Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
moja koleżanka ma hodowlę kotów norwegów leśnych, to kociska wielkie są
a ja z mężem znam się ze szkoły, ale ogólnie nie pamiętam konkretnie momentu w którym się poznaliśmy a on mi w mawia że w autobusie do tesco jechaliśmy z naszą wspólną koleżanką i ona nas poznała, a razem zaczęliśmy być jak się chciałam wprosić na wesele jego kuzynki jako osoba towarzysząca ale mnie nie zabrał bo go zaprosiła bez towarzystwa i tak się zaczęło
a on mówi że poleciałam na jego malucha hahahaCzarnaa94, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Eyyyy ja niestety odkad przeprowadzilam sie do chlopaka tak wszystkie jego zwierzatka zaczely ginac tragicznie czulam jakies fatum nad ta rodzina a po smierci Karinki bardziej sie w tym utwierdzam. Ale moja kotka ktora urodzila trzy maje kociaczki dwa dni po moim porodzie musiala wykazac sie matczyna intuicja i przyjac dwa dwudniowe kocieta gdyz u cioci chlopaka przejechali kotke. No i moja mama byla pelna podziwu bo juz drugi raz jej koteczka zatroszczyla sie o malenstwa mimo ze jej juz trzy tyg maja prawie....ojjj dwa...
Magic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja wrzucę te, na których najlepiej wyszłam ;P oczywiście, że ślubu
ja z mężem i plus świadkowie, siostra rodzona mojego męża Eliza i przyjaciel Maciek
http://imageshack.com/a/img839/1837/u1dk.jpggosia86, ewcia21k lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Kawał kota Magic, masz co przytulac jak męża nie ma
jak jeszcze nie wiedziałam że mam alergię na koty to mąż przywiózł kota z pracy dla mnie i miał mieszkać w domu (bo był wychowany w warunkach prawie domowych) mój tato zgodził się na pierwszego kota w domu, a ta wredota nawet nam szansy nie dała, najpierw zlizała pasztet z mamy kanapek, to mama zamknęła ją w naszym pokoju a ta wredota nasr..a na łóżko i to na dodatek po mojej stronie i tyle pomieszkała z nami w domuMagic, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
gosia moja jest tak wredna, że nasikała mi kiedyś po złości na świeżyteńkie pranie ale teraz jak mieszkamyy sami to juz jest spokój. Ale dalej roznosi nam skarpetki po domu takie urojenia ma chyba
gosia86, ewcia21k lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Joanna0071 wrote:Nadrobić Was to lada wyczyn
Ale udało się
Mam pytanie dziewczyny co powinnam jeszcze zbadać?
Zbadałam już-
Tsh ft3,ft4
Prolaktynę
Elektrolity bo u mnie jest niski potas
Tłuszcze bo mam dyslipidemie
Cukier
Morfologię
Zakażne choroby
Krzepliwość krwi mam za wysoki FIB
Histo są ok
Lh
FSH
Estradiol
Progesteron
Mocz
Te są też ok
Wiem że te genetyczne też muszę zrobić ale może jeszcze o czymś zapomniałam a powinnam zrobić?