HBA z 27.11.2019: 19% ,
Wynik HBA z 05.02.2020: 49% (po włączonej suplementacji),
Wynik HBA z 09.06.2020: 61% (kontynuacja suplementacji),
Wynik HBA z 12.08.2020: 62% (kontynuacja suplementacji).
Nie wiem dlaczego HBA przestało się podnosić? -
Witajcie, mam prośbę czy którejś z Was mąż miał HBA na poziomie 14% i udało się go podnieść do wyższego pułapu??
Mąż jest 3 miesiące po operacji żylaków powrozka nasiennego, wszystkie parametry nasienia nadal poniżej normy...Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Hej dziewczyny, czy ktoś tu jeszcze zagląda?
Mojemu partnerowi wyszło niskie HBA - 43%, przy pozostałych parametrach mieszczących się w granicach normy. Czekamy na wizytę u dr Lachowicza, z nadzieją, że pomoże nam w ogarnięciu tego problemu. Wyniki od Megi i Sylvii zrobiły nam bardzo dużą nadzieję.
Jak Wasze rezultaty? Udało się podbić ten parametr? -
Hej, proszę o pomoc z mężem staramy się już prawie 2 lata o dziecko, dzisiaj pierwszy raz usłyszałam od lekarza słowo in vitro, bardzo się załamaliśmy… powiedzcie proszę z własnego doświadczenia czy naprawdę nic przy wynikach męża nie da się już zrobić?
Hba 12%
Całkowita liczba plemników 28,7ml/ejak.
Koncentracja 7ml/ejak.
Ruch postępowy 38%
Ruch calkowity 45% -
Cześć Dziewczyny,
staramy się o 2. dziecko 2 lata. Diagnozowaliśmy się samodzielnie na wszystkie strony. W klinice zaproponowali nam tylko in vitro i nie byli zainteresowani naszymi badaniami. Byłam załamana.
Na szczęście usłyszeliśmy o naprotechnologii. Szkoda, że tak późno.
Dr Leszek Lachowicz zrobił dokładny wywiad i przedstawił leczenie. Czekamy na rezultaty. Mija dopiero drugi miesiąc.
Jak się skończyły Wasze historie, tych osób które pisały w tym wątku jeszcze 2 lata temu? Udało się?
Pozdrawiam wszystkich ciepło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października, 14:09
-