test MAR IgG pozytywny
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie.
Krew oddana - wynik ma być dziś pomiędzy 18.00 a 24.00. Przyjdzie na maila.
Zobaczymy.
Pogoda dziś fatalna ale z drugiej strony lepiej że weekend był udany niż miałoby padać
A wy jak tam ?asik13 lubi tę wiadomość
Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no mam nadzieje, że Aneczka wieczorem będzie skakać z radości a my to chyba razem z nią
u mnie dziś już przedokresowe plamienie, ale piersi mnie bolą jak nigdy
a tak w kwestii badań to nie wiem gdzie robicie, w sensie laboratorium ale w Diagnostyce dość szybko są zawsze wyniki dostępne przez internet i karta stałego pacjenta ze zniżką 5% - posiadanie karty jest o tyle fajne, że masz na swoim koncie pacjenta historię wszystkich swoich badań wykonywanych w diagnostyce i to prywatnie, ale też jak lekarz zleca ze skierowaniem. Pani u mnie w laboratorium to już się śmieje, że przy mojej częstotliwości wizyt to powinnam mieć większą zniżkę -
Co ja bym bez was zrobiła? Na wyniki czekam z mężem i wami Dzięki że przy mnie jesteście, tym bardziej że nikt w domu nie wie. Jak wczoraj test wyszedł negatywnie to się ucieszyłam że nie będę musiała nikomu nic mówić że się nie udało. Powiem dopiero jak się uda . Wsparcie ogromne mam w moim i w was. Powiem wam że jakoś nie zakładam że się uda, więc chyba nie będzie rozpaczy i załamki. A przynajmniej teraz tak mi się wydaje. Choć nie ukrywam byłoby super gdyby się udało.
Co do badań to ja robię w Śląskie Laboratoria Analityczne, mam placówkę w Piekarach.
A w jakiej diagnostyce morganaa?asik13 lubi tę wiadomość
Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Jest sieć laboratorium Diagnostyka www.diag.pl
ja teraz dosłownie rzuciłam się w wir pracy i jakoś rzadziej myślę o niepowodzeniach przez problemy z zajście w ciąże strasznie zaniedbałam pracę...ale z drugiej strony przez to wszystko co mnie spotkało (choroba męża, niepłodność) przewartościowałam trochę pewne sprawy w życiu
a teraz się odstresuje w kuchni - idę gotować obiadWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 15:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aneczka każde kolejne niepowodzenie jest cegłą do budowania schodów, które nas kiedyś zaprowadzą do celu, przynajmniej ja sobie tak to wszystko tłumaczę. Kolejny cykl będzie Wasz! Pozytywnych myśli kochana!
asik13, Aneczka34 lubią tę wiadomość
25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej