test MAR IgG pozytywny
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewa zero stresu proszę my tu wszystkie będziemy bardzo mocno trzymać kciuki więc na pewno wszystko pójdzie po Twojej myśli. Czekam z niecierpliwością na wieści od Ciebie. Ja wczoraj byłam na roczku mojej chrześnicy. O rany jak ten czas leci niedawno chrzciny teraz roczek a ja stoję w miejscu Dziewczyny jak długo trwają Wasze starania? Nasze 3 i pół roku dla mnie zbyt długo:(
-
Ewcia trzymamy kciuki. Czekamy na Leosia:)
My staramy się ponad rok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 21:33
ewa81 lubi tę wiadomość
Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
My we wrześniu będziemy mieć 3 lata starań. Tez miałam nadzieję, że już będzie dwójka szkrabów. Tak jak kiedyś pisałam - mam wszystko co sobie zaplanowałam, nie mam tylko najważniejszego Gdyby to była moja wina, gdybym odkladała macierzyństwo na później, to byłoby mi łatwiej to zaakceptować, ale my z mężem tak bardzo pragniemy tego dziecka... Nie potrafię tego zrozumieć25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
Morgana, Lily potwierdzam też nie narzekam, jest super.
Brak mi tylko jednego, tego co innym przychodzi tak łatwo a czasami nawet za łatwo.Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Dziś pierwszy dzień z clo. Wizyta z usg umówiona na poniedziałek. Niestety nie ma mojego lekarza wiec ide do innego. Zobaczymy czy i tym razem clo zda egzamin.
asik13 lubi tę wiadomość
Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze starania i zazdroszczę Wam że możecie działać bo my znowu musimy odłożyć nasze starania i to na długo bo na dobre 4 miesiące. Muszę pozbyć się polipa a zabieg mam mieć dopiero 6 lipca takie są terminy. Ja chyba osiwieję do tego czasu
-
Asik i Aneczka trzymam kciuki! Niech w końcu moc będzie z nami!!!! Doncia czas szybko leci, a w te cztery miesiące zrób coś dla siebie , bo jak się pojawi dziecko, to nie będzie potem czasu
Ja dziś mam 2 dc. Byłam u mojej pani endokrynolog. 10 minut wizyty a ja czuję się jak w niebie. Taki lekarz to anioł... serio. Mówiła mi, że to chyba ostatni rzut na taśmę, jeśli chcę urodzić dziecko jeszcze w tym roku i faktycznie, jak przyszłam do domu, to sobie policzyłam, że w razie czego dziecko mogłoby urodzić się ok. 22 grudnia... Bejbik na święta...- jestem już nakręcona
A tak poza tym dziewczyny czy Wy wiecie, że za niedługo zostaniemy ciociami?! Ewcia mimo że Cię tu nie ma, myślami jesteśmy z Tobą!
Cudownego wieczoru25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
Dzięki dziewczyny.
Doncia rozumiem co czujesz, to czekanie jest okropne ale Lili ma rację. Trzeba zrobić też coś dla siebie.
Ja żeby nie siedzieć i myśleć zajmuję się czymś. Wzięłam się za siebie. Staram się zdrowo odżywiać a przede wszystkim o normalnych porach więc gotuje dzień wcześniej. Trudno jakoś trzeba to rozwiązać. Naszym problemem był bardzo późny obiad. Dużo i szybko spaceruje -wstęp przed bieganiem. Przytyłam bardzo, bardzo dużo. Trzeba to choć trochę zbić. Działam tak od trzech tygodni i są efekty.
Czekanie i myślenie nic nie daje a tylko się człowiek dobija.Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017