1 poziom wtajemniczenia: poronienia, badania, Jerzak
-
WIADOMOŚĆ
-
Krąsi wrote:Dziś zalałam to winko. Nie wiem, czy jest sens kosztować np.4 czy 5 dnia po zalaniu.
Przy okazji odebrałam wyniki hormonów. Pobrane 16:45.
11 dc
estradiol 241
LH 13,13
progesteron 0,24.
Lekarz na ten moment kazał "łapać owulkę" i jednocześnie przyjmować estrofem. Jutro kolejne badania z krwi i podgląd usg. Zobaczymy, czy to ten cykl, czy jednak coś będzie do poprawy.
Chyba całkiem śliczne te hormony? Nie mam pojecia czy z winem sens 4,5 dnia, ale najwyzej wypijesz kieliszek wina po prostu 😅
Krąsi lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, akcja przełożona na kolejny cykl. Tzn.hormony ideolo, ale choć morfologia mi się poprawiła, to dalej nie jest w normie. Wyreguluję ją, dołożę supli, wino daktylowe i koktajl z buraka i będzie git. To Ostatni, więc maksymalizuję szanse. Dziękuję za Waszą obecność tu.
Miracle25 lubi tę wiadomość
Muszę mieć plan działania.
1. ICSI - nieudane;
2. a. PICSI: 24.10.2020 Malineczka jest po drugiej stronie brzuszka
b. 08.02.2025 nieudany transfer 5.1.1. tęsknię i kocham -
Krąsi wrote:Dziewczyny, akcja przełożona na kolejny cykl. Tzn.hormony ideolo, ale choć morfologia mi się poprawiła, to dalej nie jest w normie. Wyreguluję ją, dołożę supli, wino daktylowe i koktajl z buraka i będzie git. To Ostatni, więc maksymalizuję szanse. Dziękuję za Waszą obecność tu.
Bardzo trzymam kciuki za najlepszy final dla was. Przynajmniej sie winka opijesz 😅. Dawaj znac 🤞🤞
Krąsi lubi tę wiadomość
-
Melduję dziewczyny że biopsja zrobiona💪 teraz czekam na wyniki cd138, cd56
Miracle25, Krąsi lubią tę wiadomość
👧35 🧑35
Starania styczeń 2024
💔5/6tydzień poronienie samoistne sierpień 2024
💔8tydzień indukcja+łyżeczkowanie czerwiec 2025
Histeroskopia polipa, hsg - drożne kwiecień 2025 -
Kata, zanim będziesz miała wyniki, możesz się szprycować probiotykami do ustnymi i dopochwowymi. W razie antybiotykoterapii - pomoże na skutki uboczne.Muszę mieć plan działania.
1. ICSI - nieudane;
Krąsi wrote:Kata, zanim będziesz miała wyniki, możesz się szprycować probiotykami do ustnymi i dopochwowymi. W razie antybiotykoterapii - pomoże na skutki uboczne.
A polecacie jakieś? Obecnie wieczorem sanprobi stres z inuliną👧35 🧑35
Starania styczeń 2024
💔5/6tydzień poronienie samoistne sierpień 2024
💔8tydzień indukcja+łyżeczkowanie czerwiec 2025
Histeroskopia polipa, hsg - drożne kwiecień 2025 -
Sanprobi (marka), omnibiotic (marka), endoover, provag, lactovaginal.
Kata3333 lubi tę wiadomość
Muszę mieć plan działania.
1. ICSI - nieudane;
Dziewczyny, które prowadzą czy prowadziły ciążę u prof - czy któraś z Was rozmawiała kiedyś z prof o lataniu w ciąży? Jaki ma pogląd na latanie?
Wiem,że może trochę abstrakcyjne pytanie biorąc pod uwagę problemy z którymi zgłaszamy się do prof, ale mamy rodzinną uroczystość za granicą i zastanawiam się czy w ogóle liczyć,że będę mogła na nią polecieć. Narazie nie mówimy za bardzo o ciąży, a powinniśmy się niedługo deklarować i jestem w małej kropce.
W ciąży z córką latałam 2 razy, ale tam od 12tyg ciąża była bezproblemowa (tylko na heparynie).
Mam wielką nadzieję dobry test Veracity i Pappa i wtedy zapytam się sam, ale może już któraś zaspokoi moją ciekawość 😉 -