Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Aniołkowe Mamy [*]
Odpowiedz

Aniołkowe Mamy [*]

Oceń ten wątek:
  • Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja znajoma dodała dziś zdjęcie na fb swojej córeczki. Ona jest taka piękna, nie mogę przestać na nią patrzeć!

Iza75 lubi tę wiadomość

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 05:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:)
    wpadłam nadrobić wieczorne zaległości i życzyć Wam milego dnia:)
    u mnie z dnia na dzień wstaje się coraz lepiej:)
    i może pogoda dzisiaj będzie lepsza bo nie jest tak pochmurno:)

ewcia21k, Iza75, eM lubią tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • ewcia21k Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) U mnie piękne słoneczko :) Okropnie mi się wstać nie chciało,kurcze szkoda,że mam tak daleko na każde lotnisko :( No nic trzeba się niedługo zbierać,do popołudnia i życzę miłego dnia :)

Nasz Madziulek kochany-zasnęła w 35tc.16.12.2013r.(*)
    aniolek-dziecko.gif
    Czekamy na Alicję :D
    ad68819281.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobrek ja juz tez na nogach
    Co do tych badań to dostała to moja gina i było też tylko napisane ze był to embrio i noc więcej i najprawdopodobniej płód miał wady genetyczne

• PauLLa Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Witam rowniez dosc wczesnie...

Juz w domku jestem i mamcia jednak nie w pracy, wiec nudzic sie nie bede. Wparowalam do domu i mowilam glosno zapominajac, ze to dopiero 6:30 :/ kicha...musze lezec i czekac jak w koncu wstana kobity :o

Ja sie zastanawiam jakie badania kaze mi robic gin jesli jej powiem, ze chcemy sie starac o dzidziusia. Caly czas martwie sie, ze cos moze byc nie tak...schizowac zaczynam normalnie....

Byle do piatku :)

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Lelitka Ekspertka

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:-) :-)
    Ja również na nogach od 6 .
    Szaro buro a mam tyle prania ze nie mam pojęcia kiedy mi to wyschnie!!
    Ehhh słoneczko!!Wracajjjj!!!

(*) 09.08.2013 Fiołeczek....25 tc
    (*) 21.01.2014 Aniołek 5 tc
    f2w3vfxm0u0xdin0.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :-)u mnie słoneczko i mam nadzieje, że już zostanie.
    Już myśle o tej jutrzejszej wizycie u gina. Mój B zreszta tez, bo mu powiedziałam po zabiegu, że przytulanie to dopiero jak mi gin pozwoli ;-)...jakos nie moge, boje sie troche. A facet jak to facet, nosi go ;-)

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Lelitka Ekspertka

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mieszkamy na swoim juz od 8 lat.
    Po ślubie jakiś rok mieszkalismy z moimi rodzicami,ale stwierdzilismy ze trzeba iść się usamodzielnić.
    I to była najlepsza decyzja w naszym życiu,choć na poczatku było ciężko,!!
    A teraz.....nie wyobrazam sobie mieszkać z rodzicami lub tesciami.....
    Achhh moi rodzice żyją ale niestety!! Ich drogi się rozeszły:-( :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 08:18

(*) 09.08.2013 Fiołeczek....25 tc
    (*) 21.01.2014 Aniołek 5 tc
    f2w3vfxm0u0xdin0.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi rodzice sa razem mimo tylu przeszkod i problemow potrafia soie okazac milosc...

Tescie rozeszli sie ale to istna patologia co w tym domu sie dzialo....jakos na poczatku jak chlopak powiedzial mi o swoim ojcu wariacie, balam sie ze on tez taki moze byc...ale przeszlo mi to zupelnie...calkowite przeciwienstwo ojca i syna...ale zawsze mowia, ze dziewczyna do tesciowej swojej podobna a chlopak do swojego tescia i taka jest prawda w naszym przypadku :D
    Sama dostrzegam swoje podobienstwo do tesciowki i moze dlatego nie umiem jej zniesc :P

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktem jest to, że jeden dzień mnie nie było a już tyle do nadrobienia :)
    Powiem Wam,że obiecałam sobie, że nie będę smutna już nigdy...zwłaszcza jak się okaże, że z tego cyklu nic nie będzie. Niestety... trochę się podłamałam, bo temp mi spadła z 37* na 36,8* i nici z ciąży w tym cyklu...

Jeśli chodzi o zaręczyny, to nasze były...hmm... jawne :) ja wiedziałam, że mi się oświadczy, ale wyjechaliśmy do SPA na Słowacji na parę dni i nie wiedziałam kiedy to nastąpi. Po mimo, że wiedziałam, że to będzie na tym wyjeździe to byłam zaskoczona i mega szczęśliwa :) na tamtym wyjeździe nie wychodziliśmy z łózka...noo tylko na śniadanie ;)

Wasze zdjęcia są piękne, ja też jak się nie umaluję to mi piwa nie chcą w sklepie sprzedać :D z mężem mamy po 26 lat, tzn on jeszcze ma 25 bo w grudniu ma urodziny :)

Też mam chwilę, że siedzę i nie płaczę, ale łęzka jedna czy dwie mi uciekną, ale nie chce juz się smucić, bo czuję, że zycie i nasze małżeństwo nam ucieka między palcami :) ja też mam znajomą, jest młodsza o rok ode mnie a ma już dwójkę ;( i teraz wstawiła ich zdjęcie na fb...serce mi się ściska...znowu mam wrażenie, że przegapiłam swój moment na dziecko... czasami modlę się by ta moja mordęga dobiegła końca, bym nie musiała już cierpieć. Proszę o to, by zabrał mnie do mojego Aniołka, tak za nim tęsknię...
    Znowu jestem zła, że jedna zachodzi od razu a inne muszą się męczyć, poraniać, tracić dzieci...ja myślę, że Bóg mnie pokarał bezdzietnością za to, że jestem złym człowiekiem...ktos bardzo wymodlił to, żeby mnie spotkała krzywda...
    Zajrzę w weekend... nie przyniosę radosnych wieści, bo i tak @ przyjdzie, ale może trochę mi ten dołek przejdzie.
    Trzymajcie się kochane i nie tracicie nadziei, ja muszę trochę odejść od wszystkiego co związane jest z ciążą, dziećmi, moim Aniołkiem...ciąż patrzę na suwaczek ile miałby teraz tygodni....

gosia86, Maluszek lubią tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam szlaban na 3 tygodnie przytulanka zostalo jeszcze 9 dni
    Magic ja ci powiem ze ja jak w ciazy bylam to moje temperatura nigdy nie byla wyzsza niz 36.8 wiec sie nie stresuj bedzie co ma byc :*

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wracam do normalności przynajmniej w pracy już mam dosyć tego chorego systemu który tu funkcjonuje
    czuję się teraz zawieszona w czasie, to mój największy wróg, bo z dnia na dzień jestem coraz starsza s na dodatek muszę czekać ze staraniami
    no czuję jakbym stała przed ścianą i głową nawet jej nie przebiję

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic ja też czasem myśle, że Bóg mnie za coś pokarał, w końcu idealna nie jestem...ale kto jest. Myśle jednak, że to nie jest tak, przecież Bog jest dobry. Myśle, że to co nas spotkało ma inny cel...może po to, żebysmy bardziej doceniały życie, to co mamy i później były jeszcze lepszymi mamami :-)
    Wiesz, ja jestem dość nerwową osobą, bardzo łatwo jest mnie wyprowadzic z równowagi...praca, stresy itp....ale odkąd pojawił się mój synek, po przejściach, przy nim jestem lepszą osobą, tak to czuje.
    Będzie dobrze i nie trać nadziei tak jak Thalia napisała z temperatura jeszcze nic przesądzone:-)

Maluszek, gosia86 lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia86 wrote:
    Ja wracam do normalności przynajmniej w pracy już mam dosyć tego chorego systemu który tu funkcjonuje
    czuję się teraz zawieszona w czasie, to mój największy wróg, bo z dnia na dzień jestem coraz starsza s na dodatek muszę czekać ze staraniami
    no czuję jakbym stała przed ścianą i głową nawet jej nie przebiję

Oj Gosia ja też czuje, że trace życie w mojej robocie. Szkoda, że wczesniej nie wykonałam ruchu w celu zmiany pracy...a teraz nie pozostaje mi nic innego jak tkwic tam, z mysla o przyszłej ciązy (żeby spokojnie iść na zwolnienie a potem miec do czego wrocić)

gosia86 lubi tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardzo czesto myslalam, ze to zycie moje moze sie skonczyc...ze ja chce juz przytulic mojego Skarbeczka...codziennie przed snem mowie do Karinki ' dobranoc. Jeden dzien blizej do naszego spotkania' chlopak wczoraj uslyszal jak to szeptalam i wyzwal mnie, ze mam tak nie myslec. Mam dla kogo tutaj zyc, ze on mnie potrzebuje. Smutno mi ale ciraz czesciej na moje pytanie o dzidziusia jest prawie takiej samej mysli co ja...i to pomaga mi przetrwac dzien.,..bo ja pragne dziecka i cieszy mnie to, ze on rowniez zaczyna tak pragnac dzidziusia jak ja....

Dziewczyny nie wiem czy ogladalyscie ale polecam Wam obejrzec na tvn7 film 'nostalgia aniola'. Juz go ogladalam raz ale skoro leci w tv a ja nie mam co robic to bede ogladac...o 20:00 leci...

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula to piękne, że rozmawiasz z Karinką, ona na pewno Cie widzi i słyszy. I chce żebyś była szczęśliwa. Wszystko z czasem sie ułoży, widzisz Twój chłopak też już powoli zmienia nastawienie. Super :-)

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza ja czesto z naszym Aniolkiem rozmawiam...ostatnio mylismy autko i polerowalismy, bylam zmeczona bo szybko szybko i moj R powiedzial, ze mogloby padac i nagle zaczelo, no to on wyzywa ze za szybko, mialo padac pozniej, no to ja poprosilam Karinke zeby nie padalo no i fuks bo tak sie tez stalo. Jakos po chwili poczulam sie dziwnie i pomyslalam, ze moze nasz Aniolek placze. Mowilam pod noskiem, ze jesli jest jej smutno to ja przytulam ja... takie dni sa dla mnie najgorsze, bo wymyslam cos sobie, ze dzidzius moj cierpi a ja nie potrafie malenstwu pomoc....

Cos dzisiaj cisza na forum....a mi kazdy dzien ciagnie sie i ciagnie...jejku znowu reklamuja moj film...zebym nie zapomniala ze leci:(

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Malinka32 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic z tego co pamietam to w drugiej poronionej ciazy tez na poczatku w terminie @ mialam temp 36.8... wiec moze nic straconego?

9.01.2014 11tc
    15.05.2014 10tc
    Mam 5 dzieci
    3 przy sobie
    2 w niebie...
  • Malinka32 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PauLLa a film rzeczywiscie dobry ogladalam 2 razy:)

PauLLa lubi tę wiadomość

9.01.2014 11tc
    15.05.2014 10tc
    Mam 5 dzieci
    3 przy sobie
    2 w niebie...
  • eM Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba odzyskałam równowagę :) mam nadzieje że okres już dziś trochę odpuści i jutro opalę się trochę na solarium, bo mam karnacje tak białą że masakra :P

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
‹‹ 258 259 260 261 262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ