Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Porodówki we Wrocławiu i okolicy
Odpowiedz

Porodówki we Wrocławiu i okolicy

Oceń ten wątek:
  • juliad Debiutantka

Wysłany: 27 lipca 2017, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo kurcze, świetna grupa! szkoda że wcześniej na nią nie wpadłam
    a dziewczyny, sory, że tak w środku tematu, ale czy któraś z was może rodziła w wodzie?
    u mojego lekarza na stronce znalazłam info o położnej http://ginekolog-michalik.pl/dyplomowana-polozna/ na Chaubińskiego. coraz częściej się zastanawiam czy by się nie skusić, słyszałam dobre opinie. czy któraś z was próbowała?

Szmaragdowa lubi tę wiadomość

• maybe Koleżanka

Wysłany: 28 lipca 2017, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Też chciałabym spróbować rodzić w wodzie jednak u mnie jest jeszcze inny problem. Szukam lekarza we Wrocławiu i w okolicy, który będzie wspierał mnie podczas porodu sn po cc. Jestem strasznie podatna na opinie innych (zwłaszcza lekarzy) i boję się, że mogę zbyt łatwo odpuścić. Póki co nic nie stoi na przeszkodzie bym rodziła naturalnie. Może znacie lekarza-zwolennika porodu sn? :) Będę wdzięczna :)

• Szmaragdowa Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia 2017, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy wrocławskie mamy mogą polecić jakąś szkołę rodzenia?

Jagna <3 24.01.2018
  • guziczekm Koleżanka

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polecam szkołe sage femme przy ulicy Macedońskiej. Prowadzą położne z Kamieńkiego, bardzo ciekawe, praktyczne rzeczy, mówią jak to wygląda realnie na wrocławskich porodówkach. My byliśmy baardzo zadowoleni

14.09.2016 r. [*] Aniołek
    15.10.2017 r. Maja
    13.08.2019 r. Zosia
1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ