X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy test MAR IgG pozytywny
Odpowiedz

test MAR IgG pozytywny

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2017, 01:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadłam do Was żeby powiedzieć że jest ok i w piątek cesarka.
    Buziaki :)

Lili87 lubi tę wiadomość

• asik13 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa super!!! Trzymam mocno kciuki!!!

Dla mnie czekanie to też zawsze największą katorga... kochane, nie dziękuję za kciuki ;) żeby nie zapeszyć...

• morganaa Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa jesteśmy z Tobą :)

Lily to jakby się nam teraz wszystkim tu udało to były prawdziwy świąteczny cud :)

Macie racje - trzeba coś dla siebie zrobić. Aneczka ja też bardzo dużo przytyłam, ale wracamy do zdrowego odżywiania i ruchu. Mam rowerek stacjonarny więc nie mam wymówki pogodą :)

mbnotr8.png
  • Aneczka34 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa super zatem w piątek Wasz wielki dzień :) Trzymamy kciuki :)

No moja waga mnie ostatnio dobiła, już w mało co się mieszczę. Wracam do biegania bo to mnie wymęczyło ale miałam więcej energii niż teraz i inną wagę. No i oczywiście mój ukochany rower.
    A jak się trochę ociepli to znów wycieczki w góry :) W tym roku miały być Rysy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 09:34

Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
    XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
    I IUI- 21 II 2017 :(
    II IUI- 23 III 2017 :( :(
    III IUI- 12 VIII 2017 :(:(:(
  • Lili87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam to samo, od ślubu (2,5roku temu) jestem o 8 kg do przodu... Mam nadzieję, że zrzucę to do wakacji. Też zamierzam wrócić do biegania i ćwiczeń z Mel B. No i oczywiście zdrowe odżywianie. Skoro na ciążę nie mam wpływu, to chociaż chcę super wyglądać na plaży - a to właśnie zależy tylko ode mnie.

Ewa to trzymamy kciuki - już za niedługo Leoś będzie z Wami - cudownie!!!

25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewaaa myslami jestem z wami !!

Ja zaczelam od tego cyklu pic ziolka :) cwicenia wdrozylam bo dieta sama nie daje rady :((( od slubu tez jestem na plusie 8 kg ale sadze ze gdyby jakas laska wpakowala w siebie tyle hormonow co my ... ! I tam niezle sie trzymam :)

Ja sie zalamalam bo wfektow brak itd a kolezanka mowi ze ona nie patrzy na to czy miesiac czy dwa ona nastawia sie dlugofalowo - za rok czy dwa chce fajnie wygladac i mkze takie trzeba miec podejscie zeby sie nie zniechecac :)

• Aneczka34 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lily to i tak nie tak strasznie, ja przytyłam koło 15 kg więc chyba nie muszę ci pisać co mi siedzi w głowie. Lekarz powiedział że te problemy z wagą mogą być też związane z tarczycą. Wczoraj byłam biegać co prawda długo nie biegałam bo to pierwszy raz po zimie (tylko 4km) ale zawsze coś na początek. Jutro idę znów i tak do następnej inseminacji. Muszę coś zrobić ze swoim wyglądem i oczywiście poprawić kondycję. W poniedziałek wizyta, ciekawe co będzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 09:53

• Aneczka34 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu ja wprowadziłam czerwoną herbatę. Mąż mi robi wieczorem, na początku była średnia :( ale z cytryną jest ok. Nie jem słodyczy i się ruszam, zaczęłam od długich, szybkich spacerów. Kolejna sprawa to pilnuję aby obiad był zjedzony do 17.00 max 17.30 potem nie ma już podjadania. W ciągu trzech tygodni spadł ponad kg, może to nie wiele ale też nastawiam się na dłuższy okres. Dietę wprowadzę jak to nie pomoże, boję się efektu jojo. Przerabiałam już dukana i schudłam bardzo dużo ale po 2 latach wszystko to wróciło plus 2 kg w gratisie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to moje to w zasadiw zdrowe odzywianie nie dieta. Ale w weekend polecielismy po bandzie ! Sushi napakowane E ( naliczylam 25!!!) pasek czekolady do kawki, winko, na kolacje wielka bagietka z reala i serowe fondue :P w dzien kobiet wielka pizza i grzaniec hahha takze ten :)

Chodze na zumbe w srode ( wcz bylam drugi raz) i dzis ide albo na trening obwodowy albo na to co tydziwn twmu ( just fit) ! Daje w tylek ! Po ubieglotygodniowym just ficie zaczelam chodzic dopiero w niedziele w miare bez olesnie :P a jutrk chce isc na bup + sztangi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czerwona tez pije :) i zielona i wode

• morganaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba tylko my potrafimy jednocześnie realizować projekt dziecko i bikini :)ale fakt nawet z odchudzaniem musimy uważać,bo zbyt szybkie i drastyczne może więcej szkody przynieść niż pożytku :(

U mnie ruch,zero słodyczy,a przede wszystko mniej żreć :)oby coś ruszyło,a w ciąży też trzeba będzie uważać na wagę.

mbnotr8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Echh... ja to chyba moge zapomniec o dziecku - jedynie adopcja wiec moge nawet popasc w anoreksje , nic mi nie pomoze ani nie zaszkodzi bo niby w czym? w uprawianiu seksu ?

• asik13 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2017, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, trzymamy kciuki bo dzisiaj wielki dzień!!! :)
    Leoś za dosłownie chwilkę będzie z Tobą!!! :)

• Aneczka34 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2017, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia trzymamy kciuki :):):)

Asik a ty jak tam ?

asik13 lubi tę wiadomość

• asik13 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2017, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka, ja po inseminacji jestem i odliczam dni... :)

• asik13 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka a jak u Ciebie?

• morganaa Autorytet

Wysłany: 17 marca 2017, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asik to trzymam kciuki bardzo bardzo mocno :)
    Aneczka a jak u Ciebie?

asik13 lubi tę wiadomość

mbnotr8.png
  • Aneczka34 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2017, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj ostatni dzień clo. W poniedziałek usg i zobaczymy kiedy inseminacja.

Asik to trzymam kciuki :)

Ciekawe jak tam ewcia.

asik13 lubi tę wiadomość

• asik13 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2017, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie dziękuję, żeby nie zapeszyć...

Ja też dzisiaj myślałam jak tam Ewa i Leoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2017, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia pewnie spi, juz z Leosiem w ramionach ;)

‹‹ 107 108 109 110 111 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ