Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Holly go, u nas plany zaręczynowo-ślube podobnie )
jak sie dowiedzielismy o ciąży miały być zaręczyny w krótce, a ślub z chrzcinami..no ale plan sie szybko rypnął...
więc chcemy jesio w tym roku wszystko na raz
myśle, że to bedzie fajne, ja chce sie zaczać szybko starać o następne, a wolałabym jednak juz przynajmniej to mieć w zanadrzuHolly go, ewcia21k lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 27.V.2014 6tc.
-
dziewczyny dziś od kilku dni pierwszy dzień bez łzy oby dotrwać do wieczora, co prawda smutno mi bo mężuś w pracy ale jakoś daję radę
uśmiałam się wczoraj wieczorem bo M chciał zrobić truskawki z cukrem a ja robiłam kanapki do pracy na rano, patrze kątem oka co on robi, truskawki wsypał do miski wyciągnął pojemnik z solą i sypie po truskawkach, no to pytam kochanie co Ty wyciągnąłeś za pojemnik z szafki? przeciez to sól jest
się chłopina zdenerwował i mówi że truskawki do wyrzucenia
dobrze że ich nie pogniótł wcześniej to kazałam mu wypłukać i dało się zjeść
Paulla doczekasz się zaręczyn daj mu szansę, może chce odłożyć kasę na wyjtkowy pierścionek dla swojej wyjątkowej dziewczyny
Czarna fajne te Twoje zaręczyny
moje też nie były jakoś specjalnie szałowe ale dla mnie wyjątkowe
w deszcze zbierał kwiaty na ogrodzie a ja byłam zła bo były moje urodziny a on gdzieś polazł i cały dzień czekałam na pierścionek bo wiedziałam że to zrobi a jego nie było, no ale jak już przyszedł i ukląkł przede mną i spytał czy zostanę jego żoną to wybaczyłam mu wszystkoMaluszek, Iza75, MartaAlvi, ewcia21k, PauLLa, Marlena lubią tę wiadomość
-
ja miałam szalony pomysł zabrać suknię ślubną i garnitur nad morze po ślubie, ale jakoś tak wyszło że nie wzięliśmy ale i tak lubię zdjęcia ze ślubu
już tylu osób nie ma z nami a na tych zdjęciach są, mój tato, babcia, wujek
u mnie skończyły się palmienia czy cokolwiek to było to już tego nie ma
która chętna za mnie pozmywać?bo zamiast chatę ogarnąć to ja na forum siedzęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 20:25
-
nick nieaktualnyDziewczyny zacytuje tu dziewczyne z belly z grudniówek cos motywujacego i budującego:
dziewczyna po tez dosc ciezkich przejsciach...to jej wpis:
"W maju 32lata. Starania od 2010r, 4 inseminacje, 4 ET in vitro (1 i 2 -brak ciąży, 3 puste jajo płodowe i poronienie w grudniu, 4 raz trojaczki jednojajowe). U mnie endometrioza. Dziś maluszki mają po 4cm +/- 2mm. Jeden nam pomachał, drugi sobie pływał, a trzeci spał.11 czerwca mam badania genetyczne.Maluszek, Czarnaa94, Iza75, gosia86, ewcia21k, Marlena, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
a to ja
http://zapodaj.net/859b9860765c7.jpg.html
http://zapodaj.net/2b01bb346b584.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 20:27
Czarnaa94, Iza75, gosia86, ewcia21k, Marlena, Magic lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Mi moj maz oswiadczyl sie jak znalismy sie rowno tydzien... w andrzejki roku 2002... slub bralismy jak znalismy sie 10 miesiecy.... rodzina jeczala,.ze przeciez mamy czas.. w ciazy nie jestem... zeby poczekac... nie chcielismy czekac ... Łukasz urodzil sie 10 mcy po slubie... jak mialam 22 lata...
Czarnaa94, inessa, gosia86, ewcia21k lubią tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
to juz jutro pokombinuje na spokojnie bo teraz szykuje sie juz do pracy. dobranoc papa
a tu jeszcze fotka robiona kilka lat temu wlasnie ja znalalam i sie usmialam haha:)
http://zapodaj.net/e35f1279f7c4d.jpg.htmlewcia21k, inessa lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
Mimi piękny pierścionek zaręczynowy
Mimi86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny