Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
PrimaSort wrote:Dzisiaj trochę byłam na nogach i przed chwilą poczułam, że coś mi mokro w majtkach a tu dwie spore plamki beżowe. Wzięłam papier aby sprawdzić i a tam śluz wodnisty podbarwiony na lekko różowo...
dopiero jak będzie rzeczywiście czerwone do zapylaj na IP !! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Ty byś się nie przejmowała?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 17:16
-
PrimaSort wrote:Ile jesteś dni po owulacji i ile po terminie @?
według moich odczuć (bólu jajnika i spadku i skoku temperatury) 22dpo
według ovf 12 lub 8... bądź tu człowieku mądry
a co do terminu @ to tak jak już mówiłam wcześniej, nie wiem, bo zawsze miałam nieregularne cykle + brałam dupka.
ostatnią @ miałam 26 września.
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Eh... położyłam się i leżę. Na co mi było łażenie dzisiaj
najlepiej weź się za jakąś książkę, żeby nie myśleć! Ściskam mocno!!! :**PrimaSort lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja dostałam bóli. Bylam u ginekologa, wszystko okej. Dla własnego spokoju kazał jechac do szpitala. Jedziemy najpierw na usg do przychodni.
Trzymajcie kciuki za naszego maluszka...
Umieram ze strachu.PrimaSort lubi tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualnyMadzik90 wrote:Dziewczyny ja dostałam bóli. Bylam u ginekologa, wszystko okej. Dla własnego spokoju kazał jechac do szpitala. Jedziemy najpierw na usg do przychodni.
Umieram ze strachu.
Daj znać jak coś się dowiesz -
nick nieaktualny
-
Madzik90 wrote:Dziewczyny ja dostałam bóli. Bylam u ginekologa, wszystko okej. Dla własnego spokoju kazał jechac do szpitala. Jedziemy najpierw na usg do przychodni.
Umieram ze strachu.PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrima wiem ze sie bardzo boisz !!! ja teżcjak zauważyłąm slus brązowy to mi nogi podcieło !!! wziełam większą dawkę lutki i poszłam leżec i rano już nie było śladu!!!!
Do dziś sprawdzam papier toaletowy !!!
Madzik a zażywasz magnez ? bo mi pomaga! mniej mnie pobolewa brzuch !! czasem nospe wezme -
nick nieaktualnykatarzyna_d wrote:Prima wiem ze sie bardzo boisz !!! ja teżcjak zauważyłąm slus brązowy to mi nogi podcieło !!! wziełam większą dawkę lutki i poszłam leżec i rano już nie było śladu!!!!
Do dziś sprawdzam papier toaletowy !!!
Madzik a zażywasz magnez ? bo mi pomaga! mniej mnie pobolewa brzuch !! czasem nospe wezme
Leżę. Zaaplikowałam sobie luteinę. -
nick nieaktualny
-
Jestem juz w domu. Lekarz, który robił USG nie zauważył potrzeby hospitalizacji. Mam brać nospę 3x2, rozkurczyć brzuch. No i leżeć. Gdyby nie ustępowało to dopiero na IP. To może być od zaparć i mam pic Laktulozę i dużo jogurtów zeby się wypróżniać częściej.
Do tej pory sie trzęsę.. Nie mogę się uspokoić ;(PrimaSort lubi tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualnyMadzik90 wrote:Jestem juz w domu. Lekarz, który robił USG nie zauważył potrzeby hospitalizacji. Mam brać nospę 3x2, rozkurczyć brzuch. No i leżeć. Gdyby nie ustępowało to dopiero na IP. To może być od zaparć i mam pic Laktulozę i dużo jogurtów zeby się wypróżniać częściej.
Do tej pory sie trzęsę.. Nie mogę się uspokoić ;(
Rozumiem Twój strach. On jest nieodłączną częścią naszych dni
Bierz kochana tą no-spę i od teraz obie leżymy całe dnie w lóżku :-*
Dzisiaj już nie myślę o plamieniu. Postaram się sobie to przetłumaczyć w ten sposób, że to normalne. Tak z mężem ustaliłam. I do końca tygodnia leżę w łóżku z chodzeniem tylko do WC albo jeść. I postaram się więcej spać. Jak nie mogę spać w nocy to będę spała w dzień. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny
czytam Was od poczatku watku i wspieram kazda z Was najmocniej jak potrafie
jestem w ciazy i strasznie sie boje tego czy ten kolejny raz bedzie Tym szczególnym dla nas razem!!!!!
Ta ciaza jest dla nas wielkim zaskoczeniem bo byłam na monitoringu i nie było wg ginekologa owulacji a tutak szok. Zrobiłam sobie test z allegro aby go sprawdzic bo kiedys kupiłam kilka i pokazywały rózne dziwnosci a tutaj piekne 2 kreski i do tego w 22 dc szybko poszłam do apteki a tam jeszcze piekniejsze kreski.
Jestem juz po 3 testach co kilka dni bety nie robie chyba,ze ginekolog zaleci za bardzo mnie ona stresuje a wiecej stresu nie jest mi na tym etapie potrzebne !!!
Biore mnóstwo leków na wsparcie tej ciazy i czekam na wizyte na która najchetniej nie piszłabym ze strachu hyhy naprawde najlepiej przez cała ciaze nie szłabym aby tylko nie usłyszec tych strasznych słów co we wczesniejszych ciazach.
Wiem jednak,ze mnie ona czeka i musze sie na nia przygotowac !!!
Ovu przeniosło mi pamietnik i wykres na fioletowa strone i tam tez pisze ale na watkach nie udzielam sie i za bardzo nie chce bo to mnie potem jeszcze bardziej stresuje.
Mam nadzieje,ze moge tutaj zagoscic ???!!!PrimaSort, Karo85 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Witajcie dziewczyny
czytam Was od poczatku watku i wspieram kazda z Was najmocniej jak potrafie
jestem w ciazy i strasznie sie boje tego czy ten kolejny raz bedzie Tym szczególnym dla nas razem!!!!!
Ta ciaza jest dla nas wielkim zaskoczeniem bo byłam na monitoringu i nie było wg ginekologa owulacji a tutak szok. Zrobiłam sobie test z allegro aby go sprawdzic bo kiedys kupiłam kilka i pokazywały rózne dziwnosci a tutaj piekne 2 kreski i do tego w 22 dc szybko poszłam do apteki a tam jeszcze piekniejsze kreski.
Jestem juz po 3 testach co kilka dni bety nie robie chyba,ze ginekolog zaleci za bardzo mnie ona stresuje a wiecej stresu nie jest mi na tym etapie potrzebne !!!
Biore mnóstwo leków na wsparcie tej ciazy i czekam na wizyte na która najchetniej nie piszłabym ze strachu hyhy naprawde najlepiej przez cała ciaze nie szłabym aby tylko nie usłyszec tych strasznych słów co we wczesniejszych ciazach.
Wiem jednak,ze mnie ona czeka i musze sie na nia przygotowac !!!
Ovu przeniosło mi pamietnik i wykres na fioletowa strone i tam tez pisze ale na watkach nie udzielam sie i za bardzo nie chce bo to mnie potem jeszcze bardziej stresuje.
Mam nadzieje,ze moge tutaj zagoscic ???!!!PrimaSort lubi tę wiadomość