Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
kurczę... korci mnie, żeby zrobić test, ale test może nie wykryć. Moja gin powiedziała" żadnych prób ciążowych! tylko z krwi " ale jutro wybieram się na zakupy i może kupię test... myslicie, że juz by wyszedł?
ewcia21k, benitka lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyJa biore Acard od prawie roku i jakośtakich objawów nie zaobserwowałam za to jak byłąm wciaży to żyły na piersiach jakoś urosły wieksze no i zaparcia również może warto pomyśleć o jakiś testach
MIRU!!!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 21:21
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Magic mi pozytywny test wyszedł w 12dpo czyli jakieś 4 dni przed terminem @ więc może zrób jednak ten teścior. Tym bardziej że jak wyjdą II kreski to masz zacząć przyjmować garść wspomagaczy więc może nie ma na co czekac?
inessa, Magic, ewcia21k, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i tak jutro jadę na zakupy to wezmę test poprzednim razem zrobiłam tydzień wcześniej i mi nie wyszedł, a ciąża była teraz zrobie sikany, potem z krwi bo dla gin musze mieć bo jej moje II nie interesują ona musi miec wynik liczbowy
ewcia21k, Lelitka, gosia86, peppapig lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
co do biustu to powiem wam ze mi urosły, ale zawsze miałam malutki biust, teraz mam conieco(75B) i w poprzedniej nie bolały mnie jakos specjalnie jak niektóre mają takie sensacje w ciąży z biustem ja miałam spokój
Malinka z tymi podpaskami na ścianie - BOMBA! Wyobraziłam to sobie
tak beta swoją drogą :)ale sikany mogę zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 21:28
gosia86 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ja tam uważam że beta bardziej strsuje bo się te godziny czeka i dlatego robię przed test i jak miałam bladziocha z dugiej kreski to spokojniej na betę czekałam ale każda z nas ma swoja teorję byle by bylo na +
Ewelcia, Magic, Iza75, MartaAlvi, ewcia21k, gosia86 lubią tę wiadomość