test MAR IgG pozytywny
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy Wy też oczekujecie tej chwili, kiedy Ewcia do nas napisze Ja od rana, co chwilę zaglądam Ale powiem Wam, że jestem mega tym wszystkim podekscytowana To wszystko jest tak pięknie magiczne Pozdrowienia dziewczyny!
asik13 lubi tę wiadomość
25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
nick nieaktualny
-
Nom już nie mogę się doczekać informacji od Ewy.
Ja dzisiaj miałam wizytę 10 dc. Pęcherzyki rosną i chyba znów są dwa. Pani dr powiedziała że mam przyjść na kolejną wizytę w środę. Wtedy idę do mojego dr M więc popytam o szczegóły.
Asik a ty jak tam? Kiedy testujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 23:00
Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
no u mnie dziś lekarz znalazł de facto aż 4, ale tylko dwa wg niego się nadają do czegokolwiek. Ale ponieważ mam bardzo dobre wyniki badań w tym cyklu i super śluz będziemy się starać naturalnie.
No Ewa dalej cisza mogłaby chociaż napisać ok, byłabym spokojniejsza, jak my wszystkie chyba. -
Dziewczyny trzymam za Was kciuki, oby z tego wątku jeszcze nie jedno dzieciątko urodziło się w tym roku
A Ewcia pewnie nie ma czasu, nie dość że ból po cesarce, to jeszcze maleństwo potrzebuje teraz najwięcej uwagi i miłości. Na pewno wszystko jest super!25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
Oh Ewa ale nas trzymasz w napięciu. Dziewczyny bardzo Wam kibicuję w tych cyklach, ja pauzuję gdzieś do sierpnia bo w lipcu mam zabieg. Do tego walczę z moją słabością od trzech dni nie jem nic słodkiego a jestem łasuchem na słodkie, nawet nie wiecie jak mnie kusi czuję się jak na odwyku bo do tej pory zawsze do kawki było coś słodkiego a teraz to już mi kawa nawet przestała smakować. A jak tu przetrwać święta?
-
nick nieaktualny
-
Doncia wiem co czujesz ja sobie obiecałam że nie będę jeść nic słodkiego w środę popielcową i staram się trzymać choć ostatnio pękłam w pracy i zjadłam ciacho
Dziś idę biegać. Zastanawiam się nad kupnem rowerka na deszczowe dni.
Też się zaczynam martwić o Ewę ale ona coś pisała że nie ma neta w szpitalu, może dlatego się nie odzywa.Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Ja po wizycie. Jeden pęcherzyk dominujący 20 mm. Reszta jest mała. Dziś już podany zastrzyk Ovitrelle.
Jutro o 13.15 inseminacja. Mam być 2 godziny wcześniej ponieważ będzie wlew intralipidu.asik13 lubi tę wiadomość
Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017