Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
To zależy jakie masz z nią relacje. Ja za swoją szwagierką ani trochę bym nie płakała, mogę jej nie widzieć do końca życia i będę skakać z radości
gosia86, Malinka32 lubią tę wiadomość
-
Malinka ona powinna zadzwonić, to ona tu przyjechała. Z moją szwagierką jest tak samo, nigdy nie zadzwoni że przyjeżdża, a ja uważam że nie ja powinnam dzwonić tylko ona.
Malinka32 lubi tę wiadomość
-
Hmm relacje sa takie ze dzwoni jak cos potrzebuje ode mnie.. zawsze jak dzwonila ze jest w Pl to zapraszalam... ale jak przyjechala i sie nawet nie odzywa, ze jest... czekalam.na tel.. nie doczekalam sie... jakby to byl moj brat i by przyjechal do rodzicow i sie nie odezwal ze jest to normalnie skopalabym mu dupe...
ale to moj brat, a nie rodzina meza... kiedys Wam pisalam ze oni sa dziwni... ale ze szwagierka nigdy zadnych scysji nie mialam.. dlatego jestem zdziwiona, ze sie nie odezwala..
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Chyba przestanę lubić weekendy
zawsze dopada mnie tęsknota za dzieckiem tym utraconym ;( wynajduję milion zajęć, sprzątam od rana
przynajmniej taka poprawa że coś jeszcze mi się chce robić bo na początku to miałam tak że nawet nic robić mi się nie chciało -
Goska a weekendy masz wolne? Pewnie masz za duzo czasu na myslenie;) stad zle samopoczucie... dam Ci zadanie o ile nie uczestniczysz... wklep ambasadorinnowacji.pl zarejestruj sie i rob wyzwania i zbieraj punktu... mozna wygrac fajne nagrody9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Jakbys miezzkala blizej podrzucilabym Ci na weekend moje dzieciaki
nie mialabys czasu po dupie sie podrapac... a co dopiero mowic o mysleniu... sprzatania kupe... takiego na biezaco... gotowania prania... nudzic sie nie bedziesz
Lemurek27 lubi tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Malinka z rodziną to się na zdjęciu tylko dobrze wychodzi
mój P ma czworo rodzeństwa on jest środkowy
ma 3braci i siostrę wszyscy (prawie) pochajtani, dwóch braci ma spoko żony i w sumie się dogadujemy, młodszy brat jest kawalerem choć ma już 32ata!!! ale jest na prawdę w porządku
za to siostra najmłodsza (ma 31lat) to istna masakra - kuźwa diva ze wsiiiiiiiii!!! aż jej słoma z butów wystaje -jak dla mnie to ja z nią nie chwiałabym mieś nic do czynienia! ale niestety mój P jest chrzestnym jej 5letniego syna więc kapucha, trzeba się do niej uśmiechać i jakoś życie toczyć, a co do mojej siostry to jakoś się dogadujemy za to szwagier.... Boże już drugi rok nie gada z moim P!!! nawet sobie cześć nie podaję a mieszkamy razem!!!!!!!! a obraził się na mojego męża o to, że wziął z garażu jakaś piłę do cięcia bez jego zgody!!! w tym, że mój maż to akurat nie jest u siebie tylko u mnie, więc zapytał mojej mamy i ona mu kazała a się okazało, ze to piłą mojego szwagra była awantura i obraził się śmiertelnie i skończyła się szwagierska przyjaźń...
więc ja też bym nie dzwoniła bo skąd masz wiedzieć czy już przyjechała do PL czy nieMalinka32 lubi tę wiadomość
-
gosiu Malinka ma racje wolny weekend spowodował, że myślenie masz nastawione na inne obroty... sprzątanie też pomaga ale ja tam się dziś na zakupy z mamą i Olim wybrałam pomogło jak diabli bo zakupiłam śliczną sukienkę na wesele i aż pękam z dumy
Malinka32 lubi tę wiadomość
-
a wstałam dziś dwiema lewymi nogami!!! jakbym miała jeszcze jedną to też by to pewnie lewa była !!! humor masakra ale jak już się nastawiłam w samochodzie na jazdę uspokoiłam się przestałam myśleć o dzieciach, rodzinie i innych takich tam kłopotach!!! a zakupy mogłabym codziennie - tak mi to sprawia frajdę
Malinka rodzina jest zawsze dobra do czasu np. podziału spadku jak było w przypadku mojego P, teściu chciał podzielić równo żeby każdy coś po mamie dostała ale oczywiście tylko siostra P się nie zgodziła zażądała spłaty od wszystkich po kilka czy kilkanaście tysięcy zł!!!! bo ona chce gotówkę a nie dom czy pola!!! więc hehehhehe to jest dopiero temat rzeka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja dzis wolne mam wstalam po 10 bo po drugiej zmianie nie umiem isc wczesniej spac jak po 1 w nocy. A po sniadaniu sprzatanie pranie mycie okien akurat na dzis zaplanowalam. Potem jade na zakupy i tyle z wekendu bo jutro ide na rano do pracy wiec o 4:30 pobudka ehh ale wieczorkiem jakis film przy piwku obejrze. Milego weekendu dziewczynki :*maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306