Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liloe ma rację, ja pomimo że nie miałam już złudzeń bo na takim etapie ciąży nie ma szans na pomyłki i tak poszłam prywatnie na USG. I nie żałuję bo przynajmniej dowiedziałam się że moje maleństwo miało wadę genetyczną, przestałam obwiniać siebie no i dostałam zdjęcia maleństwa pierwsze i ostatnie.
Kasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja po operacji nie dostawałam zadnych lekow przeciwbólowych nic mnie nie bollało fizycznie czułam sie ok ale psychicznie nie mogłam sie na niczym skupić ani mysleć czułam sie hmm zdradzona cięzko okrezlic to uczucie ,liloe tak mi przykro :****** ja tez mialam 2 dzieci jedno w macicy drugie w jajowodzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 22:42
-
Malinka wiem ze latwo powiedziec zyc. Ja tez swoje przelam cieze pozamaciczna i teraz obumarla. Dwa nie powodzenia nie przejmuje sie. Bo jak zaczniesz sie wkrecac i przejmowac to to cie zabije. Mozesz myslec ze malo w zyc widzialam, ale slyszalam wiele histori cudu...wlasnie w momencie kiedy ludzie odpuszczaja...ja wiem ze cierpliwosc poplacaLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Czarna_88 wrote:jeden cały dzień mnie nie było a ile zaległości hehe "eM" ja poroniłam 7 miesięcy temu a teraz od 5 mc staramy się o kolejnego bobaska bardzo bym chciała żeby w końcu się udało no ale zobaczymy nie tym cyklem to może następnym
Magic wrote:A wiosenne dzieci są niesamowicie silne.... wiem, bo ja jestem z marca
My z mężem mamy ostatnio złą passę, mam nadzieję że wreszcie się skończy bo wszystko się 'dupcy'...
Cały czas tępo wpatruje się w wykres ovu tak jak by mi miał pokazać za chwile kiedy @ przyjdzie. Eh nie lubie tej nie wiedzy i zawieszenia. Czasem zastanawiam się jak mogłam tak bardzo pokochać tę istotę której nie poznałam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 23:25
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:test ovu chyba a raczej ciaży pokazac nie moze to sa dwa rozne testy reagujące na 2 rózne hormony albo jeden albo drugi hormon bhcg nie wystepuje worganizmie oprocz ciąży
-
Kasia * wrote:test ovu chyba a raczej ciaży pokazac nie moze to sa dwa rozne testy reagujące na 2 rózne hormony albo jeden albo drugi hormon bhcg nie wystepuje worganizmie oprocz ciąży
Gdzieś przeczytałam, że test ovu pokaże wynik fałszywie pozytywny w przypadku ciąży. Nie pamiętam czy wczesnej ciąży czy ogólnie, ale są dziewczyny które tak szukają ciąży zanim jeszcze test ciążowy coś wskazuje. Z założenia nie powinno się to wtedy wykonywać, ale hormony te są chyba dość podobne i dlatego się tak dzieje.
Kasia * wrote:czy Wy tez tak macie że wydaje wam sie że juz kryzys mija macie lepsze nastawienie potraficie sie cieszyc a nastepnego dnia bomba złość płacz wściekłość i pytania bez odpowiedzi
Tak, zdecydowanie tak mam Już myślę, że jest ok a potem dno dna i 10ton mułu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 23:51
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny