Uplynnienie nasienia i aglutynacja
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy jeszcze po prawie dwóch tygodniach pytanie jest aktualne, ale wydaje mi się że w różnych labach są różne opisy wyników. To, co opisujesz zdaje się być stopniem aglutynacji. U nas np była aglutynacja "bardzo silna", bez opisu stopnia. Od siebie mogę dodać, że z aglutynacją da się walczyć, bo drugie badanie wyszło nam bombowe (w porównaniu do pierwszego).
Anna255 lubi tę wiadomość
Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a ile razy dziennie ma pic flegamine ? i czy ta flegamina w tab jest tak samo skuteczna jak syrop?
u nas miesiac temu bylo uplynnienie po 15 min a wczoraj juz 60 min;/ czy to uplynnienie moze sie takie zrobic od wzrostu liczby pleminkow?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 17:39
-
nick nieaktualny
-
Aglutynacja +++ mówicie że flegamina przed owulacją? ???
Dodatkowo ma słabą koncentracje plemników i niską ilość prawidlowych a ja niedrożny jajowod i akurat ten z którego mam owulację!, a mam tylko z jednego -
oj dziewczyny, mój facet maaglutynację +++ cholera, ale się nie poddaję. Będę go katować wodą, witaminą C 1000 (myślę o dwóch na dzień),bierze androvit od dawna i kupiłam flegaminę w tabletkch. Co myslicie o flegaminie ??
Jutro mamy androloga i dam Wamznać co i jak ! -
Dziewczyny, androlog zinetrpretował wyniki mojego faceta jako aglutynacja tylko ogniskowa, więc mimo III nie kazała się przejmować hmmm natomiast potwierdziła, iż picie dużej ilości wody przez cały cykl, witamina c przez cały cykl to dobry pomysł. Do syropów była sceptyczna, ale myśle, że i tak się skusimy
-
dziewczyny piszcie, czy z aglutynacją da się naturalnie zajść? słyszałyście o takim przypadku?
mało info w necie znalazłam, nie wiadomo jak z tym walczyć a gdzieś nawet czytałam, że tego się nie leczy! -
jest wiele preperatow acc to pewnie jeden z nich wiec jeśli gdzies wyczytalas ze urosept tez jest na to to dobrze.
Generalnie wszystkie syropy i preparaty rozrzedzające wydzielinę powinny pomoc. mysle, ze w Twoim przypadku dawka będzie ta sama.I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
widze ze owu już mialas wiec zacznij od następnego cyklu.
Te lekarstwa dzialaja od razu caly sluz się rozrzedza wiec nie trzeba go jakos dużo wcześniej podawac. Mysle, ze 3 dni przed owu starczy.
PowodzeniaI procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
Dziewczyny czy którejś z Was się udało zajść po braniu flegaminy itp? Mój Mąż ma upłynnienie mechaniczne... nie upłynniło się w ciągu godziny- później już nie badali. Podawałam mu od 9 dc mucosolvan 2 razy dziennie, ale sama nie wiem. Leukocytów w nasieniu nie ma w ogóle, ph prawidłowe. Kurde zostaje tylko inseminacja? Jak te żylaki powrózka wyglądają? Widać je jakoś? czy dopiero na usg?07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard