Teratozoospermia
-
WIADOMOŚĆ
-
daktylek wrote:Edziunia widzę z podpisu że jestes po stracie. Teraz bierzesz zapobiegawczo luteine lub dupka?
biore dupka od piątku a od dziś acard i luteine dodatkowo, wczoraj miałam lekkie plamienie ale dziś lekarz widział że jest czysto na szczęście
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
mówił że 6 tydzień i tak mi położna wpisała w karte, w sumie sie zgadza bo licząc od owulacji tak będzie
nie widział krwi i powiedział że nie wie skąd plamienie, a ono było naprawde niewielkie i raz, może z nadżerki, mam ją od dawna.
Jednak gdyby się okazało że zacznę plamić to mam do niego przyjść od razu, plamienie jednodniowe nie jest takie niebezpieczne ale jak trzy dni to już budzi niepokój więc mam uważać, no i chciał mi dać zwolnienie ale musze pozamykać sprawy w pracy i w piątek do niego pójde po te zwolnienie, kazał mi więcej leżeć niż chodzić i generalnie odpoczywać przynajmniej pierwsze tygodnie
termin 8 grudnia! w moje imieninyLanta, Holly, ciekawa87 lubią tę wiadomość
04.12.2015 [*] 7tc
-
nick nieaktualnyWidzisz Edziunia mówiłam, że nie możesz się tak bardzo stresować
i jak cudownie, że widziałaś serduszko, szczerze mówiąc, to nawet nie potrafię sobie wyobrazić jakie to jest uczucie, ale podejrzewam, że niesamowite. Tak bardzo bym chciała tego doświadczyć już niedługo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 23:03
Edziuuuuuuuunia lubi tę wiadomość
-
Buko wrote:Dodka, pomysł że masz jeszcze dwa miesiące na starania a moze się uda i hsg nie będzie potrzebne
Daj Boże:) wlssnie śledzę mój cykl bez clo i dyphastonu w tamtym cyklu juz mialam tak owulacje w 14/15 dc teraz cos się nie zanosi robie dodatkowo testy owu ciegle sa negatywne
Mąż po andrologu w Inwimedzie Wroclaw powiedzial ze nie ma czym sie martwic ? ogolnie wyniki sa ok tylko ta morfologia... mógł miec slaby dzien ma brac suplementy i jeszcze mu cos przrpisal.. musze zobaczyc i kolejne badanie w czerwcu.. zrobimy to dokladnoejszePCOS + problem męski morfologia plemników 0%
Teratozoospermia poprawa na 3%
Staramy sie od pazdziernika 2015
Szczęśliwe walentynki 2017
CUDA SIĘ ZDARZAJĄ !!!!! udało się jestem w ciąży
24dc beta 33,9
28dc 274,30 35dc2900
-
Edziu ciesze sie tak bardzo :* :*:*
Dodka nam lekarz w klinice to samo powiedział o wynikach meza, ze panikujemy za bardzo i on nie widzi poki co powodu do takich nerwów..
zrobilismy posiew, czysto, zadnych gronkowców dzis lub jutro zaczynam CLO, chciaz zapytam dzis mojego doktora o lamette bo mniej uposledza endometrium a ja miałam po clo super skąpa miesiączke...
martwi mnie to moje PCO ale i tak jestem dobrej mysli :*Edziuuuuuuuunia lubi tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
nick nieaktualnyDodka, mi testy owu nigdy nie wychodzą. Poprzednio robiłam dzień przed wizytą u gin i nawet śladu kreski nie było, a następnego dnia na wizycie powiedziała, że owu miałam dzień wcześniej, bo jest ślad po pękniętym pęcherzyku.
U mojego męża też w pierwszym badaniu w Invimedzie (tyle ze Warszawa) tylko morfologia była kiepska, a reszta ok, a 2 tyg później w szpitalu taka sama morfologia, ale pozostale parametry sporo niższe, teraz w maju ma kolejne badanie. U mnie jeśli teraz posiewy wyjdą ok, to hsg bede miec w kolejnym cyklu, czyli jakoś pod koneic kwietnia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
termin 8 grudnia! w moje imieniny [/QUOTE]
będziesz miała piękny prezent imieninowy ale pomyśl bo mnie bardziej rzuciła się data jako święto Matki Bozej Niepokalanej gdzie w tym dniu od 12-13 jest godzina łaski nie wiem czy o tym slyszalas ale wiem ze Maryja będzie miała w swojej opiece ciebie i twoje maleństwo:)Edziuuuuuuuunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewica77 wrote:Jeśli tak to proszę odezwijcie się bo mam kilka pytań
Jest specjalny temat dotyczący tej placówki, niedawno założony, więc na pewno ktoś się odezwie:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/salve-medica-lodz,9605,12.html -
ciekawa! No faktycznie!!!!!!!! zupełnie zapomniałam
Dodka a co mu jeszcze przepisał?
widzicie jak to jest z tym nasieniem, raz jest lepsze a raz gorsze, ale jesli plemniki są to są zdolne zapłodnić! może z ta morfologią jest tak samo, że zalezy od dnia, od partii plemników i od wielu innych typu stres, zmęczenie...kasza lubi tę wiadomość
04.12.2015 [*] 7tc
-
Edziuuuuuuuunia wrote:ciekawa! No faktycznie!!!!!!!! zupełnie zapomniałam
widzicie jak to jest z tym nasieniem, raz jest lepsze a raz gorsze, ale jesli plemniki są to są zdolne zapłodnić! może z ta morfologią jest tak samo, że zalezy od dnia, od partii plemników i od wielu innych typu stres, zmęczenie...
Przepisal mu Polfilin to jest cos na lepsze krążenie krwi i wiecie co ja widze po moim ze odkąd zaczął brac suplementy itp bardziej mu sie chce i ma inne nasienie takie bardziej białe i gestsze to dobrze ?PCOS + problem męski morfologia plemników 0%
Teratozoospermia poprawa na 3%
Staramy sie od pazdziernika 2015
Szczęśliwe walentynki 2017
CUDA SIĘ ZDARZAJĄ !!!!! udało się jestem w ciąży
24dc beta 33,9
28dc 274,30 35dc2900
-
Edziuuuuuuuunia wrote:ciekawa! No faktycznie!!!!!!!! zupełnie zapomniałam
widzicie jak to jest z tym nasieniem, raz jest lepsze a raz gorsze, ale jesli plemniki są to są zdolne zapłodnić! może z ta morfologią jest tak samo, że zalezy od dnia, od partii plemników i od wielu innych typu stres, zmęczenie...
Ale oczywiscie ja - pesymistka zamiast wyciagnac z tego dobre wnioski to wmawiam sobie ze musi byc jeszcze inny problem - nieodkryty. Masakra, nie myslcie tak jak ja bo to mnie wpedza w depresje.Starania od wrzesnia 2014, szczesliwy cykl 06.2016
1 cykl IUI - negatywny
Euthyrox 25
Teratoozospermia pokonana z 1.77 na 15.40%
-
Dodka to dobrze czy zle ze bardziej mu sie chce?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 09:32
Dodka91 lubi tę wiadomość
Starania od wrzesnia 2014, szczesliwy cykl 06.2016
1 cykl IUI - negatywny
Euthyrox 25
-
obserwując nasienie u mojego męża to raz miał wodniste a raz gęstsze, jak częściej sie kochaliśmy to było wodniste i przezroczyste (czyt było ich wtedy mniej) a jak rzadziej to miał gęstsze i białe, więc może to dobrze
Lanta Ty sobie nie wymyślaj! :* jak się czujesz? dziś 6 dzień po IUI?
04.12.2015 [*] 7tc
-
Edziunia czuje sie ok, ale psychicznie mam dola od kilku dni. Biore acard jeszcze, wczoraj wypilam czerwone wino - podobno dobre na endometrium cycki jeszcze nie bola. Crinone mam dopochwowo.
Cholera dlaczego ucina mi posty!!!
Dodka ja tez zauwazylam ze w czasach wielkiej namietnosci kiedy szalelismy 3-4 razy dziennie, przy kolejnych razach nasienie bylo juz przezroczyste i wodniste. Wiec mysle ze to dobry znak u Was.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 11:49
1 cykl IUI - negatywny
Euthyrox 25
-
Odebralam swoje wyniki rozszerzone tarczycowe, wszystko jest ok - chociaz tyle dobrego.
Milego weekendu dziewczeta! Ja zamierzam sie odstresowac ☺️ciekawa87, Edziuuuuuuuunia lubią tę wiadomość
1 cykl IUI - negatywny
Euthyrox 25
-
Dziewuszki, ja wczoraj zaczełam mój2 cykl z clo, biore tez acard bo clo uposledza endo a ja juz mam PCO wiec endo tak czy siak slabe.
biore tez metformine, wiesiolka, kwas foliowy, witamine D i Bóg wie co jeszcze haha
wczoraj miałam mały spadek formy ale juz przyłbica podniesiona, walczymy dalej.
całuje was wszystkie i mocno sciskam kciuki !
Lanta - za Ciebie szczególnie mocno mam wielka nadzieje ze pierwsze IUI bedzie uwieńczone sukcesem !Lanta lubi tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Lanta bardzo sie cieszę że juz jeden problem z głowy!!!!
Domiszka głowa do góry spadek formy dobrze ze tylko na jeden dzień
u mnie chandra zawitała, ze jestem do niczego..... własnie ją przeganiam drażami kakowymi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 16:32