X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Aniołkowe Mamy [*]
Odpowiedz

Aniołkowe Mamy [*]

Oceń ten wątek:
  • anet525 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakby nie było chodzi o gruba kase bo w tej ubezpieczali dostałabym 4 tysie a mąż drugie tyle dlatego nie odpuszcze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 10:39

mój Aniołek Julia 22.05.2014 (14 tc) spij spokojnie moja iskierko
    24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anet525 wrote:
    amy wiem dlatego napisałam takie odwołanie z mężem ze im w piety wejdzie. posłużyłam sie pewnymi paragrafami z rzecznika praw dziecka i wogóle że im podanie jębnełam ( sorki za wyrazenie) na 4 str for,atu A4 i napisałam ze jesli tego nie wypłacą to sprawę kieruję do sądu.
    I słusznie :) Też bym tak zrobiła :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja chyba umieram tak mnie brzuch boli ze szok

• anet525 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Thalia wrote:
    Dziewczyny ja chyba umieram tak mnie brzuch boli ze szok
    okres? moze nagrzej sobie brzuch wez tabletke i sie połóż.

24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha a ciekawe gdzie mam sie polozyc jak ja w pracy jestem no i czekam na ten pierwszy pz juz mnie to dobija bo nawet nie chodzi zeby sie starac tylko jest strasznie meczace

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde. Caly dzien nic w pracy nie robie a jak sie juz wzielam do roboty to braklo pradu. To jest dopiero znak, a nie jakies tam booooociaaany :P

eM lubi tę wiadomość

• anet525 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe to masz fajnie mozesz sie poobijac. ja juz nie wyrabiam w pracy. a tu jeszcze słabo piszecie bo zajęte jestescie a popołudniu jak wróce do domu znów będę musiała wyszystko nadrabiac:P

24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • Lemurek27 Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczyny :) wysyłam cieplutkie pozdrowienia i przekazuję dobrą energię :)
    anet525 wrote:
    Paulla no nie , nie mozesz dac sie tak traktowac wiem ze sie boisz byc sama ale nie widzisz tego ze on toba manipuluje i wykorzystuje swoja przewage??? nie jest twoją mamą by ci cos nakazywac albo stawiac warunki związek polega na partnerstwie i wzajemnym zrozumieniu jesli ty bedziesz skupiała sie tylko na tym, by go pod każdym względem zadowolic to nie bedziesz szczesliwa to kiedys wyjdzie , wierz mi bo byłam w takim związku 8 lat dokładnie ten typ faceta przed samym ślubem się ocknęłam i zerwalam zaręczyny i nie żałuje . dzis mam męża który choc czasem mnie wkurza to mnie rozumie nie ogranicza i nie nakazuje co i jak.

dokładnie wiem o czym piszesz, ja też zerwałam zaręczyny jak mój ukochany w gniewnie zaczął na de mną rękami wymachiwać i zdemolował pół mieszkania - był śliczny jak model, wszyscy mi go zazdrościli ale charakter miał wybuchowy... i nie wytrzymałam! teraz mam spokojnego męża może i nie model ale mnie kocha i wspiera! a poza tym w każdym związku są kryzysy i też po kilku awanturach spakowałam jego torby i dałam przed drzwi... ale nie poddał się stwierdził, że on z domu nie odejdzie bo nas kocha... i wszytko się jakoś ułożyło :)

Amy lubi tę wiadomość

n59ywn15odmbhilj.png
    zrz6j44jqmji5356.png
    07.04.2014r Antoś [*] Mój Aniołek :*
    Lemi27
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anet525 wrote:
    hehehe to masz fajnie mozesz sie poobijac. ja juz nie wyrabiam w pracy. a tu jeszcze słabo piszecie bo zajęte jestescie a popołudniu jak wróce do domu znów będę musiała wyszystko nadrabiac:P
    mogę ale czas się tak dłuży, że szok :) wole jak mam robotę po samą szyję :)

• anet525 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lemurek własnie miałam to samo przystojniak ale zazdrosny jak diabli lubił ustawiac mnie bo byłam soro młodsza dobrze ze sie w koncu obudziłam. moj tez przystojny nie jest wogóle nie jest w moim typie sam mnie pytał czemu zgodziłam sie za niego wyjsc bo wie ze on nie jest królewiczem z bajki ale dla mnie poza wyglądem liczy się cos jeszcze za to go pokochałam.

Lemurek27, Joanna0071 lubią tę wiadomość

24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • Lemurek27 Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy widzę, że znów podłamka Cię złapała - przykro mi ale nie poddawaj się Kobieto dasz radę - każda z nas to przechodzi uwierz mi jeszcze będą dobre dni :)

Amy lubi tę wiadomość

n59ywn15odmbhilj.png
    zrz6j44jqmji5356.png
    Lemi27
  • Lemurek27 Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do firm ubezpieczeniowych to sama kiedyś w jednej pracowałam ... ale jak się zorientowałam, że żeby zarobić to na każdym koku muszę czegoś do końca nie wyjaśniać albo właśnie oszukiwać jakąś rodzinę w tragedii - nie wytrzymałam i się zwolniłam... (przy mnie wmawiano kobiecie jadącej za granicę z czwórką dzieci, że będzie tak ubezpieczona od wszystkiego, że mucha nie siada!! w tym, że polisa działała tylko na terenie RP i poza granicami odszkodowanie się nie należało) oczywiście - przekonałam ją, żeby tego nie podpisywała i zdecydowałam się odejść... szala się przechyliła...

n59ywn15odmbhilj.png
    zrz6j44jqmji5356.png
    Lemi27
  • anet525 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy spójrz na mnie- ja staram sie trzymac w kupie ale tez płacze mam złe dni czasem wszystko mnie drazni i mam pretensje do całego świata za to ze mi moją iskierkę odebrano nie rozumiem tego. córka ciągle mnie pyta czemu bog zabrał jej siostzryczke po co mu kojny aniołek jak ma ich dużo wiesz jak serce mi sie kraje????? czasem czuje sie bezilna ale musze się trzymać bo tak to strace prace i rodzina mi sie rozpadnie. w dodatku wierze że jak sie tylko z tego ogarne znów będę miała kolejną fasolkę pod sercem i będę szczęśliwa matka 3 dzieci.

24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • Lemurek27 Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ps. mogłabym mi któraś przypomnieć jak się dziewczyny tutaj nazywają ??? chętnie bym Was na fb do grona znajomych zaprosiła :)

n59ywn15odmbhilj.png
    zrz6j44jqmji5356.png
    Lemi27
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lemurek27 wrote:
    Amy widzę, że znów podłamka Cię złapała - przykro mi ale nie poddawaj się Kobieto dasz radę - każda z nas to przechodzi uwierz mi jeszcze będą dobre dni :)
    ja się jeszcze pincet razy załamie ;) przygotujcie się ;)

Lemurek27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anet525 wrote:
    Amy spójrz na mnie- ja staram sie trzymac w kupie ale tez płacze mam złe dni czasem wszystko mnie drazni i mam pretensje do całego świata za to ze mi moją iskierkę odebrano nie rozumiem tego. córka ciągle mnie pyta czemu bog zabrał jej siostzryczke po co mu kojny aniołek jak ma ich dużo wiesz jak serce mi sie kraje????? czasem czuje sie bezilna ale musze się trzymać bo tak to strace prace i rodzina mi sie rozpadnie. w dodatku wierze że jak sie tylko z tego ogarne znów będę miała kolejną fasolkę pod sercem i będę szczęśliwa matka 3 dzieci.

Ja w głębi serca wierzę, że też się uda, to mój pierwszy cykl starań, nie mogłam zareagować inaczej, poza tym był dzień ojca, a ja nie noszę już w sobie dziecka, które chciałam nam dać..wszystko się nałożyło. Za chwilę się podniosę, po prostu ten tydzień mnie wykończył i okres mnei załamał...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do bocianow to wam powiem ze za nim wiedzialam ze jestem w ciazy te ostatnie trzy to za kazdym razem widzialam bociana i okazywalo sie ze jestem w ciazy

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Thalia wrote:
    A co do bocianow to wam powiem ze za nim wiedzialam ze jestem w ciazy te ostatnie trzy to za kazdym razem widzialam bociana i okazywalo sie ze jestem w ciazy
    nad nami wczoraj 3 przeleciały no ale okres już jest ;) więc nie wierzę :P

• Lemurek27 Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Thalia możesz mi przesłać link na forum na fb?? bo mi nie chce wejść :(

n59ywn15odmbhilj.png
    zrz6j44jqmji5356.png
    Lemi27
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.facebook.com/groups/220245514852203/?fref=ts

‹‹ 435 436 437 438 439 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ