Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzarnaa94 wrote:A takie zwyczajne placki z mąki i mleka. Zjadłam 2 z dżemem i bitą śmietana aż mnie mdli teraz, ble
Amy teraz nawet w środku ćwiczyć mi się nie chceseks jest dobrym antybiotykiem. Mnie zawsze uleczy
-
Czesc dziewczyny:-) na piekne i dlugie rzesy polecam Revitalash,sprawdzilam osobiscie i z rezultatow bylam bardzo zadowolona:-) tylko moje drogie nie wolno go uzywac podczas ciazy;-). Czarna,przytulam mocno :-*u mnie czesto miewaja raz lepsze a raz gorsze chwile.Czesto wracaja wspomnienia i nachodza mnie mysli,co by bylo gdyby...musimy myslec pozytywnie,ze wszystko sie ulozy.Pamietaj moja droga,ze Twoj Aniolek siedzi sobie na chmurce i patrzy na swoja mamusie i jest mu przykro jak sie smuci,dlatego prosze usmiechnij sie:-***zobaczysz,ze wszystko bedzie dobrzeCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
A ja wlasnie sie pakuje jutro jedziemy na urlop do Polski z jednej strony sie ciesze a z drugiej boje;-( jakos przezyje.Mam teraz dni plodne(sluz plodny i pobolewanie)niestety ten cykl bedzie stracony,poklocilismy sie z T i nici z przytulanka;-(Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Boje sie ,ze bede musiala stanc z bliskimi twarza w twarz i zaczna sie pytania,nie chce przez to przechodzic znowu, boje sie wspomnien:-( nie umiem mowic o poronieniu bliskim.W rodzinie mojego meza urodzilo sie dziecko,a dokladnie meza bratu,jedziemy do tesciow bedziemy tam ok 2tyg, i codziennie bede musiala ogladac tego malego...ktorego mama tyle przykrosci mi sprawila jak bylam w ciazy... Najchetniej zostalabym tutaj w Norwegii i schowala sie przed calym swiatem;-(Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Nie mozesz tak myslec czarna,w zyciu raz z gorki raz pod gorke! Masz wspanialego mezczyzne,rodzine,bliskich i nas ovukolezanek,dla tych wszystkich osob jestes kims waznym:-*
Lemurek27, gosia86 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Kitaj nie załamuj się tym wyjazdem - wiem, że to będzie trudne ale weź się w garść i pokaż tej kobiecie, że dajesz radę
widok małego dziecka to teraz straszne ale jak mi to ciągle mówią: "poprzytulasz i może się przyklei"
a może w Polsce się uda bo tu takie "świeże" powietrze
trzymam kciuki dasz radę
nie smutaj się
gosia86, MartaAlvi, Kitaja lubią tę wiadomość
-
ewcia witaj
to nie do opisaniatemat rzeka
każda przeżywa w inne dni oczywiście chwile załamki i radości... wczoraj temat ciuchów (totalne zbaczenie z trudnych tematów), oczywiście badania u gina i tabletki dla naszych mężczyzn
rano miałyśmy śmiechawę z Amy poczytaj to padnieszze 3 str do tyłu a teraz jakoś tak się smutaśno zrobiło
a co u Ciebie???
Amy, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kitaja zobaczysz ze wyjazd będzie udany, zawsze tak jest jak się gdzieś nie chce jechać
jak pisze Lemurek może bobas się "przyklei"
Czarna każda z nas miewa gorsze dni, jutro będzie lepiej,
ja zauważyłam u siebie że wraz z weekendem dopada mnie gorszy nastrój i powracają wspomnienia, analizy co mogłam zrobić inaczej, a przecież wiem że to nic nie zmieni
dzisiaj szwagier znów dał mi porcję niusów o naszym znajomym który ma zostać tatusiem a nie koniecznie tego chce, no cóż można wymagać od faceta, nie rozumie co czuję, choć powinien bo moja siostra też straciła pierwsze dziecko
wogule to szwagier stwierdzil że to u nas genetyczne bo mama poroniła siostra i ja, ot takie gadanie
ale z drugiej strony jestem mu wdzieczna że porusza ten temat, bo do teściów moich mam żal że dla nich nic się nie wydarzyło i nie ma tematu -
Amy wrote:To zostaje ci czekolada albo wino
Wino wychlałam wczoraj, ale chyba sobie kupię bo B na noc do pracy i sama zostanę.
Ktoś chętny się ze mną alkoholizować wieczorem ?Marlena, Lemurek27 lubią tę wiadomość