Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej i ja sie melduje po nieobecnosci siedze przy piffku ale zaraz mykam bo muusze niestety znow juutro do pracy eh oby sie udalo zaciazyc narazie @dalej brak pobolewa mnie podbrzuusze mam takie uczucie ze jestem caly czas mokra no i cyce troche swedza zobaczymy co z tego bedzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny nawet nie wiecie jak milo ze odpisalyscie , to prawda co mowia z tymi natrojami po poronioeniu ja tez mialam przed ludzmi bylam taaaaka silna, pamietam jak musialam czekac 5 dni na zabieg bo bylo tyle dziewczyn plus bank holiday a mnie tylko w glowie brzmialay slowa moje zeby jak najszybcie ,,to,, ze mnie wyciagneli, wcale tak nie myslalam po po zabiegu to beczalam ze mi zabrali. czasem takie rzeczy cisnal sie do glowy ze czlowiek sam by sie o to niepodejrzewal. powodzenia wam wszystkim zycze
sobie zreszta tez .milego wieczoru .
Amy, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Ja mam dzis Leszka... zwanego Lechem... wiec juz lepiej...
mecze buu.. juz nie moge , jakas komedia romantyczna by sie zdala... swoja droga mam do Was pytanie... 1.5 miesiaca temu przyjechala do Polski szwagierka z dziecmi... do tesciow... i nawet nie zadzwonila, ze jest i chce sie spotkac... w niedziele wyjezdza.. czy powinnam byla pierwsza zadzwonic czy to ona powinna?
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie...