Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia86 wrote:Czarna u nas jest na odwrót to ja zawsze śpię a M ogląda
A u nas oboje jesteśmy napaleni na oglądanie i w końcu budzimy się koło 2-3 w nocy żeby wyłączyć komputer
Tyle że zaczynamy oglądać koło 22 więc juz oboje jesteśmy trochę zmęczeni.inessa, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Czarna on chce i planowal wyjazd do tej Turcji, bo chcial zeby ten dzien wyjatkowy. Juz na poczatku ciazy wszyscy mowili mu, ze powinien sie chociaz oswiadczyc a slub pozniej, ale on nie chcial pod wplywem innych tego robic...chcial od serca...ale halo?! Ile to serce bedzie sie namyslac?
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
jak mam się dodac do tej grupy na fb?
ja na mojego nie naciskałam z zaręczynami to bardziej on chciał
pomogłam mu tylko wybrać pierścionek a w sumie to dwa i dałam mu wybór jednego z tych dwóch, oświadczył się na moje 20 urodziny a w 22 braliśmy ślub
Ewcia śliczne wiązanki
dziewczyny ślicznie wyglądałyście na ślubachWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 19:32
inessa, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
A ja tam mojemu trochę pomarudziłam o zaręczynach
Oświadczył się w sylwestra 2009/2010 a w 2012 wzieliśmy Ślub, ahh kiedy to było! Ten czas tak szybko leci, że czasem aż się dziwie jak to możliwe...gosia86, ewcia21k, Marlena lubią tę wiadomość
-
PauLLa no właśnie niby chce ale nic z tym nie robi. Może się boi? Faceci są tchórzami
U nas nie było to nic specjalnego, ale ważny jest sam fakt i to pytanie a nie okoliczności. Mój oświadczył mi się jak byliśmy nad morzem. Pokłóciliśmy się w nocy a on wyrwał mnie z łóżka, zabrał na plażę i oświadczył się Niby nic specjalnego ale dla mnie i tak było wyjątkowo
A wiąże się z tymi oświadczynami śmieszna historia. Pojechaliśmy z moim bratem i jego żoną na zakupy do galerii. Usiedliśmy coś zjeść, a B poszedł "do toalety". Nie było go prawie godzinę i zaczęliśmy się śmiać że się zgubił, nie w tą stronę z łazienki wyszedł, bo co tu kryć ma na prawdę słabą orientację więc takie akcje są u niego bardzo prawdopodobne No i nabijaliśmy się tak z niego dość długo, a potem okazało się że on biedny poszedł kupić pierścionekWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 19:44
MartaAlvi, gosia86, ewcia21k, Marlena lubią tę wiadomość
-
My się zaręczyliśmy 2 dni po poronieniu. Oboje poczuliśmy potrzebę deklaracji bycia razem. W wakacje chcemy wziąć ślub cywilny. A za rok może jakaś duża impreza. Fajnie byłoby ją z chrzcinami połączyć
gosia86, Maluszek, Iza75, ewcia21k, Marlena lubią tę wiadomość
-
Czas leci..nawet nie zauwazamy jak szybko
Eyyy laski wlasnie przywiezlismy tesciowa i jej core do starszej siostry mojego R i zostaja tu na dwa dni, wiec mamy dla siebie domek. Ojjj cos czuje, ze sprobujemy z tym naszym pierwszym razem, bo jakbym miala krzyczec czy wyzywac ale oczywiscie z bolu to wole w pustym domku
Powiem Wam, ze post od trzech mscy mam i bardzo bym chciala troszke poprzytulac sie w koncu a po porodzie cokolwiek by sie nie dzialo to na male co nie co w koncu chec przychodzi i to nie mala !ewcia21k, Marlena lubią tę wiadomość
-
Czarna slodko i tyle uroczy gest ale skoro moj R chce by ten dzien byl taki niezwykly, wiec czekam...juz niech bedzie po jego mysli
Siostra chlopaka ma angine i nery chore i teraz jeczy z bolu....ajjj szkoda no....Czarnaa94, ewcia21k lubią tę wiadomość