Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My w I trymestrze nie chodziliśmy na imprezy ale nie z powodu zagrożenia ale ja się po prostu nie nadawałam. Do tej pory nie mogę dlugo stać, wszędzie muszę miec miejsce siedzące. Możesz pojechać i posiedziec ile dasz radę, potem najwyżej pojedziesz do rodziców czy dziadków sie położyć
PrimaSort lubi tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się nie kryłam z ciąża. To zabobon a co na sie wydarzyć i tak się wydarzy.. nie boj się prawdy, Ty i maluch /maluchy jesteście najważniejsi, na cala resztę miej wyrąbane! Buźka, dobranoc ;*
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Będzie dobrze, może faktycznie to bliźniaki:)
06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.- 3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
Napiszę krótko... nie złośliwie, raczej ku uspokojeniu emocji... moja beta po 48h wzrosła z 168 do 1056... po dwóch dniach poroniłam...
To była 2 ciąża na 4 poronione... Przyrost bety niestety nie świadczy o utrzymaniu ciąży... tym bardziej o bliźniakach.
Sorry dziewczyny ale zejdźcie na ziemię...
-
Crisperss, każda z nas na tym wątku zna takie fakty. Ja miałam nie tylko piękny przyrost bety, ale i widziałam serduszko na USG. I co? I skończyło się jak u Ciebie. Ale nie o to tu chodzi. Trzymamy tu za siebie nawzajem kciuki za każdy drobny krok w stronę szczęśliwego rozwiązania. Najpierw za dwie kreski, potem za betę, potem za pęcherzyk, za serduszko, za prenatalne, za ruchy... Do sprowadzenia na ziemię wystarczy strach który nam na co dzień towarzyszy w głowie. To wątek o tym, jak sobie z tym strachem radzić. Naprawdę uważasz, że to dobre miejsce by przestraszoną dziewczynę w ciąży "sprowadzać na ziemię"?
Martynka30, Tulisia, Mysia 15 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015