Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiu, fajnie tak popatrzeć na uśmiechniętą buzię. Oby nie brakowało powodów do takich uśmiechów!
gosia86, inessa, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
A ja Wam powiem tak na polepszenie humorków co mnie spotkał w Karpaczu
Długo szukałam taniego i przyzwoitego noclegu. W końcu znalazłam taki nawet przyzwoity (bez babciowych dywanów na podłodze), utrzymany w miarę nowoczesnym stylu. Gdy zajechaliśmy na miejsce to ogólnie wydawało się super: ładnie, przytulnie, z balkonem. Łazienka oczywiście w pokoju a kuchnia wspólna na korytarzu.
Ale łóżko to była masakra! Skrzypiało przy każdym przewróceniu się na drugi bok, a co tu dopiero przy innych czynnościach
Normalnie masakra! Nie chcieliśmy budzić innych wczasowiczów i musieliśmy grzecznie spać w łóżku... Dobrze że mieliśmy duży koc w samochodzie no i było sporo miejsca na podłodze
No i w ośrodku był jakiś mlekowy potwór bo zabrał nam mleko z lodówki...Czarnaa94, gosia86, Thalia, inessa, Iza75, Lelitka, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Marlena wrote:A ja Wam powiem tak na polepszenie humorków co mnie spotkał w Karpaczu
Długo szukałam taniego i przyzwoitego noclegu. W końcu znalazłam taki nawet przyzwoity (bez babciowych dywanów na podłodze), utrzymany w miarę nowoczesnym stylu. Gdy zajechaliśmy na miejsce to ogólnie wydawało się super: ładnie, przytulnie, z balkonem. Łazienka oczywiście w pokoju a kuchnia wspólna na korytarzu.
Ale łóżko to była masakra! Skrzypiało przy każdym przewróceniu się na drugi bok, a co tu dopiero przy innych czynnościach
Normalnie masakra! Nie chcieliśmy budzić innych wczasowiczów i musieliśmy grzecznie spać w łóżku... Dobrze że mieliśmy duży koc w samochodzie no i było sporo miejsca na podłodze
No i w ośrodku był jakiś mlekowy potwór bo zabrał nam mleko z lodówki... -
a właśnie muszę Wam opowiedzieć jaki idiota ze mną pracuje bo toż to skandal w biały dzień
kiedyś powiedział że kobieta nie jest w pełni kobieta dopóki nie urodzi dziecka bo to tak samo jak z krową, nie staje się krową dopóki się nie ocieli i nie daje mleka, do tego czasu jest tylko jałówką
a wczoraj już w ogóle prostak przeszedł sam siebie
powiedział mi że nie powinnam tego traktowac jak dziecko bo to nie był człowiek, dziecko staje się człowiekiem jak się urodzi a tak to tylko zygota była,
a i że nawet nie powinnam tego traktować jakbym w ciąży była
no miałam ochotę palanta w twarz uderzyć
ale wiecie nie rozpłakałam się powiedziałam mu że w ten sposób to ja z nim rozmawiać nie będę i żeby lepiej już sobie poszedł
no tak że musiałam ochłonąć żeby to napisać i mężowi też dopiero dzisiaj powiedziałam o tymewcia21k, Magic lubią tę wiadomość
-
Gosia, to kretyn jest!
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
Marlena wrote:Gosia oj Ty szalona! W takich butach i sukience przez takie płoty przechodzić
dużo płaciliście za pokój?
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
Mój ukochany jak zwykle włączył film i zasnął... Tyle pożytku z niego. A potem mówi że ja z nim nigdy nic nie chcę oglądać. Więc siedzę z Wami jak zwykle
Marlena, gosia86, inessa, ewcia21k lubią tę wiadomość