test MAR IgG pozytywny
-
WIADOMOŚĆ
-
ewa81 wrote:Kochane, jutro mam to badanie. Jeszcze mam wizytę u angiologa sprawdzić moje żyły czy są drożne.
Ewcia - trzymam kciukasy Niemniej jednak jestem pewna że wszystko będzie dobrze
Moja siostra też tak miała. Przed badaniem mała wariowała jak najęta, na początku badania też trochę. A potem nic - chyba poszła spać. Sisterka musiała jechać jeszcze raz na następny dzień, ale było już ok.ewa81 lubi tę wiadomość
Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
asik13 wrote:Aneczka spokojnie... ja do 6 tyg ciąży objawów ciążowych nie miałam.
A ja mam 2 dzień cyklu i zsczynam stymulacje. 08.03. monitoring i badania do inseminacji.
Asik to trzymam kciukasy żeby było dobrze. Czyli w tym miesiącu inseminacja ?
Superasik13 lubi tę wiadomość
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Lili87 wrote:Cześć dziewczyny! Ja dziś byłam na usg, bo nie wytrzymałam z nerwów - wszystko popękało Bardzo się cieszę Jedynie zastanowiło mnie zdanie lekarza " niestety trzeba starać się dalej" ... Nie wiem o co mu chodziło? Niemniej popsuł mi tym humor
Ewcia ten Twój maluszek to będzie mały rozrabiaka - takie żarty sobie robić z lekarza Trzymam kciuki za jutrzejsze ktg i angiologa. Czuję, że będzie wszystko dobrze!
Aneczka czasem brak objawów, też jest objawem Może dzidzia dopiero się zagnieżdza, w końcu to może wystąpić od 7 do 12 dni po owulacji. Dopiero wtedy zaczyna się wydzielać beta hcg, która daje objawy ciąży. Trzymam kciuki
Sugarfree już Ci zazdroszczę tego urlopu
Lili nie przejmuj się tym.
Zobaczymy - chciałabym żeby się udało. Kilka dni temu nawet mój się wygadał, choć najpierw mówił żebym się nie nakręcała bo potem będzie płacz. Mówię mu że i tak będzie bez względu czy będę o tym mówić czy nie. Powiedział, pierwszy raz że bardzo by chciał chłopca, że będzie się z nim bawił- zrobi mu łuk i takie tam. Trochę mnie tym nawet zaskoczył.Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Aneczka brak objawów o niczym nie świadczy, tym bardziej że początkowe objawy mogą przypominać objawy okresu,także nie martw się na zapas
Lily to super,i dziewczyny maja racje-nie martw sie słowami lekarza,przecież na tym etapie nie może nic sprawdzić.
Asik to powodzenia,a czym masz stymulacje?jakie leki?
Ewa powodzenia:)
Ja testuje w dzień kobietasik13, ewa81 lubią tę wiadomość
-
Morganaa wszystko to wiem, ale i tak człowiek cały czas o tym myśli a to czekanie jeszcze się do tego przykłada.
To za ciebie też kciukasy. Ty brałaś jakieś leki albo teraz coś masz?Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
nick nieaktualny
-
Morganaa zobaczymy, mam nadzieję że nam wszystkim się uda. Byłoby super
Ewcia czekamy na info jak po badaniu.Lili87, asik13 lubią tę wiadomość
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017