Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
ewcia21k wrote:Ja co mogłam to porobiłam wg gin wszystkie ok. Teraz jak dorwę męża to trzeba działać.
ewcia21k, gosia86 lubią tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
PauLLa wrote:Ja nie wiem czy jakies powinnam skoro wszystko bylo ok. Jesli lekarz zleci to oczywiscie bede robic a tak to wiecie....nie ma na co czekac
ewcia21k lubi tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
ewcia21k wrote:aha,ja kopiłam bilety od 10 do 27 lipca
Ooooo dlugie wakacje sie szykuja a ja tak mysle czy w gory nasze polskie nie jechac a za granice w trojke po slubie takie moje marzenie...nie chce bez dzieciatka jechac bo wiem jak to sie skonczy gdybede widziala dzieci albo ciezarne...chyba ze moj R jednak bedzie nakegal na wyjazd o ktorym juz wspomnialam. Zobaczymy -
Mimi86 ja z tego co mi gin mówiła to tak może być, ale nie koniecznie bezowulacyjny ale poprostu każdy jajnik może inaczej pracować. Mi na pewno jeden wcześniej nie pracował, tzn nie było owu bo miałam torbiel.
Mimi86 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyAle tu ostatnio pozytywnie! nie mam kiedy Was nadrabiać, ale chociaż się poradzę...
33 dni po poronieniu byłam u lekarza, dostałam luteinę na wywołanie, ponieważ owulacji nie było, a po endometrium nie zapowiadało się, aby miesiączka miała się pojawić. Brałam 2x100mg luteiny przez 10 dni. 3 dnia po odstawieniu zaczęło się plamienie, dzisiaj rano krwawienie - odczuwałam średnio dokuczliwe bóle okresowe od wczoraj, krwawienie trwało ok. 6h i ... cisza. Teraz tylko brunatne plamienia. Problem w tym, że ja od 1 dc powinnam brać antykoncepcję (mam w tym m-cu HSG). Wzięłam tabletkę rano, a teraz nie wiem czy to okres dzisiaj jest 46 dzień po poronieniu. Poradźcie mi coś proszę... czy to możliwe, że tak powoli się rozkręca??
-
Malinka32 wrote:Ja po 1 poronieniu zrobilam.podstawowe plus usg... 2 mce pozniej zaszlam... poronilam ponownie.... radze zrobic jakis fullpakiet badan..
Dobrze Pani Doktor mam nadzieje, ze po badaniach tez otrzymam od Pani pozwolenieewcia21k lubi tę wiadomość
-
PauLLa wrote:Ooooo dlugie wakacje sie szykuja a ja tak mysle czy w gory nasze polskie nie jechac a za granice w trojke po slubie takie moje marzenie...nie chce bez dzieciatka jechac bo wiem jak to sie skonczy gdybede widziala dzieci albo ciezarne...chyba ze moj R jednak bedzie nakegal na wyjazd o ktorym juz wspomnialam. Zobaczymy
-
liloe wrote:Ale tu ostatnio pozytywnie! nie mam kiedy Was nadrabiać, ale chociaż się poradzę...
33 dni po poronieniu byłam u lekarza, dostałam luteinę na wywołanie, ponieważ owulacji nie było, a po endometrium nie zapowiadało się, aby miesiączka miała się pojawić. Brałam 2x100mg luteiny przez 10 dni. 3 dnia po odstawieniu zaczęło się plamienie, dzisiaj rano krwawienie - odczuwałam średnio dokuczliwe bóle okresowe od wczoraj, krwawienie trwało ok. 6h i ... cisza. Teraz tylko brunatne plamienia. Problem w tym, że ja od 1 dc powinnam brać antykoncepcję (mam w tym m-cu HSG). Wzięłam tabletkę rano, a teraz nie wiem czy to okres dzisiaj jest 46 dzień po poronieniu. Poradźcie mi coś proszę... czy to możliwe, że tak powoli się rozkręca?? -
liloe kochana ja miałam tylko 4 dni brudzenie i plamienie. to normalne, że pierwsza @ jest inna. Może się rozkręcić, mi się nie rozkręciła niestety, ale owulke miałam po tej dziwnej @
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
ewcia21k wrote:Ja co mogłam to porobiłam wg gin wszystkie ok. Teraz jak dorwę męża to trzeba działać.
ewcia21k, Joanna0071 lubią tę wiadomość
-
Wiem dziewczyny dlatego czekam na kontrolna wizyte za poltorej tyg. Matenko jak to szybko zlecialo....a jeszcze niedawno mowilam ze miesiac musze czekac....oczywiscie mojej gin powiem, ze pragniemy starac sie o dzidziusia i zeby pomogla nam, w sensie jakie badania i wgl...licze, ze nie bedziemy dlugo czekac
-
a odnosnie badań, to wiecie nie można też się zapędzać w kozi róg... ja wiem, że lepiej jest wiedzieć. Tak wiem, hormony są istotne i inne ważne badania, a ile jest przypadków, że są idealne wyniki a coś nie "trybi"? Często to zasługa naszego nastawienia i myślenia. Może to głupie ale coś w tym jest.
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyDzięki Magic za odp, bo ja już kompletnie zgłupiałam. Wzięłam rano tą tabletkę (była żywoczerwona krew), a po kilku godzinach brudzenie - strasznie się zestresowałam, że niepotrzebnie zaczęłam brać te tabletki, ale mam nadzieję, że to jest właśnie @