Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nie wiem czy mówiłam Wam, że zarażają ciążą dziewczyny, które chodzą z dziewczynkami? ja moja znajomą głaskałam jak jeszcze była w ciąży i bach za miesiąc dowiedziałam się, że jestem
ewcia21k, gosia86 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
No ja też przyszłam zobaczyć co u Miru
Chciałam się zdrzemnąć, ale mojej kotce się to nie spodobało i próbowała mnie zamordowaćgosia86, ewcia21k, Magic, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Magic wrote:nie wiem czy mówiłam Wam, że zarażają ciążą dziewczyny, które chodzą z dziewczynkami? ja moja znajomą głaskałam jak jeszcze była w ciąży i bach za miesiąc dowiedziałam się, że jestem
Magic, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Ewelcia daj sobie trochę czasu... ja też tak miałam...na zmianę, raz płacz raz śmiech opowiem Wam moją hiostorię z moim" zasranym szczęściem"
to było na naszych pierwszych wspołnych wakacjach w ustce... rok 2007. Lezałam na plaży na brzuchu, wciąż o czymś gadalismy, smialismy się, a tu nagle jak by mnie cos lub ktos ochlapało... wstaje i krzyczę "ej!" mysłałam ze moze dziecko mnie wodą ochlapało, lecz moja obecna szwagierka jak rykneła na cała plażę śmiechem, to się wszyscy dosłownie wszyscy na mnie patrzyli i sie smiali a ja nie wiem o co kaman... okazało się że od stópek do barka obsrała mnie mewa tadam!!! ot cała plaża ze mnie waliła, że mnie tak mewa obsrała lewdo się domyła w wodzieIza75, Czarnaa94, gosia86, Holly go lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Wiecie, ja mam takie dziwne uczucie... Ciągle myślę że zaciążyłam. Czuję się trochę jakbym była chora, ale temperatury nie mam. Dokładnie tak samo się czułam jak zaszłam. Wydaje mi się że mogłam mieć owulkę gdzieś około niedzieli bo szyjkę miałam otwartą i śluzu więcej, a kochaliśmy się w środę więc to się nie bardzo schodzi ale nie mogę pozbyć się tej myśli.
-
teraz to i ja sięz tego smieje, bo to żadko się zdarza, żeby aż tak mewa kogos załatwiła, a podobno ptasia kupa to szczęście więc mam go od stóp do głów
ewcia21k, gosia86, Czarnaa94, Ewelcia lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
ewcia21k wrote:Współczuję.
ewcia21k, gosia86 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018