Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Porodówki we Wrocławiu i okolicy
Odpowiedz

Porodówki we Wrocławiu i okolicy

Oceń ten wątek:
  • juliad Debiutantka

Wysłany: 27 lipca 2017, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo kurcze, świetna grupa! szkoda że wcześniej na nią nie wpadłam
    a dziewczyny, sory, że tak w środku tematu, ale czy któraś z was może rodziła w wodzie?
    u mojego lekarza na stronce znalazłam info o położnej http://ginekolog-michalik.pl/dyplomowana-polozna/ na Chaubińskiego. coraz częściej się zastanawiam czy by się nie skusić, słyszałam dobre opinie. czy któraś z was próbowała?

Szmaragdowa lubi tę wiadomość

• maybe Koleżanka

Wysłany: 28 lipca 2017, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Też chciałabym spróbować rodzić w wodzie jednak u mnie jest jeszcze inny problem. Szukam lekarza we Wrocławiu i w okolicy, który będzie wspierał mnie podczas porodu sn po cc. Jestem strasznie podatna na opinie innych (zwłaszcza lekarzy) i boję się, że mogę zbyt łatwo odpuścić. Póki co nic nie stoi na przeszkodzie bym rodziła naturalnie. Może znacie lekarza-zwolennika porodu sn? :) Będę wdzięczna :)

• Szmaragdowa Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia 2017, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy wrocławskie mamy mogą polecić jakąś szkołę rodzenia?

Jagna <3 24.01.2018
  • guziczekm Koleżanka

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polecam szkołe sage femme przy ulicy Macedońskiej. Prowadzą położne z Kamieńkiego, bardzo ciekawe, praktyczne rzeczy, mówią jak to wygląda realnie na wrocławskich porodówkach. My byliśmy baardzo zadowoleni

14.09.2016 r. [*] Aniołek
    15.10.2017 r. Maja
    13.08.2019 r. Zosia
1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ