test MAR IgG pozytywny
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewa jesteśmy z Tobą
Lily to jakby się nam teraz wszystkim tu udało to były prawdziwy świąteczny cud
Macie racje - trzeba coś dla siebie zrobić. Aneczka ja też bardzo dużo przytyłam, ale wracamy do zdrowego odżywiania i ruchu. Mam rowerek stacjonarny więc nie mam wymówki pogodą -
Ewa super zatem w piątek Wasz wielki dzień Trzymamy kciuki
No moja waga mnie ostatnio dobiła, już w mało co się mieszczę. Wracam do biegania bo to mnie wymęczyło ale miałam więcej energii niż teraz i inną wagę. No i oczywiście mój ukochany rower.
A jak się trochę ociepli to znów wycieczki w góry W tym roku miały być RysyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 09:34
Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Dziewczyny mam to samo, od ślubu (2,5roku temu) jestem o 8 kg do przodu... Mam nadzieję, że zrzucę to do wakacji. Też zamierzam wrócić do biegania i ćwiczeń z Mel B. No i oczywiście zdrowe odżywianie. Skoro na ciążę nie mam wpływu, to chociaż chcę super wyglądać na plaży - a to właśnie zależy tylko ode mnie.
Ewa to trzymamy kciuki - już za niedługo Leoś będzie z Wami - cudownie!!!25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
nick nieaktualnyEwaaa myslami jestem z wami !!
Ja zaczelam od tego cyklu pic ziolka cwicenia wdrozylam bo dieta sama nie daje rady (( od slubu tez jestem na plusie 8 kg ale sadze ze gdyby jakas laska wpakowala w siebie tyle hormonow co my ... ! I tam niezle sie trzymam
Ja sie zalamalam bo wfektow brak itd a kolezanka mowi ze ona nie patrzy na to czy miesiac czy dwa ona nastawia sie dlugofalowo - za rok czy dwa chce fajnie wygladac i mkze takie trzeba miec podejscie zeby sie nie zniechecac -
Lily to i tak nie tak strasznie, ja przytyłam koło 15 kg więc chyba nie muszę ci pisać co mi siedzi w głowie. Lekarz powiedział że te problemy z wagą mogą być też związane z tarczycą. Wczoraj byłam biegać co prawda długo nie biegałam bo to pierwszy raz po zimie (tylko 4km) ale zawsze coś na początek. Jutro idę znów i tak do następnej inseminacji. Muszę coś zrobić ze swoim wyglądem i oczywiście poprawić kondycję. W poniedziałek wizyta, ciekawe co będzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 09:53
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Opu ja wprowadziłam czerwoną herbatę. Mąż mi robi wieczorem, na początku była średnia ale z cytryną jest ok. Nie jem słodyczy i się ruszam, zaczęłam od długich, szybkich spacerów. Kolejna sprawa to pilnuję aby obiad był zjedzony do 17.00 max 17.30 potem nie ma już podjadania. W ciągu trzech tygodni spadł ponad kg, może to nie wiele ale też nastawiam się na dłuższy okres. Dietę wprowadzę jak to nie pomoże, boję się efektu jojo. Przerabiałam już dukana i schudłam bardzo dużo ale po 2 latach wszystko to wróciło plus 2 kg w gratisie.Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
nick nieaktualnyAle to moje to w zasadiw zdrowe odzywianie nie dieta. Ale w weekend polecielismy po bandzie ! Sushi napakowane E ( naliczylam 25!!!) pasek czekolady do kawki, winko, na kolacje wielka bagietka z reala i serowe fondue w dzien kobiet wielka pizza i grzaniec hahha takze ten
Chodze na zumbe w srode ( wcz bylam drugi raz) i dzis ide albo na trening obwodowy albo na to co tydziwn twmu ( just fit) ! Daje w tylek ! Po ubieglotygodniowym just ficie zaczelam chodzic dopiero w niedziele w miare bez olesnie a jutrk chce isc na bup + sztangi -
nick nieaktualny
-
To chyba tylko my potrafimy jednocześnie realizować projekt dziecko i bikini :)ale fakt nawet z odchudzaniem musimy uważać,bo zbyt szybkie i drastyczne może więcej szkody przynieść niż pożytku
U mnie ruch,zero słodyczy,a przede wszystko mniej żreć :)oby coś ruszyło,a w ciąży też trzeba będzie uważać na wagę. -
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj ostatni dzień clo. W poniedziałek usg i zobaczymy kiedy inseminacja.
Asik to trzymam kciuki
Ciekawe jak tam ewcia.asik13 lubi tę wiadomość
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
nick nieaktualny