test MAR IgG pozytywny
-
WIADOMOŚĆ
-
Lily Ewa ma racje. Myślę, że starania tyle nas kosztują w sensie psychiki, że jesteśmy teraz dużo wrażliwsze i jeśli usłyszysz coś negatywnego to możesz za bardzo się tej myśli uczepić, a to nie służy staraniom.
Ja chodzę do psychologa i mąż już zauważył u mnie dużą poprawę nastroju - jak dostałam okres to nie było płaczu, smutku, tylko stwierdzenie faktu mam okres działy dalej, a byłam dopiero kilka razy i głównie robili mi różne testy (taką procedurę mają). Aha, póki co wszystko na NFZ.
Lily także może zamiast wróżki profesjonalny psycholog? -
Dziękuję dziewczyny za Wasze opinie. Ja wciąż nie wiem co robić, jestem mega przytłoczona tymi staraniami. Poza tym nie lubię niepewności. Ja zawsze wszystko mam poukładane, zaplanowane. Chyba po prostu przechodzę kryzys i szukam jakiegokolwiek rozwiązania. O psychologu już myślałam, tylko że nie stać mnie na wizyty prywatne, a na NFZ to pewnie czeka się po kilka miesięcy, poza tym moja rodzinna nie chce mi dać skierowania na morfologie, to nie wyobrażam sobie, że dostanę do psychologa
A tak poza tym robiłam dziś test - oczywiście negatywny. Owulacja nastąpiła najpóźniej 19dc, dziś 29dc więc powinno już coś wyjść Tak więc ani dwa pęcherzyki, ani luteina, ani sterydy nie pomogły Jedyne co może mi dziś pomóc to zakupy
Aha zapomniałam dodać, że wczoraj odebrałam wyniki i oczywiście tsh znów skoczyło, mimo zwiększonej dawki...
A tak poza tym to mam nadzieję, że te chmury, które się zbierają nad nami w końcu przegoni piękne słońce - dosłownie i w przenośniWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 09:47
25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
Lily ja dostałam skierowanie od ręki a na wizytę czekałam tydzień. Tez się bałam,ze to będę miesiące. Jak się zdecydujesz to najpierw znajdź placówkę i dowiedz sie jak z terminami i co ma być na skierowaniu.
A co do rodzinnego-za morfologię to oni musza płacić wiec czasami sępią skierowania,a do lekarza specjalisty jak dają skierowanie to nie oni płacą za wizytę tylko nfz-takze może łatwiej będzie dostać
Haha,zakupy o tak:)my akurat musimy kupic żelazko więc mało z tego przyjemności,tyle szczęścia ze u nas prasuje mój ukochany mążLili87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLily87 ile wyszło tsh? Ono lubi tak skakać.
Pojutrze idę już do szpitala. Nie będę chyba miała internetu w komórce więc cierpliwości o info. Postaram się z komórki męża napisać kiedy będę mieć cesarkę. Wtedy będę prosiła o trzymanie kciuków lub modlitwę żeby wszystko dobrze poszło .
Opu a jak załatwianie z OA? -
nick nieaktualnyEwcia oby poszlo gladko ja juz zaciskam kciuki
Czekamy teraz na 1 spotkanie ktore mamy 20 marca
Bylam wczoraj u znajomych i przewijalam malego i zastanawialam sie czy bede umiala pokochac adoptowane ... Czy np pokochalabym jak wlasne dziecko ktoremh wlasnie wycieram tylek ?? I takie pytania w glowie mi sie klebily ... I mysle ze nie. Nie bylo y zadnej magii na poczatku to pewnie poczucie obowiazku i zlosc pewnie ... Potem pewnie przyszlaby milosc ...ewa81 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś byłam na koncercie Dżemu w spodku, było super.
Dziś też pierwszy dzień cyklu więc zaczynamyasik13, morganaa lubią tę wiadomość
Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Ewcia moje TSH aktualne wynosi 2,36. Przed ciążą miałam unormowane do ok. 0,7. W ciąży wzrosło do ok. 2,8. Po poronieniu na kontroli w październiku miałam już 1,7, a teraz szok bo mega wzrosło mimo podwyższonych dawek Wszystkie pozostałe parametry mam ok, usg też dobre
Morganaa dziękuję za te informację nt. psychologa, muszę to wszystko przemyśleć, bo nie ukrywam, że trochę się boję takich wizyt
Dziewczyny trzymam mocno za Was - Ewa za pobyt w szpitalu i szczęśliwe rozwiązanie. Aneczka i Asik - żeby ten cykl przyniósł małe zajączki w brzuszkach
Opu za spotkanie w OA. Pokochać "obce" dziecko jest na pewno dużo trudniejsze i wymaga pewnie ogromnej pracy, ale podobno jak urodzi się dziecko, to to też nie jest takie kolorowe, że od razu jest wielka miłość, bo dochodzą stres, rozregulowane hormony i niewyspanie. Ja mam w swoim bliskim środowisku dwie rodziny, które adoptowały dzieci i po prostu był potrzebny czas aby nauczyli się siebie nawzajem. A teraz nie wyobrażają sobie życia bez (już swoich) dzieci.asik13, ewa81 lubią tę wiadomość
25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
nick nieaktualnyNo napewno ma rację, dlatego moze sie nie nadaje na rodzica w ogole... Moze to rola nie dla mnie ...
dziewczyny mialyscie okres wywolywany duphastonem moze ? Ja kiedys mialam patrfzylam na wykres bralam dupka 5 dni ale nie pamietam w jakiej dawce ( czy jedna tabletke dziennie czy dwie)moze ktoras z was pamieta jak to bylo ?
W poniedzialek jeszcze zrobie sikacza dla spokojnosci choc beta bylaby pewnie bardziej wiarygodna i byloby wiadomo ze napewno nic a sikacz jak to sikacz ... Jakby bylo nic to bym sobie okres wywolala sama bo chyba jeszcze dupka posiadam w zapasach , a dostac sie do gina teraz to jakas makabra ... czeka sie i czekaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 11:15
-
nick nieaktualny