test MAR IgG pozytywny
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aneczka myślami jestem z Tobą!!!!! Daj znać jak już będzie po wszystkim!
Dziewczyny, mam nadzieję, że Ewa się do nas odezwie, bo serio zaczynam się denerwować. Szczególnie jak Opu przypomniała o tych problemach na początku...Ale mam nadzieję, że to kwestia braku czasu i braku internetu w szpitalu.
A ja też oczekuję, bo na dniach rodzi moja szwagierka i jedna z koleżanek.. tak więc są emocje25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
Hej ja siedzę pod kroplówką. Intralipid powoli kapie. Mam przeczucie że nic z tego nie będzie. Wczoraj pobolewał mnie brzuch. Nie wiem czy od tego zastrzyku czy pecherzyk pękł. Zobaczymy.....Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Też się już martwię o Ewę. Choć ciągle mam nadzieje że to tylko brak czasu i internetu jest powodem tego że się nie odzywa.Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Ja wierzę, że Ewa jest teraz zakochana po uszy i nie myśli już o niczym innym..
Aneczka - trzymam kciuki
Ja w piątek jadę do mojej koleżanki, która walczyła przez rok ze mną, a teraz jest tydzień przed terminem. Też jestem na diecie - udało mi się schudnąć już 3 kg.
Ciężko mi tu zaglądać, bo co rusz zapominam -
nick nieaktualnyHej
Wybaczcie ze nie pisałam ale nie mam net. Wcześniej nie miałam kiedy. Dalej w szpitalu jesteśmy a mieliśmy wecwtorek wyjść. Mały mało przybiera, ciężko jest z jego karmieniem to taki niejadek. A mi wyszła bakteria. Ech ciągle pod gorke...a mężowi leci urlop i krótko będzie z nami . Sinus przekochany jest. Zdjęcie wystawie jak w domu będziemy bo pisze z komórki mezaasik13, morganaa, Aneczka34, domiszka, sylwia80 lubią tę wiadomość
-
Ewa super gratuluję. Dobrze że się odezwałaś bo już trochę się martwiłyśmy. Na pewno wszystko będzie ok. Czekamy na fotki.
ewa81 lubi tę wiadomość
Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Ja już w domciu po wszystkim. Jednak są dwa pęcherzyki w jednym jajniku 20 i 22 mm. W sobotę mam kontrolę.Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
nick nieaktualny