Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarlena wrote:Też mam taką nadzieję choć tak sobie myślę że mimo iż nie przerywamy w tym miesiącu starań to nie pogniewałabym się gdyby w tym miesiącu się nie udało. Mimo iz lekarz powiedział mi że spokojnie mogę iść na pielgrzymkę w ciąży to chyba jednak bym się bała.
-
Drożdże maja dużo witamin z grupy B, wiec mimo ze obrzydliwe to zdrowe
ale nie wiem czy bym sie zdecydowała bo potwornie boje sie wymiotów!! A na piękne rzęsy polecam krople na jaskrę (tylko trzeba mieć kogoś chorego bo na receptę) i doslownie dwie kropelki do tuszu do rzęs
[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
[*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
[*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip -
na włosy nie wiele co mi pomaga rosną szybko ale sporo tez wypada, na paznokcie stosuje odzywke eveline diamentowa. polecam paznokcie sie błyszczą szybko rosną nie pękają. ale trzeba sie dostosowac do tego jaks się ją stosuje. jedyny minus- jak przestaje używac zaczynają sie lamac. ale wole ją stosowac bo paznkocie są lśniące przy niej
-
Ale mam dzisiaj podły humor
Jestem zła... Na swoje życie, które nie ma najmniejszego sensu.
No cóż, musiałam kupić sobie torebkę na pocieszenie i mężowi perfumy. Trochę pomogło, ale pewnie na chwilę. Idę robić placki. -
nick nieaktualnyCzarnaa94 wrote:Ale mam dzisiaj podły humor
Jestem zła... Na swoje życie, które nie ma najmniejszego sensu.
No cóż, musiałam kupić sobie torebkę na pocieszenie i mężowi perfumy. Trochę pomogło, ale pewnie na chwilę. Idę robić placki.
No i dobrze że zaszalałaśtylko po tych plackach nie zapomnij ćwiczyć! W ŚRODKU!
gosia86, Czarnaa94, Lemurek27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jutro jadę w góry na jeden dzien:D dobrze ze w pracy mam chłodno...bo upały są strasznie męczące:/[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
[*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
[*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip