Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny strasznie gorąco,pomyłam połowę okien tam gdzie jeszcze słońca nie było,teraz czekam do popołudnia żeby z drugiej strony pomyć,w sumie wszystkich 13 Jakiś taki energiczny dzień dziś mimo upału-@ się zbliża i to dlatego.
Ja nie mam problemów z zaparciami,po kawce z mleczkiem rano mam posiedzenie
Aha u mnie w cieniu jest już 28 stopni -
ewelcia kochana siemię lniane jest super na takie problemy a przede wszystkim 2 l wody dziennie to podstawa nie jestem zbytnio zwolennikiem takich specyfików, bo wiesz Matra jak organizm przyzwyczai się do wspomagaczy to sam opada z sił. Ewelcia i jeszcze jedno....ruch! przynajmniej 30min dziennie, spacer, rower albo bieganie?
Co do poradzenia sobie ze stratą to ból będzie mniejszy, ale w pamięci nam to zostanie. Ale wiecie? Ja się cieszę, że mnie to spotkało. Jestem teraz silniejsza i wiem, że cokolwiek by się nie stało w moim życiu to nic mnie już nie złamie trzeba tą naszą tragedie wziąć jako swoją zaletę, że nie załamałyśmy się, że umiemy o tym mówić, każdemu.
Matra no gratulację!!!! ja już czułam, że życie jest piękne po egzaminach
gosia86 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
ja w swoich 100m mam tylko 5 ale są duuuże dwa pojedyńcze, dwa podwójne i jedno potrójne w tym balkonowe ale chcemy wymienić w salonie, garderobie i kuchni już na plastiki, bo jeszcze drewniane sąLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Moge sobie wyobrazic jak duzy musi byc dom w naszym przyszlym mieszkanku beda 4 okna ahhh no i drzwi balkonowe wiem, ze najgorzej jest jak okna sa od strony drogi, gdzie kurz i brud sa non stop tak jak w moim bylym pokoju. I lampa swiecaca z drogi do pokoju gdzie ja nienawidzilam swiatla...jak wampir w ciemnosciach lubilam spac
-
ewcia my mamy domek, ale taki dziwny na parterze o powierzchni 40m2 mamy garaż, nad garazem mam salon plus oddzielną kuchnię z tarasem nad wjazdem do garazu, z salonu mamy pokój około 20m2, w którym mamy 10m2 garderoby i mój slaonik do robienia paznocki i po schodkach na poddasze a tam dwie łazienki(17m2) i nasza sypilania również 17 m2. Taki wysoki mamy dom, bo doklejony jest to starego domu moich rodzicówLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ja powoli dorastam do tego, żeby o tym mówić.
A mycie okien to tam jeszcze pół biedy, gorzej z prasowaniem firan... a ja tez mam domek więc trochę tych firanek jest.Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]