Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam zaplanowaną @ na 16.09. Mam jednak nadzieję, że spotkam się z nią za rok poza tym nie w każdym cyklu mam aż tak dokuczliwe bóle owulacyjne. Tamten cykl też czułam ale ledwo co..... nie wiem co się teraz porobiło.
Jest u Ciebie w tym cyklu szansa na dzidzi?llallka lubi tę wiadomość
Ruda1985
08.04.2011 moje największe szczęścia. Bliźniaki - chłopcy
[*] 15.06.2016 Mój Aniołek - córeczka Alicja 18tc -
Nikła Ale już się umówiłam do kliniki i jak dobrze pójdzie to może już w październiku podejdziemy do drugiego in vitro. Gdzieś tam jeszcze trochę się łudzę, ale staram się być realistką. Będę trzymać kciuki, żeby Twoja @ pojawiła się za rok
ruda1985 lubi tę wiadomość
-
Witajcie.
Jestem mamą 3 letniej dziewczynki. Mam 24 lata. Do wczoraj byłam w ciąży. We wtorek miałam badania prenatalne 1 trymestru i okazało się, że dzidzio nie żyje, brak akcji serca. To był 13 tc, miało około 5 cm. Graviditas obsoleta. Krwawienia brak. Żadnego bólu oprócz tego w sercu. Rano kazali mi się zgłosić do szpitala. USG przed zabiegiem pokazało tylko rozszarpane szczątki dziecka po całej macicy. Nie życzę tego widoku najgorszemu wrogowi. Zabieg był w narkozie. Podany antybiotyk dożylnie i środki przeciwbólowe. Ale to nie ważne.
To takie suche fakty o nas.
Dodam, że mam wspaniałego męża, który jest ze mną cały czas ale też bardzo cierpi. Staraliśmy się o to dziecko i bardzo je już kochalismy. Chciałabym być też dla niego wsparciem.
Chyba nie muszę dodawać jak się czujemy. Wciąż staramy się z tym pogodzić i znaleźć siłę ale nie umiemy...
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry bardzo mi przykro doskonale rozumiem co czujesz życzę aby po burzy znów zaświeciło słońce. Najważniejsze, że masz wsparcie męża. Wiem dobrze jak to dużo dajeRuda1985
08.04.2011 moje największe szczęścia. Bliźniaki - chłopcy
[*] 15.06.2016 Mój Aniołek - córeczka Alicja 18tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, ja rowniez jestem z watku marcowe mamy, do wczoraj taka mialam byc. Usg wczoraj rano, mialo byc prenatalne ale ciaza obumarla ok 11tyg teraz jest 13tydz. Czekam na zabieg mam miec dopiero w sobote. Kupe czasu takie czekanie strasznie sie dluzy juz bym chciala byc po tym szpitalu i cierpiec sobie w domu.
-
nick nieaktualnyMadera2000 wrote:Hej dziewczyny, ja rowniez jestem z watku marcowe mamy, do wczoraj taka mialam byc. Usg wczoraj rano, mialo byc prenatalne ale ciaza obumarla ok 11tyg teraz jest 13tydz. Czekam na zabieg mam miec dopiero w sobote. Kupe czasu takie czekanie strasznie sie dluzy juz bym chciala byc po tym szpitalu i cierpiec sobie w domu.
Sporo marcówek odpadło -
Madera to jakiś żart... bardzo głupi żart... dokładnie taki sam koszmar przeżywamy z mężem od wtorku... na prenatalnych martwy płód... wczoraj miałam zabieg...
Kochana doskonale wiem co czujesz, jestem z Tobą
Nie umiem znaleźć słów
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Kurcze u nas juz drugi raz pod rzad rok temu to samo tylko w 15tc zabieg sierpien. Teraz nie ma bata -diagnostyka. Wtedy zrobilam badania ale po pierwszym nie bardzo mi chcieli dac a bylam u 2 roznych lekarzy. Zaluje ze wtedy nie zbadalam zakrzepicy i nie badalam tarczycy dokladniej (tylko tsh). Ehh...no nic musimy byc silne dla naszych kochanych 3 latkow. Przynajmniej nie musialas czekac tak dlugo na ten zabieg ja juz bym chciala byc po a dopiero w sobote...
-
_Abby_ wrote:Wiem mi też się te moje 2 tygodnie ciągnęły
Sporo marcówek odpadło
Ja wiem dopiero od srody jak bylam w 11tyg na wizycie to jeszcze bylo ok to musialo sie stac kilka dni po dokladnie jak ostatnim razem. Zastanawiaja mnie 2 rzeczy. Przez caly okres kiedy bylam w ciazy mialam problemy z jelitami wzdecia gazy czasem az mnie skrecalo jak zjadlam cos innego niz chleb serek szynke i pomidora. Do tego stopnia ze balam sie cokolwiek jesc zeby potem nie cierpiec bo jak boli brzuch to wiadomo schiza czy na pewno jelita. Do tego bylo mi zimno caly ten czas bylo 30st a ja w swetrze. Wlasnie kolo tego 11tyg objawy zaczely ustepowac lacznie ze zmeczeniem ale myslalam ze konczy sie pierwszy trymestr to wreszcie bedzie lepiej. Od tygodnia zero problemow z jelitami. Doswiadczone dziewczyny myslicie ze to mozna laczyc z jakimis nieprawidlosciami tarczycy czy krzepliwosci czy to byly normalne objawy ciazy? -
Cherry_Blossom wrote:Jesteś chociaż w domu?