Teratozoospermia
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucek, a może nerwy, stres czy leki właśnie? Co?
Ciekawa, dobrze, że już przyszła @ ! Ile można czekać jak chcemy to ona się nie spieszy a jak nie potrzeba to przyłazi jak do siebie co?ciekawa87 lubi tę wiadomość
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
Dziewczyny nic nie biorę tylko kwas foliowy i kilka razy selen.
Wizytę u lekarza mam 11 kwietnia PRYWATNA (aż tyle trzeba czekac). Coś się musiało stać bo to jest nie normalne i w ogóle nie zapowiada się żeby się to skończyło podejrzewam ze może progesteron mi spadł. ..Starania od 06.2015
ON: 12.2015 - Wysoka prolaktyna 01.2016 - Morfologia 1% 07.2016 - Morfologia 3% 12.2016 - Morfologia 0% / Prolaktyna poniżej normy
ONA: Niski progesteron 02.2017 - Częściowe zarośnięcie jamy macicy, niedrożne jajowody 07.2017 - Laparoskopia (Lewy drożny) AMH 0,33 02.2018 ICSI -
Nie chce zmieniać lekarza bo zanim tego znalazłam to już byłam u kilku ten nas zna i i od Nowa zaczynac... może wytrzymam spróbuję jeszcze zadzwonić czy może wcześniej
ciekawa87 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2015
ON: 12.2015 - Wysoka prolaktyna 01.2016 - Morfologia 1% 07.2016 - Morfologia 3% 12.2016 - Morfologia 0% / Prolaktyna poniżej normy
ONA: Niski progesteron 02.2017 - Częściowe zarośnięcie jamy macicy, niedrożne jajowody 07.2017 - Laparoskopia (Lewy drożny) AMH 0,33 02.2018 ICSI -
No w sumie to faktycznie tak zmieniać lekarza też jest niedobrze. Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku :*
ciekawa87 lubi tę wiadomość
04.12.2015 [*] 7tc
-
A ja mam dzis dola lekarz mowi ze na usg nie widac pecherzyka dominujacego.... 10 dc, 5 dni na clo... Dal fostimon na 4 dni. Trzymajcie kciuki zeby sie cos w czwartek pokazalo bo uzgodnilismy ze jak bedzie chociaz jeden to zrobimy inseminacje. Kurcze a w zeszlym cyklu przy clo i fostimonie byly dwa pecherzyki... Ajjjjj. A wiecie ze do konca czerwca leki sa refundowane a potem dupa? Cudowny pis zmienia nasze zycie na lepsze..... Ehhhhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 22:20
Starania od wrzesnia 2014, szczesliwy cykl 06.2016
1 cykl IUI - negatywny
Euthyrox 25
Teratoozospermia pokonana z 1.77 na 15.40%
-
Lanta, trzymam kciuki za pęcherzyk:)
Jak często i na jak długo trzeba chodzić do lekarza w cyklu z IUI? Tez mnie to chyba zaniedlugo czeka, a u mnie wychodzenie z pracy to nie taka prosta sprawa.
Poza tym tez mam trochę dola, bo miałam mieć jutro długo wyczekiwane HSG, ale okres mi sie przesunął i wydłużył i jeszcze dzisiaj krwawiłam. Do tego nie jestem pewna, czy jakaś infekcja mi sie nie przypaletala, wiec przełożę badanie rano - pewnie dopiero na za miesiąc
-
Będzie inseminacja? To trzymam mocno kciuki! Za pęcherzyki, za plemniki i za udany finał :*
Lanta lubi tę wiadomość
04.12.2015 [*] 7tc
-
Lady moja kochana a ja tu zaciskam kciuki żeby jutro nie bolało i było szybko a tu jednak nie będzie?
Więc trzymam kciuki żeby to nie była infekcja i żeby już @ sobie poszła :*
04.12.2015 [*] 7tc
-
Lady bylam wczoraj, kontrola w czwartek, potem w zaleznosci od tego co bedzie w czwartek, jezeli bedzie dobrze to sobota, niedziela lub poniedzialek IUI. We dwoje. My tez mamy problem juz z tym bieganiem po lekarzach, ja jeszcze jakos moge to sobie dopasowac ale gorzej z moim mezem. Myslelismy zeby po tym jak sie nie uda, odpuscic wszystko na 2-3 miesiace, odpoczac.
Hsg nic milego, ale trzeba zrobic. Musisz posiewy miec nowe wtedy? Jak na za miesiac?
Edziuuuuunia robilas test rano????Starania od wrzesnia 2014, szczesliwy cykl 06.2016
1 cykl IUI - negatywny
Euthyrox 25
-
robiłam, jest pozytywny, druga kreska jest troszkę bledsza, nie umiem tu wstawać zdjęć???
wzięłam męża za ręke i zaprowadziłam do miejsca gdzie położyłam test po zrobieniu, patrzy i mówi cały przestraszony "co to jest? ten owulacyjny?" ja mówie że nie, ten jest różowy, ciążowy i się popłakaliśmy, Dla Boga nie ma rzeczy niemożliwych.
poszłam na bete a w piątek powtórka bety
nie moge się dodzwonić do przychodni do mojego gin, a chce iść od razu bo martwie się, w grudniu poroniłam ale UFAJMY PANU!
Dziewczyny czy ja mogę prosić Was o modlitwę dziś za nas, za naszego kropka żeby został z nam cały i zdrowy, proszę!Saramago, ciekawa87, Alimak, Dodka91 lubią tę wiadomość
04.12.2015 [*] 7tc
-
nick nieaktualny
-
Edziunia pięknie
Edziuuuuuuuunia lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Edziu gratuluje, Pan jest miłosierny !!!!
Edziuuuuuuuunia lubi tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Edziunia super bosko rewelacja! Bede trzymac kciuki zeby bylo dobrze, pomodle sie rowniez, chociaz nie wiem czy akurat mnie ktos wyslucha.... Daj kochana znac jak beat!!!!! Koniecznie. Matko swieta przeciez musi byc dobrze! Ja jestem dobrej mysli
domiszka, Edziuuuuuuuunia lubią tę wiadomość
Starania od wrzesnia 2014, szczesliwy cykl 06.2016
1 cykl IUI - negatywny
Euthyrox 25
-
ufam, że będzie dobrze!
Lanta ON każdego wysłucha, Pan jest dobry i miłosierny tylko trzeba Ufać :*
kłują mnie jajniki ale wierze że będzie dobrzeLanta, domiszka lubią tę wiadomość
04.12.2015 [*] 7tc
-
Czytam drugi raz i mam lzy w oczach ze sie w koncu ktorejs z nas udalo! Czyli tamto plamienie moglo byc implantacja moze? Cycki bola? Ktory dzis masz dzien cyklu?Starania od wrzesnia 2014, szczesliwy cykl 06.2016
1 cykl IUI - negatywny
Euthyrox 25
-
cycki bolą ale zawsze mnie bolą przed @ więc się nie nastawiam na objawy,
jestem w 30 dc a plamienie było w 24 i to było 10 dni po owulacji więc faktycznie mogło tak być, oby on się tam zagnieździł i zadomowił.
w poprzedniej ciąży jak robiłam test w 33 dc to druga kreska była bardzo słaba, no i beta ze 130 przyrosła tylko do 143
ufam że teraz będzie bardzo dobrze :* i betka będzie piękna wysoka!
04.12.2015 [*] 7tc