test MAR IgG pozytywny
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też życzę wszystkim wam dużo siły ale i szczęścia w dążeniu do celu. Oby nam wszystkim się udało.
Ewcia a tobie powodzenia -przy rozwiazaniuasik13, ewa81 lubią tę wiadomość
Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
nick nieaktualny
-
Mam to samo ledwo wyszłam z domu do pracy nawet trochę się spóźniłam. A teraz zasypiam nad biurkiem. Pewnie to przez tą pogodęNiedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Ja mam to samo do tego bóle brzucha jak na okres juz dwa razy płakałam, że znów nici z tego wszystkiego mam paskudny humor dziś. Myślałyście kiedyś o pójściu do wróżki? Koleżanka mnie namawia i z jednej strony bym chciała a z drugiej boję się A tak ku pokrzepieniu serc - byłam dziś na mszy świętej. Nigdy nie byłam w tygodniu, to mój pierwszy raz. przechodziłam i pomyślałam sobie ze wejdę. Weszłam do kościoła i myślę "Panie Boże powiedz mi co mam robić.." Jest Ewangelia, ksiądz czyta pierwszy wers: "Proście a będzie Wam dane..." Może to przypadek...ale łzy mi same podeszły do oczu...
asik13, morganaa, ewa81 lubią tę wiadomość
25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
nick nieaktualnyLili....może to jakiś znak? Wrrr trzeci raz poprawiam ten post..Jak pisałam kiedyś, że jestem osobą wierzącą, ale nie do przesady. Nieraz się modlę od czasu do czasu, był czas, że dużo się modliłam, szczególnie jak były jakieś sytuacje. Pamiętam, jak modliłam się o to, żeby spotkać w życiu wspaniałego faceta, który będzie moim przyszłym mężem...i to się spełniło. Wcześniej byłam w bardzo toksycznym związku, źle to wspominam i cieszę się, że z tego wyrwałam się. Jak na początku ciąży byłam w szpitalu i źle było ze mną, dużo się modliłam, żeby wytrwać, żeby dziecku nic się nie stało. Miałam momenty, że już tego nie wytrzymam...i wyszłam z tego, a dzieciątko było tak silne i zostało ze mną.
Czemu myślałaś, żeby iść do wróżki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 15:33
-
Lily w tygodniu na mszy czuje sie pewna intymność - ja mam takie wrażenie :)jak czytałam twój post to sie łezka w oku zakręciła.
A co do wróżki - nie idź proszę - cos ci powie i będziesz się zamartwiać,a przeciez wiemy wszystkie,że będziemy mamami,nich czyjeś słowa nie determinują naszego życia.
Ja dziś mam sporo energii i tyle nadziei,zwłaszcza że sprawdziłam wyniki badan i stosunek LH iFSH bliski jeden i Lh niskie jak nigdy -
nick nieaktualny
-
Lili też uważam że to nie najlepszy pomysł. Po co się martwić? Nie masz pewności że to co powie się sprawdzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 08:40
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Morgana trzymam kciuki! W ogóle trzymam kciuki za nas wszystkie!
A co do wróżki, to kusi mnie jedna koleżanka... Ona tą "swoją" wróżkę traktuje jak psychologa i często u niej bywa. Już kilka koleżanek u niej było i jednej uratowała małżeństwo (bo ta chciała się rozwieść, a teraz jest mega szczęśliwa z mężem), a drugiej przepowiedziała żeby poszła się zbadać u gina - okazało się, że ma podejrzenie HPV, na szczęście badanie pod mikroskopem wykazało jakieś pierwsze stadium i można temu przeciwdziałać lekami. Niby ta wróżka mówi same dobre rzeczy, nikomu nic złego nie przepowiada, raczej podpowiada np. idź się zbadać albo zacznij uprawiać sport. Ja myślałam, żeby iść i zapytać po prostu o dziecko, bo chyba potrzebuje kogoś kto mi da światełko w tunel, albo jednoznacznie powie, żebym zaczęła myśleć o sobie, a nie wszystko poświęcała na rzecz prokreacji, a teraz u mnie tak jest. W każdym bądź razie ta koleżanka co mnie teraz kusi jest w ciąży - nieplanowanej i właściwie niemożliwej, bo ma bardzo zaognione Hashimoto, a wróżka jeszcze w zeszłym roku jej przepowiedziała, ze za rok urodzi córkę. No i w wakacje na świecie będzie Lilka.
Ehhh dziewczyny jakie te nasze starania są trudne.. Te wszystkie wybory, decyzje... Oby to wszystko kiedyś zostało nam wynagrodzone25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
nick nieaktualnyLili87 nie zrozum mnie źle, sama mówiłaś, że jesteś bardzo wierzącą osobą, a kościół nie uznaje wróżek itp. Nie chcę powiedzieć przez to, że źle coś robisz. W końcu to Twoja decyzja. Ale pamiętaj, jak pójdziesz do wróżki i ona może coś powiedzieć strasznego, co nie jest powiedziane, że tak będzie. Ale Ty w to pewnie uwierzysz, będziesz przerażona, załamana, nie będzie Ci dawało spokoju itd. Ja bym się bała.
Aneczka34 lubi tę wiadomość
-
Lili w 100 % zgadzam się z ewą
Zastanów się bo jak powie Ci coś niefajnego może się to źle skończyć.
Ja nie wierzę w takie cuda, że ktoś może przepowiedzieć mi co będzie. Nikt tego tu na ziemi nie wie. Ale ty zrobisz jak będziesz uważałaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 08:43
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
nick nieaktualny