Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinka chyba też się zarejestruję na tej stronie
a długo zajęło Ci zbieranie punktów na tę deskę?
Ja dziś tylko zrobiłam obiad i uprałam ręczniki, w sumie więcej nie ma do robotyA przed chwilą kupiłam sobie cyckonosze za pół ceny w tesco
Jak widzę promocję to nie umiem się powstrzymać
Lemurek pokaż kieckę!
-
Nie, co tydzien sa wyzwania opierajace sie na wiedzy o produktach philipsa i saeco.. trzeba poczytac i rozwiazywac quizy, udostepniac na fb linki i zbiera sie punkty.. 1 pkt to 1 zl... potem sa w okreslone dni sa aukcje na ktorych za produkty placisz zgromadzonymi punktami... oczywiscie kto pierwszy ten lepszy...
gosia86 lubi tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Czarna chętnie bym pokazała kieckę ale nie bardzo wiem jak się tu zdjęcia wkleja chyba przez jakiś program a ja hmm... mocno średnia w tym jestem ;/
Malinka widzę, że zaszczepiłaś jakiś nowy trend na zbieranie punktów ale to spoko pomysłWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 18:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLemurek27 wrote:Czarna chętnie bym pokazała kieckę ale nie bardzo wiem jak się tu zdjęcia wkleja chyba przez jakiś program a ja hmm... mocno średnia w tym jestem ;/
Malinka widzę, że zaszczepiłaś jakiś nowy trend na zbieranie punktów ale to spoko pomysł
o jak tez nie wiem jak sie wrzuca zdjecia..zaraz to obczaje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny