Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzik90 wrote:Ja dzisiaj sobie zrobię spaghetti z sosem slodko-kwaśnym moj maz nie lubi tego sosu, a ze jest w pracy nA II zmianie i wraca o 19 to mu upiekę udko
Gdyby on dzisiaj zobaczył jakie siatki przytaskałam do domu to by mnie zarąbał chyba. Sama dzisiaj poszlam po cukierki i wędlinę a wyszly dwie siatki ostatni raz sama idę tak na zakupy
Kupiłam kremówkę wadowicką i będę piekła dzisiaj, pszczolka zjedzona a cos muszę miec do herbatki
Grzybki pyszne są ogórki mi jakos nie podeszły;-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:Z chęcią bym przygarnęła... ja mam 2 słoiczki i trzymam na czarną godzinę...
Kurcze aż chyba dziś wyciągnę -
nick nieaktualnykatarzyna_d wrote:Prima Gratuluje pięknej Bety
Szkoda że mnie usunęłaś z przyjaciółek, bo chciałam Ci napisać kim jestem a oficjalnie nie chce
luknij na swoja listę przyjaciółek jednej nie ma już .
Poleciłam Ci Hele mag B6
Jak się domyślisz kim jestem to odezwij się na privkatarzyna_d lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatarzyna_d wrote:Prima Gratuluje pięknej Bety
Szkoda że mnie usunęłaś z przyjaciółek, bo chciałam Ci napisać kim jestem a oficjalnie nie chce
luknij na swoja listę przyjaciółek jednej nie ma już .
Poleciłam Ci Hele mag B6
Jak się domyślisz kim jestem to odezwij się na priv -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatarzyna_d wrote:Nie mogę wysłać drugi raz bo już nie ma tej opcji
Usunęłam konto bo się wkurw dręczyłam się i zamartwiałam tym co inne laski piszą
Założyłam nowe żeby mieć dostęp do kalendarza belly i żeby Ci pogratulować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Ja dzisiaj w nocy wstawałam jeść obudziłam się głodna. Ale od trzech dni i tak mam bezsenność pierwszy raz w życiu więc bez problemu wstałam
Pamiętam te wilcze apetyty na początku ciąży trwały do 6 tyg później jadło wstręt
A ze spaniem do dziś problemy w nocy nie spię, w dzień też
Nie jem obiadów wogóle zupy tylko.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i za wizyty
Ja mam w piątek
tydz temu miałam prenatalne i nie wiem czy w piatek zrobi mi USG, bardzo bym chciałaPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatarzyna_d wrote:Pamiętam te wilcze apetyty na początku ciąży trwały do 6 tyg później jadło wstręt
A ze spaniem do dziś problemy w nocy nie spię, w dzień też
Nie jem obiadów wogóle zupy tylko.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i za wizyty
Ja mam w piątek
tydz temu miałam prenatalne i nie wiem czy w piatek zrobi mi USG, bardzo bym chciała
A miałaś może bóle brzucha na początku albo takie lekkie skurcze w podbrzuszu? Mnie czasami złapie w nocy... -
Dziewczyny, przeżyłam jedną stratę, teraz jestem w kolejnej ciąży (20 tydzień). Nie będę się rozpisywać na tym wątku, ale z chęcią was czytam i kibicuję KAŻDEJ kobietce Życzę pozytywnych testów, pięknych bet i nudnych i spokojnych ciąż! Trzymajcie się ciepło10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Tulisia wrote:Dziewczyny, przeżyłam jedną stratę, teraz jestem w kolejnej ciąży (20 tydzień). Nie będę się rozpisywać na tym wątku, ale z chęcią was czytam i kibicuję KAŻDEJ kobietce Życzę pozytywnych testów, pięknych bet i nudnych i spokojnych ciąż! Trzymajcie się ciepło
Tulisia lubi tę wiadomość
-
kurde, jak idiotka co chwile odświeżam stronę z wynikami... aż żołądek z nerwów boli...
żeby nie myśleć ogarniam sprawy techniczne na ovf, także nie zdziwcie się jak zaraz się moja profilówka zmieni
podpowiedzcie kochane, jak dodać tą stopkę na dole? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny