Problemy z erekcją męża
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy ja wiem? Raczej to wykluczam bo kiedyś mąż miał o wiele bardziej stresującą pracę, obecnie wszystko się w życiu zawodowym ustabilizowało tak wiec nie ma takiego denerwującego otoczenia jakie miał wcześniej. Tak więc raczej to wykluczam. Mąż zaczął jakiś czas temu chodzić na siłownię, odżywiamy się równeż zdrowo. Wiadomo, ze raz na jakiś czas lubimy zjeść jakis fast food ale na co dzień raczej preferujemy zdrowe jedzonko..
-
W takim razie na początku dobrze byloby zrobić sobie badania krwi oraz badania hormonalne. Czy mąż próbował tabletek czy suplementów na erekcję? Nie zaczynałabym na początku od viagry na pewno ale jest wiele ziołowych tabletek, które może by mu pomogły....
-
Ne wiem czy czytałas forum ale jest tutaj wiele informacji o tym jakie suplementy są najlepsze, ze swojej strony mogę polecić Cum on, mój facet je brał, w sumie na początkku jak miał problem z erekcją to nie szukaliśmy informacji na forach co kupić co nie ale po prostu wybrał się do urologa. I urolog na poczaku zlecił mu cum on, powiedzial ze jak to nie zadziałą to będą szukali innej metody. Ale na szczęście podziałało. Dopiero potem wczytaliśmy się w opinie.
-