X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie 1 poziom wtajemniczenia: poronienia, badania, Jerzak
Odpowiedz

1 poziom wtajemniczenia: poronienia, badania, Jerzak

Oceń ten wątek:
  • Miracle25 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krąsi wrote:
    Dziś zalałam to winko. Nie wiem, czy jest sens kosztować np.4 czy 5 dnia po zalaniu.

Przy okazji odebrałam wyniki hormonów. Pobrane 16:45.
    11 dc
    estradiol 241
    LH 13,13
    progesteron 0,24.

Lekarz na ten moment kazał "łapać owulkę" i jednocześnie przyjmować estrofem. Jutro kolejne badania z krwi i podgląd usg. Zobaczymy, czy to ten cykl, czy jednak coś będzie do poprawy.

Chyba całkiem śliczne te hormony? Nie mam pojecia czy z winem sens 4,5 dnia, ale najwyzej wypijesz kieliszek wina po prostu 😅

Krąsi lubi tę wiadomość

• Krąsi Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyda mi się, żeby nie zwariować 😀

Miracle25 lubi tę wiadomość

Muszę mieć plan działania.

1. ICSI - nieudane;
    2. a. PICSI: 24.10.2020 Malineczka jest po drugiej stronie brzuszka :)
    b. 08.02.2025 nieudany transfer 5.1.1. tęsknię i kocham
‹‹ 327 328 329 330 331
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ