Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj sobie zrobię spaghetti z sosem slodko-kwaśnym moj maz nie lubi tego sosu, a ze jest w pracy nA II zmianie i wraca o 19 to mu upiekę udko
Gdyby on dzisiaj zobaczył jakie siatki przytaskałam do domu to by mnie zarąbał chyba. Sama dzisiaj poszlam po cukierki i wędlinę a wyszly dwie siatki ostatni raz sama idę tak na zakupy
Kupiłam kremówkę wadowicką i będę piekła dzisiaj, pszczolka zjedzona a cos muszę miec do herbatki
Grzybki pyszne są ogórki mi jakos nie podeszły;-)
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Madzik nie ładnie schowaj teraz dowody zbrodni
Jak się to mówi, co z oczu to z serca...
A grzybkami to się podziel mniamPrimaSort lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka30 wrote:Madzik nie ładnie schowaj teraz dowody zbrodni
Jak się to mówi, co z oczu to z serca...
A grzybkami to się podziel mniam
Nie przyznam sie
Moj teściu pyszne robi, mam 3 sloiki jeszcze, jeden mogę oddać "potrzebującym grzybków marynowanych"Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 13:05
Martynka30, PrimaSort lubią tę wiadomość
Z chęcią bym przygarnęła... ja mam 2 słoiczki i trzymam na czarną godzinę...
Kurcze aż chyba dziś wyciągnęPrimaSort lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka30 wrote:Żania i ja trzymam kciuki za betę
Primka: wydaje mi się, że właśnie tak mówiła, aczkolwiek bardzo możliwe, że coś pokićkałamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 13:09
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
Martynka30 wrote:Z chęcią bym przygarnęła... ja mam 2 słoiczki i trzymam na czarną godzinę...
Kurcze aż chyba dziś wyciągnę
U mnie czarna godzina juz wybiła;D
Fajnie, ze tak się stworzył ten wątek;-) mozna popisać o wszystkim i o niczymMartynka30, PrimaSort lubią tę wiadomość
Ale dziewczyny smaki robicie. Ja dzisiaj do 19 w pracy, także marnie będzie z jedzeniem. Ale całe szczęście, że tutaj na kuchni pracuje mamuśka to mi coś wynajdzie
Martynka30, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Żaniayarn wrote:Ale dziewczyny smaki robicie. Ja dzisiaj do 19 w pracy, także marnie będzie z jedzeniem. Ale całe szczęście, że tutaj na kuchni pracuje mamuśka to mi coś wynajdzie
Trzeba sobie brać cos do pracy! na noc sie napchać to tez niedobrzePrimaSort lubi tę wiadomość
Jakby mi się tak chciało coś rano zrobić
Tutaj o 10:30 kończy się śniadanie i zawsze coś da radę zjeść. Potem często udaje się coś wysepic z kuchni, a jak nie fo obok jest Orlen z hot dogami. niedobra ja ;( -
Cholewcia... Nie umiem się doczekać na wyniki bety... Teraz z ciekawości zrobiłam kolejny test (Pink o czułości 25) i znowu taki bladzioch wyszedł...
Skoro wczoraj wieczorem test o czułości 20 wyszedł w miarę widoczny to kurcze dzisiaj już powinno urosnac.. Chyba za bardzo się nakręcam -
Żaniayarn wrote:Cholewcia... Nie umiem się doczekać na wyniki bety... Teraz z ciekawości zrobiłam kolejny test (Pink o czułości 25) i znowu taki bladzioch wyszedł...
Skoro wczoraj wieczorem test o czułości 20 wyszedł w miarę widoczny to kurcze dzisiaj już powinno urosnac.. Chyba za bardzo się nakręcamPrimaSort lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyPrima Gratuluje pięknej Bety
Szkoda że mnie usunęłaś z przyjaciółek, bo chciałam Ci napisać kim jestem a oficjalnie nie chce
luknij na swoja listę przyjaciółek jednej nie ma już .
Poleciłam Ci Hele mag B6
Jak się domyślisz kim jestem to odezwij się na priv -
Madzik90 wrote:Nakręcasz sie ale głupotami! Po prostu masz jeszcze Malo hormonu i dlatego bladziutki test o której ten wynik ma byc?