Bezsenność po poronieniu....
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cocosowa wrote:Renia7910 wrote:Dostałam tabletki antydepresyjne.
Wczoraj wrocilam od psychiatry. dostałam środki antydepresyjne oraz nasenne. Po antydepresantach zasnełam szybciutko, nawet nie musiałam brać środków nasennych. Daj Boże aby dziś było tak samoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 09:26
Starania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc -
nick nieaktualnyCocosowa strasznie współczuję, tego, że tak cię długo trzymali i wogóle, bo wiem że takie czekanie to straszne przezycie, mimo ze ja tylko tydzien czekalam czy nastąpi samoistne a pozniej była decyzja o zabiegu, skierowanie, badania dodatkowe itp...
U mnie następuje chyba przełom, bo przedwczoraj przespalam się popołudniu, a wczoraj krótko po północy zasnęłam i spałam jak kamień... Jakby nie fakt, że jechałam męża do pracy zawieźć rano bo potrzebuję auto to pewnie jeszcze bym długo spała bo wcale nie mialam ochoty wstawać...
Myślę, że u mnie spowodowane było to wczorajszymi super wieściami, bo beta spadła, dostałam zielone swiatło do działań jak tylko pojawi się pierwsza @ więc strach i negatywne emocje opadły a nowe nadzieje łagodzą ból w sercu... -
To super.Ja narazie wstrzymuje się ze wszystkim.napewno mój musi poprawić parametry nasienia bo to jest prawdopodobnie przyczyną poronienia. Musze psychicznie dojsc do siebie.Katastrofa jest brak snu. Chodzisz jak duch, a momentami zapomniałam podstawowych słówStarania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc -
Dziewczyny jeśli macie problem z poważną bezsennścią idźcie do psychologa/psychiatry.. Ja się tak męczyłam 2miesiące, byłam wrakiem człowieka, całe noce snułam się po mieszkaniu. Dopiero po 2 miesiącach babcia zabrała mnie do psychiatry.. Okazało się że po takim zdarzeniu często choruje się na Zaburzenia Depresyjno-nerwicowe. Dostałam leki na zasypianie i po miesiącu już miałam spokój i mogłam odłożyć tabletki
-
marysiaanna2609 wrote:Dziewczyny jeśli macie problem z poważną bezsennścią idźcie do psychologa/psychiatry.. Ja się tak męczyłam 2miesiące, byłam wrakiem człowieka, całe noce snułam się po mieszkaniu. Dopiero po 2 miesiącach babcia zabrała mnie do psychiatry.. Okazało się że po takim zdarzeniu często choruje się na Zaburzenia Depresyjno-nerwicowe. Dostałam leki na zasypianie i po miesiącu już miałam spokój i mogłam odłożyć tabletki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 12:58
Starania od 06.2014
28.07.2015 *11tc -