Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moja srednia corka jest strasznie opryskliwa ma 8,5 lat... i kocha spac... codzien jak budze do szkoly mowie Martuś wstawaj... a ona do mnie nie wstaje jeszcze noc.... potem wstaje patrzy na kanapki i jak zawsze : ja tego jadla nie bede.... budze ich godzine przed wyjsciem, bo 30 min to dojazd bo obwodnice nam robia juz 2 lata... nasz dzien zaczyna sie o 6.30... jak w tym wieku ma hormony to co bedzie jak bedzie miec 15lat...
gosia86 lubi tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
nick nieaktualny
-
Thalia wrote:Malinka to nie zle ja mam to samo z Dominikiem 13 tez normalnie dobdzic to masakra na dodatek ma zaawansowana luszczyce i co dzien rano myje glowe to wstaje o 69.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
gosia trzeba było i jemu oznakowianie na plecach zostawić...w postaci dłoni ;P dziękuję żyłki widział na udach i łydkach ale na piersiach??? wiem, że są widoczne bo to kwestia zwiększenia się objętności krwi może to jednak ciąża... mam pare inny objawów ale mówię, nie chcę się doszukiwać okaże się w sobote
oj malinka to mój ojciec musiał mieć cięzko miał nas dwie i moja mame do tego teściową ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 21:11
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Magic ja jestem po dwóch poronieniach i za każdym razem robiłam test bo miałam za dużo widocznych żył na piersiach i zaparcia Także kochana robimy test i się cieszymy
Nie no ja mam to samo i 8 dni üz wiec raczej to nie o to chodziEwelcia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny!!! jak ja mam przeczytać tyle stron? opanujcie się trochę ;p
Byłam w piątek u siostry ciotecznej, ma synka 5-miesięcznego- mojego przyszłego chrześniaczka powiem Wam, że strasznie się bałam tego spotkania ze względu na to maleństwo, ale tyle razy dzwoniła i mnie zapraszała, że już mi było głupio odmawiać. I powiem Wam, że naprawdę nie było źle!! Wynosiłam maluszka za wszystkie czasy (aż do dziś mam zakwasy), wycałowałam, wytuliłam i nawet łezki nie uroniłam szczerze mówiąc to nawet o tym nie myślałam, że mogłabym mieć niedługo takie dzieciątko tylko cieszyłam się szczęściem siostry a mały jest naprawdę super!!
być może już tą najgorszą fazę mam za sobą?Ewelcia, ewcia21k, gosia86, Maluszek, Czarnaa94, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
moja najmlodsza kiedys zrobila mi niespodzianke wykleila mi cala paczke podpasek na scianie... to dla Ciebie mamuś...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 21:14
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie...