SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Problemy z erekcją męża
Odpowiedz

Problemy z erekcją męża

Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 4 listopada 2025, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ja wiem? Raczej to wykluczam bo kiedyś mąż miał o wiele bardziej stresującą pracę, obecnie wszystko się w życiu zawodowym ustabilizowało tak wiec nie ma takiego denerwującego otoczenia jakie miał wcześniej. Tak więc raczej to wykluczam. Mąż zaczął jakiś czas temu chodzić na siłownię, odżywiamy się równeż zdrowo. Wiadomo, ze raz na jakiś czas lubimy zjeść jakis fast food ale na co dzień raczej preferujemy zdrowe jedzonko..

• sawak Koleżanka

Wysłany: 7 listopada 2025, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie na początku dobrze byloby zrobić sobie badania krwi oraz badania hormonalne. Czy mąż próbował tabletek czy suplementów na erekcję? Nie zaczynałabym na początku od viagry na pewno ale jest wiele ziołowych tabletek, które może by mu pomogły....

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 12 listopada 2025, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Postaram sie go namówić, musimy coś z tym zrobić. Może po prostu wspomnę że powinniśmy oboje wybrać sie na badania tak aby zobaczyć czy wszystko jest ok? A jesli chodzi o te tabletki to jakie polecisz?

• sawak Koleżanka

Wysłany: 14 listopada 2025, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ne wiem czy czytałas forum ale jest tutaj wiele informacji o tym jakie suplementy są najlepsze, ze swojej strony mogę polecić Cum on, mój facet je brał, w sumie na początkku jak miał problem z erekcją to nie szukaliśmy informacji na forach co kupić co nie ale po prostu wybrał się do urologa. I urolog na poczaku zlecił mu cum on, powiedzial ze jak to nie zadziałą to będą szukali innej metody. Ale na szczęście podziałało. Dopiero potem wczytaliśmy się w opinie.

• autaelektryczne Nowa

Wysłany: 19 grudnia 2025, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam 44 lata i od około 5 lat mam problemy z osiągnięciem pełnej erekcji . Różne środki stosowałem łącznie z tymi najmocniejszymi na receptę ale miałem po nich zaburzenia ciśnienia i arytmie. Na razie biorę ten wspomniany prosent 600 od ponad roku i jest naprawdę dobrze. O dziwo te tabletki zwiększyły mi również wydolność na treningach domyślam się że to dzięki zawartej Arg. Jak ktoś nie chce się truć albo z grubej rury od razu to polecam.

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ