Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Witajcie dziewczyny
czytam Was od poczatku watku i wspieram kazda z Was najmocniej jak potrafie
jestem w ciazy i strasznie sie boje tego czy ten kolejny raz bedzie Tym szczególnym dla nas razem!!!!!
Ta ciaza jest dla nas wielkim zaskoczeniem bo byłam na monitoringu i nie było wg ginekologa owulacji a tutak szok. Zrobiłam sobie test z allegro aby go sprawdzic bo kiedys kupiłam kilka i pokazywały rózne dziwnosci a tutaj piekne 2 kreski i do tego w 22 dc szybko poszłam do apteki a tam jeszcze piekniejsze kreski.
Jestem juz po 3 testach co kilka dni bety nie robie chyba,ze ginekolog zaleci za bardzo mnie ona stresuje a wiecej stresu nie jest mi na tym etapie potrzebne !!!
Biore mnóstwo leków na wsparcie tej ciazy i czekam na wizyte na która najchetniej nie piszłabym ze strachu hyhy naprawde najlepiej przez cała ciaze nie szłabym aby tylko nie usłyszec tych strasznych słów co we wczesniejszych ciazach.
Wiem jednak,ze mnie ona czeka i musze sie na nia przygotowac !!!
Ovu przeniosło mi pamietnik i wykres na fioletowa strone i tam tez pisze ale na watkach nie udzielam sie i za bardzo nie chce bo to mnie potem jeszcze bardziej stresuje.
Mam nadzieje,ze moge tutaj zagoscic ???!!! -
nick nieaktualnyDziekuje za miłe przywitanie
Prima współczuje mdłosci ale z drugiej strony przepraszam wybacz ale super,ze je masz hyhy ponoc oznaczają,ze ciaza super sie rozwija chociaz nie wiadomo jak to jest bo przeciez wiele ciaz jest bez żadnych objawów i jest super. Ale Ty sie ciesz!!!!
ja podlaczam sie bo ja juz mam je od kilku dni ble ( lekarz podejrzewa u mnie wczesniejsza ciaze z poprzedniego cyklu a wizyta za tydzien)
Madzia 90 jak sie czujesz lepiej troche?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 21:04
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki!
Ale numer. W sumie od wczoraj wiem, że coś się w moim brzuszku kroi a jakieś takie dziwne objawy mam, że szok.
Wczoraj w pracy co chwila byłam glodna- kręciłam się po kuchni i szukałam co by tu skubnąć... No i cały dzień byłam taka śpiąca... Już 20:50 leżała w łóżku i w połowie modlitwy zasnelam!! jak to wszystko siedzi w głowie -
Żaniayarn wrote:Hej kobietki!
Ale numer. W sumie od wczoraj wiem, że coś się w moim brzuszku kroi a jakieś takie dziwne objawy mam, że szok.
Wczoraj w pracy co chwila byłam glodna- kręciłam się po kuchni i szukałam co by tu skubnąć... No i cały dzień byłam taka śpiąca... Już 20:50 leżała w łóżku i w połowie modlitwy zasnelam!! jak to wszystko siedzi w głowie
Tez mi się to zdarzało na poczatku ciąży, ze zasypiałam
Ja juz od 6 nie śpię, ciagle sie boje, ze ból wróci a maz niedługo wychodzi do pracy i będzie dopiero wieczorem.
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻaniayarn wrote:Hej kobietki!
Wczoraj w pracy co chwila byłam glodna- kręciłam się po kuchni i szukałam co by tu skubnąć... No i cały dzień byłam taka śpiąca... Już 20:50 leżała w łóżku i w połowie modlitwy zasnelam!! jak to wszystko siedzi w głowie
Dla sponojności powtórz betę po 48 godzinach. Będziesz już miała na wizycie jakieś wyniki
Trzymamy kcikuki -
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:No widzisz, a mi się dziwiłaś, że się przejęłam planieniem... A Ty bez powodu już przeżywasz oj... Oj...
Jakbyś była na moim miejscu to dopiero byś się bała :-* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziś 37 dzień mojego cyklu. 6 tydzień. Dzisiaj 5 tygodni i 1 dzień. W pierwszej ciąży plamienia miałam od 8 tygodnia. Plamiłam po kilka dni przez miesiąc. Później okazało się, że mam niedoczynność tarczycy i wyskoczyła mi ogromna opryszczka na czole. Nigdy nie miałam w takim miejscu opryszczki chociaż borykam się z opryszczką od dziecka (ale taką na ustach).
Później poroniłam w 12 tygodniu - ciąża obumarła.
Jedni za przyczynę poronienia uznali opryszczkę a inni chorobę tarczycy. A plamienie skąd? Nikt na to pytanie nie potrafił mi odpowiedzieć